Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 877836 Прегледи
*

Divna

• 2478
Re:синастрия
« Отговор #1920 -: Януари 29, 2011, 08:34:25 am »
така, като гледам, мненията с Аброуд се припокриват, така че действай смело и помни НИКОГА НЕ ГО ПРИТИСКАЙ ЗА НИЩО!!!

ОК! Аз въобще не знам какво да правя.
След броени дни има рожден ден. Чудя се дали въобще да му се обадя, за да му честитя празника?!  :-\ Да не си помисли, че съм някоя дето го притиска пък сега.

*

Divna

• 2478
« Отговор #1921 -: Януари 29, 2011, 08:38:23 am »
Ценят провокацията и поддържането на интерес...(нямам предвид стандартните женственост и ала-бала)
Те трудно дават обещания (говорим за любовната сцена, работата и приятелските отношения са съвсем друга бира) и не трябва да биват принуждавани да го правят
Че кой не лъже, шегувам се :P - не са като близнаците, споко ;D
Но ако ги притиснеш, за каквото и да е в най-добрия случай ще чуеш съвсем искреното "друг път ще ти кажа" ;D

Директно ми казва всичко. Изключително директен е, чак да те заболи.

« Отговор #1922 -: Януари 29, 2011, 08:39:41 am »
Е, как няма да му се обадиш, доброто възпитание го изисква, аз под намек разбирам да му заявиш в прав текст, че да речем искаш да заживеете на мига заедно, че искаш да прекарва цялото си време с теб...такива неща. Не ги приемай толкова буквално нещата, все пак освен Слънце в хороскопа има още една сюрия планети, които дават отпечтък върху характера, това е в най-общи линии.
Забравих да кажа, че на моят Водолей най-добрият му приятел беше една жена(негова бивша съучениека).
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1923 -: Януари 29, 2011, 08:41:32 am »
Толкова познато ми звучи всичко, което пишеш, не се тревожи, всичко ще се нареди така, както е най-добре за теб самата, както казва Марая - "Вселената си знае работата"  :wub:

И знае как , къде , кога.... :kissd:
Лека нощ на всички дето още не спинкате! :wub: ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Vision

• 3523
« Отговор #1924 -: Януари 29, 2011, 06:44:01 pm »
първа задачка- закачка- мъжът лъв е като малкото лъвче Симба, което си въобразява, че е Цар- ЛЪВ..а задачата на жената до него е да направи всичко възможно, за да поддържа тази илюзия..и трябва да е щастлива, изпълнявайки тази мисия.. :blink:

ей тук няма да се разберем ;D

той /мъжът лъв/ наистина има потенциал да стане цар на джунглата, в него е заложено семенцето на царствеността, но трябва да се изпълнят много други условия, за да се развие по правилен начин това семенце..виждала съм как това се случва чак когато тези мъже станат дядовци, имат внуци..и ако е имало от младостта и през целия им живот истинска дама до тях, която да им бъде гръб през цялото време...и пак може да не стане, дори да се изпълнят всички условия, но при тези, при които е станало съм видяла, че е така..благородството при тях се развива, връзката с тях е капиталовложение с бавни, но сигурни дивиденти..
ако нямат стабилна, зряла, мъдра и спокойна жена до себе си, или ако са по- първични, се опитват да вземат властта веднага и стават диктатори, защото имат силата да властват, но истинската, реалната власт им се дава чак тогава, когато помъдреят достатъчно, за да са способни да се откажат от нея..тогава стават мъдри управители и съветници и всички ги обичат..в състояние са да се грижат за много хора, да развиват дейности в голям мащаб, но центърът на жизнената им сила е семейството- жената и децата..

мъжете лъв не харесват жени, които са по- големи от тях- на външен вид, образование, знание, опит, доходи и т.н.
може да се учат от такава жена и да и се възхищават, но когато си избират спътница в живота, избират по- малката, по- скромната..те ще я водят и помагат да се развие, тя ще стане плод на тяхното творчество..в този смисъл те не харесват много кичозни и бомбастични жени- супер женствени, наляти и преливащи..може да се обърнат, но понеже са мъже, така е редно..истински се влюбват в тип близначки и водолейки- жени с по- момчешко, унисекс излъчване, по- детско, невинно и чисто..привлича ги любопитството, духовната чистота, добротата, детето в другия..дори и в сексуалните им фантазии има специална част, отделена на идеята как осъзнатият сексуално мъж среща невинно младо момиче и възбужда представите му, събужда любопитството му, обучава го и го задоволява, като по този начин става еталон за целия му живот за това какво е мъж, секс, любов..

виждала съм твоя снимка, ти си тип, който се харесва на мъжете лъв- нежна си на външен вид, светла мека коса, слънчева усмивка /когато и позволиш да се покаже на хоризонта/ ;)..сигурна съм, че си много силна личност, силен характер, но ако използваш тази сила за защитна стена, трябва да се научиш да не го правиш..
хубавото на твоя лъв е, че е със земен асцендент..и то като твоя слънчев знак- имате една много голяма област на сходство, в която можеш да се връщаш винаги, когато не си сигурна дали си на твърда земя..

лъвът се привързва към хората, които той самият е избрал, а той избира от тези, които го обожават..но след това, за да се привърже към тях, трябва да са му верни безрезервно..вярност, лоялност, никакви предателства, никога!!..избягване на дребнавостта, мрънкането, никога корекции пред други хора..подкрепяш го, каквото и да иска и каквото и да каже, после, като сте насаме, може и да обсъждате, но не и спорове и скандали пред други, външни хора..заставаш зад него, дори и срещу целия свят, дори и срещу роднините си, ако не са прави..трябва да е уверен, че си стабилен човек, който ще бъде до него в битките..
не е нужно да се насилваш да си някаква, каквато не си, той усеща фалша, лицемерието и изкуствените комплименти и изпитва дълбоко презрение към хората, които прибягват до нечестни методи, за да постигнат някаква изгода за себе си..
но винаги трябва да имаш нежност, мисъл за него, грижа, гушкане- той си е коте, което се чувства уютно когато е гушнато и затоплено с твоята топлина..няма нужда от много думи, след като отношението ти му говори че си заедно с него, че имаш нужда от него, че близостта му е важна за теб, за да се чувстваш щастлива..ако наистина ти идва отвътре това, значи го обичаш, и той го възприема като обич също..

ако химията се получи естествено между вас и стане спойката, трябва да знаеш, че /ако и мъжа е от доброто тесто/ това ще е за цял живот..той никога няма да нарани своите, ще се грижи за тях, /теб и децата ви/, ще се жертва с радост, ще е верен и лоялен, ще те хвали пред другите хора, ще се гордее с теб, ще ти показва любовта си по начин, който ще те изпълва винаги, никога няма да те предаде, ще те подкрепя дори и в ада..всичко, което го изисква, той го дава в двоен размер, защото нали се сещаш, той е Мъжът, Лъвът, Царят- винаги трябва да е напред, да дава повече, да води..ако се изпълни всичко това, след като събере житейски опит и помъдрее достатъчно, ще имаш до себе си едно абсолютно съкровище, и голяма част от заслугата да стане той такъв ще е твоя.. :blink:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

elfidka

• 3129
« Отговор #1925 -: Януари 29, 2011, 07:10:27 pm »

първа задачка- закачка- мъжът лъв е като малкото лъвче Симба, което си въобразява, че е Цар- ЛЪВ..а задачата на жената до него е да направи всичко възможно, за да поддържа тази илюзия..и трябва да е щастлива, изпълнявайки тази мисия.. :blink:

Напълно съм съгласна с теб, нали си имам едно такова Лъвче в къщи  :blink:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Uran

• 6041
« Отговор #1926 -: Януари 29, 2011, 07:53:12 pm »

както и очаквах-объркала съм се :D

ми ако наистина няма смисъл,няма какво да я гледаме,ама си е готина,такава..
утре ще я поразгледам,че от 3 дни нещо ме боли глава и едва днес си взех ибупрофен,след малко ще пия.

Забелязах доста интересни неща,затова ще имам няколко въпроса за теб по картата ;)

питай, ще ти отговоря..човека за мен няма значение, но както казах, в синастрията има смисъл като учебно помагало, защото на пръв поглед изглежда многообещаваща, но няма как само по натала на даденият мъж да се разбере, че е пендел, когото още майка му явно не е научила на уважение към жените, затова колкото и добра синастрия да има с която и да е жена, няма да има успешни взаимоотношения..с жена си също не се разбира, тя го командери и го прави да си говори сам, в къщи е подтиснат и под чехъла на една овенка /не и знам данните/..кофти карма си е натрупал в предишни животи, предполагам.. ;D
Вижън, Вижън, и ..казваш, че синастията нямала значение ;) Риъли? Ами..да не я гледаме :-[
А защо са били тези напъни да си доказваш нещо и какво точно доказваш? ;D ;D
п.п.С добър тон е горното. (Явно имам не чисто женски начин на мислене та затова понякога са ми чужди и неразбираеми този род възприятия)

*

Vision

• 3523
« Отговор #1927 -: Януари 29, 2011, 08:01:19 pm »

питай, ще ти отговоря..човека за мен няма значение, но както казах, в синастрията има смисъл като учебно помагало, защото на пръв поглед изглежда многообещаваща, но няма как само по натала на даденият мъж да се разбере, че е пендел, когото още майка му явно не е научила на уважение към жените, затова колкото и добра синастрия да има с която и да е жена, няма да има успешни взаимоотношения..с жена си също не се разбира, тя го командери и го прави да си говори сам, в къщи е подтиснат и под чехъла на една овенка /не и знам данните/..кофти карма си е натрупал в предишни животи, предполагам.. ;D
Вижън, Вижън, и ..казваш, че синастията нямала значение ;) Риъли? Ами..да не я гледаме :-[
А защо са били тези напъни да си доказваш нещо и какво точно доказваш? ;D ;D
п.п.С добър тон е горното. (Явно имам не чисто женски начин на мислене та затова понякога са ми чужди и неразбираеми този род възприятия)

човека няма значение като мъж, партньор, любовник..нали синастрията се прави предимно за да разбереш дали си допадаш с някого..мен това не ме интересува..
още от самото начало ме интересуваше само да разбера защо се получава това влияние, без да е търсено и желано и как да се избегне грешката да се задълбочи..и мисля, че постигнах това, което исках..

не знам защо не ме разбираш..не казвам, че метода ''синастрия'' е ненужен, а само че точно тази с този човек не ми е нужна вече, аз лично не усещам вече интерес към този човек и тази синастрия..но тя продължава да е нужна като помагало за обучение, ако някой има нужда от такова и то точно използвайки тази синастрия..
мога да продължавам да си я нищя иначе, може да видя и други неща в нея и за мен е полезна, но не ми е необходима лично и емоционално, разбираш ли.. :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #1928 -: Януари 29, 2011, 08:04:51 pm »
Благодаря, Исидора!

Да, месеци могат без интимни контакти. Оказва се май, че въобще не ме лъже. А аз си мислех, че ме будалка.  ;D
Това безпричинно "изчезване" ме хвърля в тъч обаче. Не мога въобще да го разбера.  :-[

А какво обичат? Какво оценяват най-много в отношенията? Какви партньорки избират?
Никога не съм имала близки отношения с Водолей и са ми толкова неясни.  :-[
Ако се опитваш да го накараш да дава "отчети", пиши я бегала връзката. Това важи не само за водолейски слънца, а и за стелиуми в този знак.
Имам наблюдение за Слънце в риби с водолейски Венара, Меркурий, Сатурн. Всякакъв опит за ревност от страна на партньорката му се наказва с ледено отношение.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1929 -: Януари 29, 2011, 08:17:32 pm »
човека няма значение като мъж, партньор, любовник..нали синастрията се прави предимно за да разбереш дали си допадаш с някого..мен това не ме интересува..

Това и без синастрия трябва да го знаеш. Не я отричам, напротив правила съм си и с жени, за да разбера защо аджеба ме дразнят или защо ми е приятно да общувам с тях, но е било с чисто астрологическа цел и вече съм знаела отношението си, а не за да се изпълня с очаквания и нагласи.
Отношенията са очевидно минно поле и е такова защото проектираме в другия собствените си нагласи и очаквания, а в тимберицата на отсрещния може и да няма и грам от това.

*

Vision

• 3523
« Отговор #1930 -: Януари 29, 2011, 08:47:16 pm »

Това и без синастрия трябва да го знаеш. Не я отричам, напротив правила съм си и с жени, за да разбера защо аджеба ме дразнят или защо ми е приятно да общувам с тях, но е било с чисто астрологическа цел и вече съм знаела отношението си, а не за да се изпълня с очаквания и нагласи.
Отношенията са очевидно минно поле и е такова защото проектираме в другия собствените си нагласи и очаквания, а в тимберицата на отсрещния може и да няма и грам от това.

когато фактите говорят и боговете мълчат..а фактите са такива, каквито ги описах..и то не защото на мен така ми се струва, а защото говоря за реални случки, които ще бъдат разказани по същият начин и от другите жени, участвали в тази ситуация..

според мен ставаше въпрос за влияние и власт..този човек няма реална власт в къщи и му е нужно да се чувства значим някъде, където и да..в работата буквално няма как, защото не е на такава позиция и няма да бъде, но тъй като прекарва достатъчно време в работата, се опита да използва група от жени, за да се вклини между тях, да ги омайва и настройва някак, както му е удобно- да ги кара да го/се ревнуват, да е султан в харема си..има нужда от внимание, но го иска по порочен, неправилен начин..освен че го изисква насила и с манипулации, използва и секса, без да го е грижа кого и как ще нарани..той не предлага нито любов, нито някакво сериозно обвързване, но иска да бъде обичан и боготворен..в работата няма много жени, може би по- малко от 1/5 от персонала са жени и ако той беше успял да завърти интрига с 4-5 от нас, щеше да получи респекта и уважението и на мъжете, които по прицип също го презират, защото пред тях се надува с ловните си и сексуални подвизи, дуе се и обсебва разговора, шумен и нахален е, изказва се лошо за външният вид и интелекта на всички, когато е с мъже и те го избягват също..а има и кофти пиянство- всичките му лоши черти се засилват под влияние на алкохола..

сега е поставен в положение, в което се налага да се смири и то не че аз съм го поставила, нямам такава власт, той си го направи сам, защото подцени интелекта на околните, както и близките приятелства, в които не беше допуснат, с всичките срещи, обсъждания и яснота по отношение на действията му..

но пак не вярвам да си вземе поука..не казва защо се е махнал от предната си работа, някаква интрига има и там, явно това му се повтаря упорито и ще го преследва с бой по каската, докато не се смири..дано да го направи все някога..иначе и тук ще мине време, ще се позабравят нещата, той ще започне да се пробва, ще има поддаване тук- там и ситуацията пак ще се повтори и то в същия пародиен вид, ако никой не си вземе поука..

*

Divna

• 2478
« Отговор #1931 -: Януари 29, 2011, 10:01:38 pm »
Благодаря, Исидора!

Да, месеци могат без интимни контакти. Оказва се май, че въобще не ме лъже. А аз си мислех, че ме будалка.  ;D
Това безпричинно "изчезване" ме хвърля в тъч обаче. Не мога въобще да го разбера.  :-[

А какво обичат? Какво оценяват най-много в отношенията? Какви партньорки избират?
Никога не съм имала близки отношения с Водолей и са ми толкова неясни.  :-[
Ако се опитваш да го накараш да дава "отчети", пиши я бегала връзката. Това важи не само за водолейски слънца, а и за стелиуми в този знак.
Имам наблюдение за Слънце в риби с водолейски Венара, Меркурий, Сатурн. Всякакъв опит за ревност от страна на партньорката му се наказва с ледено отношение.

Не го ревнувам, защото той от самото начало беше открит с мен и не ми е давал поводи за ревност. Единственното, което не мога да разбера са непредвидлимите му действия. Толкова изненадващи ми идват, че чак ме стряскат.  ;D Не съм свикнала просто. Не съм имала никога преди това близки отношения с мъж водолей, но явно му беше дошло времето и на това. Пълният ми 11 дом и Марс и СЛВ във Водолей си казаха накрая тежката дума.  :blink:
Вече схванах и спрях да ги мисля толкова нещата.  ;)

« Отговор #1932 -: Януари 30, 2011, 01:57:20 am »
Цитат
мъжете лъв не харесват жени, които са по- големи от тях- на външен вид, образование, знание, опит, доходи и т.н.

Мхм,това,за жалост или не,е много вярно.
И това за гордоста,направо ми идва в повече.
А и като вземе решение и точка по въпроса,няма кой да му го промени.
УжасТ,но същевременно излъчват една такава огненна и привличаща,поне за мен,енергия и вълни,че ...  ;D  :mellow:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1933 -: Януари 30, 2011, 02:35:56 am »
Аброад, много си хубава.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1934 -: Януари 30, 2011, 02:36:49 am »
Ей,Аброад,сладка си.
Тоза за дългата коса мисля,че е вярно.Малкия ми опит с господина лъв,определено много обичаше дългата ми коса,макар че моята е права  :blink: а на мен все ми пречеше и се чудех дали да не я вържа да не ми се вее  ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #1935 -: Януари 30, 2011, 02:48:31 am »
Aброд, нещо в овен или е ДНК? ;D
Черна завист ме обзе. Обчам естествено буйни коси. ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #1936 -: Януари 30, 2011, 02:51:29 am »
Вижън, мерси за изчерпателната подсказка ;)
Но, проблемът е, че не мога да усетя почти нищо :-[ А с напъване тези неща не стават.
Може и да изглеждам нежна, до момента в който мога те убия само с поглед ;D, или не дай боже си отворя устата в неподходящи емоционални състояния.
Основният проблем е че изобщо не ставам за комплименти, ако не ги мисля така, особено в личните си отношения...В този смисъл съм подходяща за хора, които са готови да чуят по-хард аспекти от същността и приземя с гръм и трясък. Естествено очаквам същото в замяна :blink:. Общо взето, впечатленията ми са за неискреност и прикритост, не обратното.
Ако застанем един до друг възрастта е в негова полза със знак плюс, въпреки обратното в действителност.
Чисто физически имам лъвска грива, която може и да ги привлича ;D
ето една черно бяла в естествения (неизправен) и вид, пак за съвсем кратко

Дивна, честно да ти призная този, най-малко от всички други ми е мерило за собствената значимост ;), тук съм сигурна, нямам съмнения..
И явно двама егоисти не мелят добре заедно ;D

не знам откъде е тръгнало това клише за комплиментите..на всеки човек, независимо от зодията му е приятно, когато се отбелязват заслугите и достойнствата му..казват, че при лъва това е в повече, но не съм забелязала такова нещо, или ако е вярно, то на елементарни комплименти се ловят и елементарни лъвове..ако си имаш работа с по- сложен представител на зодията и му пробуташ тактиката с елементарните комплименти, само го обиждаш, т.е. постигаш обратен на търсеният резултат..защото все едно му казваш- ''ти ми изглеждаш много елементарен и сега ще ти подам голия бастун, сигурна съм, че ще клъвнеш с удоволствие''..

иначе, ако не усещаш тази нежност към него, ако не намираш неща, за които да му се възхищаваш истински, то няма смисъл да си с него, ще си изгубите времето взаимно и ще се нараните..и няма значение лъв ли е, или нещо друго..по- добре да търсиш, докато срещнеш човек, който да ти импонира и да извади по естествен начин от теб това възхищение..всеки мъж е лъв в някакъв смисъл, всеки иска да е слънце за жената до него..

а твоето слънце в 12-тия му дом ли попада??...не може ли и една синастрия да пуснеш за малко.. ;)

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1937 -: Януари 30, 2011, 03:56:11 am »
Мили дами, как разглеждате опозиция на Венерите в синастрия? Съответно неговата попада в неин 1 дом, а нейната в негов 5ти?
Двамата имат взаимни съвпади на Юпитер, Сатурн, Нептун, Плутон и Уран
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #1938 -: Януари 30, 2011, 04:03:30 am »
Те тези съвади се дължат на това, че са родени по едно и също време и не знам, дали окоазват кой знае какво влияние в синастрията.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1939 -: Януари 30, 2011, 04:09:43 am »
мдаа, не се бях замислила, тоест, мислих, но в друга посока  :-[ значи, остават Венерите. Какво се случва, когато са в опозиция?  :-\
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер