Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 875344 Прегледи
*

Divna

• 2478
Re:синастрия
« Отговор #1900 -: Януари 29, 2011, 06:42:18 am »
Двайсет години познанство с Лъв, от които 17 години съвместен живот. После 3 години познанство с друг Лъв от които 1 година съвместен живот. За раздялата и с двамата аз бях инициаторката. Желанието беше мое да се приключат отношенията. Имала съм и една по-кратка връзка отново с един Лъв.
Децата ми също са лъвове.

Едно от задължителните условия е да се гордеят с жената с която са. Жената трябва да има няколко дипломи  ;D, за да могат да се хвалят под път и над път, с каква интелигентна жена си имат работа, а това че дипломите не са мерило на интелекта е друг въпрос , но за тях е от особено значение.
Второто условие е жената да е красива. Необходимо е всичките им познати да я харесват. Показват я като скъп предмет. Горди са, когато върви тя до тях и другите мъже се обръщат да я гледат. Дългите коси са особен фетиш. Да е гримирана с вкус и да е винаги добре облечена, даже и в дома им да ходи със секси дрехи /изрязаните диколтета ги изваждат от равновесие/ ;D.
Да е романтична и да поднася много изненади.
Да готви страхотно и постоянно да организира събирания у дома, да посрещат редовно гости.
В леглото трябва да дава много, така че той да се чувства като шейх. Сексът трябва да е разнообразен, така че всеки път да си мисли, че е с друга жена.  ;D Жената, с която е в леглото се налага да е изключително освободена, без никакви задръжки и предразсъдаци и с голяма фантазия. Той не желае да чува не. Въобще лъвовете са скарани с нето. Приемат го много тежко.  ;D
Страхотното е, че не са никак ревниви или поне са достатъчно горди, за да си го покажат.
Правят това, което на тях им харесва. Егоисти са. Но обичат ли една жена се страхуват да я загубят и умеят да й угаждат много. Обичат лукса и жената до тях се налага да бъде луксозна.  ;D Ще ти купи най-сексито и скъпо бельо, най-големия и красив букет, който е в магазина, ще те отрупа със скъпи и качественни подаръци, стига да знае, че ти си дамата на сърцето му и обичаш само него, готова си да му го казваш и показваш всяка секунда колко той е скъп за теб, как оценяваш какво прави за теб и че виждаш всички негови положителни действия. Той трябва да знае, че е мъжа на живота ти, защото ако забравиш да му го напомняш лесно ще открие такава жена, която да му го припомни.  ;) Ако изневери и изостави, то е защото ти си забравила да му покажеш колко той е значим за теб. Лъвът е горд и трудно преглъща, когато жената, която е избрал да обича не му напомня колко е велик в леглото, в професията си и т.н. Жената трябва да излъчва женственност. Не обичат мъжките момичета, които носят само дънки и тениски. Не трябва да е феминистка. Такава ще я подминат много бързо. Готови са винаги да помогнат, така че колкото тя има по-голяма нужда от тях, толкова по-добре.

Какво още желаеш да знаеш? Мога цяла книга да напиша за тях. ;D

*

Divna

• 2478
« Отговор #1901 -: Януари 29, 2011, 06:49:39 am »
Аброад, започнала ли е връзката или сте в период на ухажване?

*

tadj-all

« Отговор #1902 -: Януари 29, 2011, 06:52:25 am »
Двайсет години познанство с Лъв, от които 17 години съвместен живот. После 3 години познанство с друг Лъв от които 1 година съвместен живот. За раздялата и с двамата аз бях инициаторката. Желанието беше мое да се приключат отношенията. Имала съм и една по-кратка връзка отново с един Лъв.
Децата ми също са лъвове.

Едно от задължителните условия е да се гордеят с жената с която са. Жената трябва да има няколко дипломи  ;D, за да могат да се хвалят под път и над път, с каква интелигентна жена си имат работа, а това че дипломите не са мерило на интелекта е друг въпрос , но за тях е от особено значение.
Второто условие е жената да е красива. Необходимо е всичките им познати да я харесват. Показват я като скъп предмет. Горди са, когато върви тя до тях и другите мъже се обръщат да я гледат. Дългите коси са особен фетиш. Да е гримирана с вкус и да е винаги добре облечена, даже и в дома им да ходи със секси дрехи /изрязаните диколтета ги изваждат от равновесие/ ;D.
Да е романтична и да поднася много изненади.
Да готви страхотно и постоянно да организира събирания у дома, да посрещат редовно гости.
В леглото трябва да дава много, така че той да се чувства като шейх. Сексът трябва да е разнообразен, така че всеки път да си мисли, че е с друга жена.  ;D Жената, с която е в леглото се налага да е изключително освободена, без никакви задръжки и предразсъдаци и с голяма фантазия. Той не желае да чува не. Въобще лъвовете са скарани с нето. Приемат го много тежко.  ;D
Страхотното е, че не са никак ревниви или поне са достатъчно горди, за да си го покажат.
Правят това, което на тях им харесва. Егоисти са. Но обичат ли една жена се страхуват да я загубят и умеят да й угаждат много. Обичат лукса и жената до тях се налага да бъде луксозна.  ;D Ще ти купи най-сексито и скъпо бельо, най-големия и красив букет, който е в магазина, ще те отрупа със скъпи и качественни подаръци, стига да знае, че ти си дамата на сърцето му и обичаш само него, готова си да му го казваш и показваш всяка секунда колко той е скъп за теб, как оценяваш какво прави за теб и че виждаш всички негови положителни действия. Той трябва да знае, че е мъжа на живота ти, защото ако забравиш да му го напомняш лесно ще открие такава жена, която да му го припомни.  ;) Ако изневери и изостави, то е защото ти си забравила да му покажеш колко той е значим за теб. Лъвът е горд и трудно преглъща, когато жената, която е избрал да обича не му напомня колко е велик в леглото, в професията си и т.н. Жената трябва да излъчва женственност. Не обичат мъжките момичета, които носят само дънки и тениски. Не трябва да е феминистка. Такава ще я подминат много бързо. Готови са винаги да помогнат, така че колкото тя има по-голяма нужда от тях, толкова по-добре.

Какво още желаеш да знаеш? Мога цяла книга да напиша за тях. ;D

Ееебаасиии! Тц-тц-тц... :-[

Отдавна не бях попадал на такива истини за Лъвовете ;D

Толкова кратко, а обхващащо толкова много...! Напра'о онемях...в шок съм! :o

*

Divna

• 2478
« Отговор #1903 -: Януари 29, 2011, 06:59:31 am »
Аброад, започнала ли е връзката или сте в период на ухажване?

започнала е :lol:

ОК! Моите поздравления, защото това е гаранция, че си жена от класа. Лъвът не започва връзка с независимо коя жена. Условията му са много големи.

И при двамата ми партньори имаше стелиум в Лъв, като при втория беше в 7 дом.
Тук трябва да си много игрива. И да показваш, че си много горда, но само пред другите, не пред него. С него трябва да си мъркащо коте.
Комплименти, Аброад, много комплименти. Ако го правиш няма раздяла, ще настъпи едва тогава, когато на теб ти писне. Накараш ли го да се почувства истински крал, ще те направи и теб кралица. Лъвовете не са лоши, стига да знаеш наистина как да им поднасяш комплименти /на златен поднос/.  :blink:

Ще ми споделиш ли нещо за опита си със Водолеите, защото пък мен това ме интересува в момента.  ;D

*

Divna

• 2478
« Отговор #1904 -: Януари 29, 2011, 07:32:40 am »
Боже!  :o

А може ли да реши да "изчезне" точно когато си си мислила, че всичко е повече от идеално.
И точно да реши да си купи билет за другия край на света, защото имал нужда да размисли и т.н.

Значи викаш може да си има приятелка без да има секс с нея.  :-[ Аз въобще не му повярвах на това.  ;D

И кога и коя избират в леглото? Обичат ли "палавите" и освободени от задръжки жени? Да не би да ги плаши това много и да бягат надалеч от тия неща?
Да разбирам ли, че могат и без секс? Че сексът за тях не е от никакво значение.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1905 -: Януари 29, 2011, 07:35:00 am »

А може ли да реши да "изчезне" точно когато си си мислила, че всичко е повече от идеално.
И точно да реши да си купи билет за другия край на света, защото имал нужда да размисли и т.н.

Значи викаш може да си има приятелка без да има секс с нея.  :-[ Аз въобще не му повярвах на това.  ;D

И кога и коя избират в леглото? Обичат ли "палавите" и освободени от задръжки жени? Да не би да ги плаши това много и да бягат надалеч от тия неща?

За въздуха секса е в мислите , в мозъка в думите... :blink: Това не е водна стихия или земна....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Feia

« Отговор #1906 -: Януари 29, 2011, 07:37:50 am »

В митологията Уран е бил кастриран от Кронос.

Сигурно затова много Водолеи са гейове.

*

Divna

• 2478
« Отговор #1907 -: Януари 29, 2011, 07:40:43 am »
Казвайте, ако имате опит с мъж Водолей, че точно сега ми е много "болна" тема.

Аброад, те все по нодалната ос ми се лепят Слънцата им.  ;D
Ама тоя тук с действията ме накара сама да си говоря. И въобще не мога да го разбера.  :-[

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1908 -: Януари 29, 2011, 07:40:59 am »

В митологията Уран е бил кастриран от Кронос.

Сигурно затова много Водолеи са гейове.

Да не обобщаваме.....Слънчевия знак не е повод и причина за сексуалната ориентация...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Feia

« Отговор #1909 -: Януари 29, 2011, 07:41:27 am »

Аброад, те все по нодалната ос ми се лепят Слънцата им.  ;D
Ама тоя тук с действията ме накара сама да си говоря. И въобще не мога да го разбера.  :-[

Аз имам опит с един Водолей, когото харесвах и той се оказа гей.

Жените много го харесват.

*

Divna

• 2478
« Отговор #1910 -: Януари 29, 2011, 07:43:16 am »

Аброад, те все по нодалната ос ми се лепят Слънцата им.  ;D
Ама тоя тук с действията ме накара сама да си говоря. И въобще не мога да го разбера.  :-[

Аз имам опит с един Водолей, когото харесвах и той се оказа гей.

Жените много го харесват.

Там е работата, че не е гей.  ;D

« Отговор #1911 -: Януари 29, 2011, 07:57:56 am »
Дивна, ще си позволя и аз да се включа. На първо място искам да кажа, че написаното от Аброуд  е 100% истина, така е. Бих добавила, че при никакви обстоятелства той не бива да се чувства притиснат да направи нещо, когато сам реши, тогава, не си мисли, че ще можеш лесно да го манипулираш(както лъвовете с комплименти например). Може би да почакаш малко повече, докато чуеш "Обичам те". Относно сексуалността им - какво да ти кажа, стараят се жената да е задоволена(при моя хубостник може и от Марса в риби да е било), винаги се стремеше и на двама ни да е еднакво хубаво, но не са много сексуални, тоест могат да издържат и по-дълго време без контакти. Ако е ядосан, просто го остави...като му мине, сам ще те потърси. Ако се сетя още, ще ти пиша.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Divna

• 2478
« Отговор #1912 -: Януари 29, 2011, 08:06:13 am »
Благодаря, Исидора!

Да, месеци могат без интимни контакти. Оказва се май, че въобще не ме лъже. А аз си мислех, че ме будалка.  ;D
Това безпричинно "изчезване" ме хвърля в тъч обаче. Не мога въобще да го разбера.  :-[

А какво обичат? Какво оценяват най-много в отношенията? Какви партньорки избират?
Никога не съм имала близки отношения с Водолей и са ми толкова неясни.  :-[

*

Divna

• 2478
« Отговор #1913 -: Януари 29, 2011, 08:13:46 am »
Ама тоя тук с действията ме накара сама да си говоря. И въобще не мога да го разбера.  :-[

я, какво съвпадение, аз тъй се усещам с лъва ;Dводолея трябва да можеш го усещаш, не търси логика, не че няма такава, но е космическа или по теория на относителността ;D
при равни други условия чисто животинския секс никак не им е приоритет ;)
от друга страна са доста фиксирани в определено отношение - възгледи и принципи

Нямам думи просто! На лъвовете им знам чалъмите, ама на водолеите ... ужас!  :'(

Аброад, като изчезне какво правиш? Стоиш и чакаш и си задаваш хиляди въпроси? И като знаеш, че ти въобще не си причината. .. Чесно ти казвам, в един момент имам чувството, че наистина съм била с извънземен. И въобще не мисля, че ще ми се обади. Кой нормален човек ги прави тия неща въобще?

Лъжат ли? И държат ли на обещанията си?

*

Feia

« Отговор #1914 -: Януари 29, 2011, 08:14:41 am »

А какво обичат? Какво оценяват най-много в отношенията? Какви партньорки избират?
Никога не съм имала близки отношения с Водолей и са ми толкова неясни.  :-[

Мисля, че обичат честните и приятелски взаимоотношения. И в известен смисъл са асексуални.

И трябва да имате общи интереси и да имаш любов към придобиването на нови знания, за да има за какво да си приказвате като истински приятели.
« Последна редакция: Януари 29, 2011, 08:21:16 am от Feia »

« Отговор #1915 -: Януари 29, 2011, 08:19:49 am »
О, да, не се тревожи за изчезването, не го търси, пак ти казвам, той сам ще те потърси, когато ТОЙ реши, много ценят искреността, бившият ми приятел направо полудяваше, когато хващаше, че някой от подчинените му го лъже, по-добре му кажи грозната истина, отколкото красива лъжа, че когато всичко излезе наяве(а то винаги излиза), ... лошо ти се пише. Харесват интелигентни жени, с  които да си говорят надълго и нашироко в различни области, бих казала, че са романтични, но сякаш обичат те да правят изненади, а не да им бъдат правени, не, че не се радват, но поне бившият ми беше така. Не му се сърди, че обръща повече внимание на приятелите си понякога, не очаквай нон стоп да ти обяснява колко много те обича и колко си специална за него, аз понякога се сърдех и казвах, че искам да чувам по-често "обичам те"(за 1 път ми го каза след 7 месеца!!!), а той отвърщаше" много ясно, че те обичам, нали съм с теб". Не се хващат с някоя жена просто ей така, за спорта какато се казва.
 П.С. Дивна, къде ме върна, сега бас държа, че ще го сънувам  :( ;)
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #1916 -: Януари 29, 2011, 08:22:20 am »
Ами моят Водолей не ме е лъгал за сериозни нещаи не ми е обещавал много - точно толкова, колкото може да изпълни, не изключвам, че е послъгвал, но чак нещо сериозно в тази насока не е имало, но нека и другите да кажат.

« Отговор #1917 -: Януари 29, 2011, 08:24:35 am »
така, като гледам, мненията с Аброуд се припокриват, така че действай смело и помни НИКОГА НЕ ГО ПРИТИСКАЙ ЗА НИЩО!!!

*

Divna

• 2478
« Отговор #1918 -: Януари 29, 2011, 08:30:44 am »
О, да, не се тревожи за изчезването, не го търси, пак ти казвам, той сам ще те потърси, когато ТОЙ реши, много ценят искреността, бившият ми приятел направо полудяваше, когато хващаше, че някой от подчинените му го лъже, по-добре му кажи грозната истина, отколкото красива лъжа, че когато всичко излезе наяве(а то винаги излиза), ... лошо ти се пише. Харесват интелигентни жени, с  които да си говорят надълго и нашироко в различни области, бих казала, че са романтични, но сякаш обичат те да правят изненади, а не да им бъдат правени, не, че не се радват, но поне бившият ми беше така. Не му се сърди, че обръща повече внимание на приятелите си понякога, не очаквай нон стоп да ти обяснява колко много те обича и колко си специална за него, аз понякога се сърдех и казвах, че искам да чувам по-често "обичам те"(за 1 път ми го каза след 7 месеца!!!), а той отвърщаше" много ясно, че те обичам, нали съм с теб". Не се хващат с някоя жена просто ей така, за спорта какато се казва.
 П.С. Дивна, къде ме върна, сега бас държа, че ще го сънувам  :( ;)

Господи! Значи наистина е така. Така открито говори, че направо ме смайва.
Не съм го молила нищо да ми обещава. Нито съм го притискала. Сам ми каза, че ще ми се обади ама найсе, не мога да го повярвам. И си мисля, че всичко, което ми говори в началото е било само, за да ме склони да бъда с него.  :'( Въобще не ми изглеждаше на някакъв несериозник, а напротив имах чувството, че съм се запознала с най-отговорния мъж на света.
Казвам ви направо ме изуми с постъпката си, която въобще не бях очаквала.  :'(

« Отговор #1919 -: Януари 29, 2011, 08:33:36 am »
Толкова познато ми звучи всичко, което пишеш, не се тревожи, всичко ще се нареди така, както е най-добре за теб самата, както казва Марая - "Вселената си знае работата"  :wub: