Двайсет години познанство с Лъв, от които 17 години съвместен живот. После 3 години познанство с друг Лъв от които 1 година съвместен живот. За раздялата и с двамата аз бях инициаторката. Желанието беше мое да се приключат отношенията. Имала съм и една по-кратка връзка отново с един Лъв.
Децата ми също са лъвове.
Едно от задължителните условия е да се гордеят с жената с която са. Жената трябва да има няколко дипломи

, за да могат да се хвалят под път и над път, с каква интелигентна жена си имат работа, а това че дипломите не са мерило на интелекта е друг въпрос , но за тях е от особено значение.
Второто условие е жената да е красива. Необходимо е всичките им познати да я харесват. Показват я като скъп предмет. Горди са, когато върви тя до тях и другите мъже се обръщат да я гледат. Дългите коси са особен фетиш. Да е гримирана с вкус и да е винаги добре облечена, даже и в дома им да ходи със секси дрехи /изрязаните диколтета ги изваждат от равновесие/

.
Да е романтична и да поднася много изненади.
Да готви страхотно и постоянно да организира събирания у дома, да посрещат редовно гости.
В леглото трябва да дава много, така че той да се чувства като шейх. Сексът трябва да е разнообразен, така че всеки път да си мисли, че е с друга жена.

Жената, с която е в леглото се налага да е изключително освободена, без никакви задръжки и предразсъдаци и с голяма фантазия. Той не желае да чува не. Въобще лъвовете са скарани с нето. Приемат го много тежко.

Страхотното е, че не са никак ревниви или поне са достатъчно горди, за да си го покажат.
Правят това, което на тях им харесва. Егоисти са. Но обичат ли една жена се страхуват да я загубят и умеят да й угаждат много. Обичат лукса и жената до тях се налага да бъде луксозна.

Ще ти купи най-сексито и скъпо бельо, най-големия и красив букет, който е в магазина, ще те отрупа със скъпи и качественни подаръци, стига да знае, че ти си дамата на сърцето му и обичаш само него, готова си да му го казваш и показваш всяка секунда колко той е скъп за теб, как оценяваш какво прави за теб и че виждаш всички негови положителни действия. Той трябва да знае, че е мъжа на живота ти, защото ако забравиш да му го напомняш лесно ще открие такава жена, която да му го припомни.

Ако изневери и изостави, то е защото ти си забравила да му покажеш колко той е значим за теб. Лъвът е горд и трудно преглъща, когато жената, която е избрал да обича не му напомня колко е велик в леглото, в професията си и т.н. Жената трябва да излъчва женственност. Не обичат мъжките момичета, които носят само дънки и тениски. Не трябва да е феминистка. Такава ще я подминат много бързо. Готови са винаги да помогнат, така че колкото тя има по-голяма нужда от тях, толкова по-добре.
Какво още желаеш да знаеш? Мога цяла книга да напиша за тях.