Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 875343 Прегледи
*

vanilla

• **
  • 1578
Re:синастрия
« Отговор #1880 -: Януари 28, 2011, 11:27:07 pm »

Била си срамежлива на младини, подтисната, неуверена в себе си - с годините това се "обработва" и човек добива повечко опит, премеждия, трудности, битки(все по Сатурн) с които оформя по-силна стена, маска, увереност, отпуснатост, наслаждение и т.н.

Говоря принципно.

Щото има деца - мисля, че много добре го знаеш - които се раждат с готов хъс и увереност в себе си и с не толкова големи "проблеми".

Това за мен е "проработване".

Капиши? Ако не - пиши ;)
аз нещо не можах да схавана май....
може ли разяснение....?
и под чукната от Сатурн аспект ли разбираме мажорен или...какво точно...? :-[ :-[ :-[ :-[

*

tadj-all

« Отговор #1881 -: Януари 28, 2011, 11:38:45 pm »
Цитат на: vanilla
аз нещо не можах да схавана май....
може ли разяснение....?
и под чукната от Сатурн аспект ли разбираме мажорен или...какво точно...? :-[ :-[ :-[ :-[

Сатурновите аспекти към личните планети моделират човек с повечко страх, слабост, стена и т.н Те са полезни тия чувства, когато "изграждаш" нещо - каквото и да е то.
И в процеса на изграждането - се получава опита, който е нужен в развитието на човека. А опитът - той вече сам по себе си е авторитет и от там - нещо, което е било едно, но в последствие е станало "повече".

Ми...всичко - съвпади, опозици, квадрати, мидпойнти. Всеки има Сатурнов проблем, дори и да не му е нацвъкал лична планета.

*

Divna

• 2478
« Отговор #1882 -: Януари 29, 2011, 12:33:25 am »
Za sinastriqta edno ne6to sym razbrala. Moje da ima perfektni aspekti mejdu planetite, no ne e li zasegnata nodalnata os /sywpad-opozicia sys svetilo ili li4na planeta/ rabotite trudno stigat do ne6to po-sy6testveno.
V sinastriqta e po-dobre da ima tvyrdi aspekti mejdu planetite, otkolkoto lipsata na vsqkakvi aspekti.

NB: Sorry za latinicata. Na rabota sym i nqmam kirilica.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1883 -: Януари 29, 2011, 01:19:41 am »
Капиши? Ако не - пиши ;)

Благодаря, ще си споделя мислите на лични, ако е удобно.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #1884 -: Януари 29, 2011, 02:46:01 am »
  Тадж-ал - Кралю,  :P - май така се превежда поне включвайки русата си логика стигам до там, че означава най-висшия в определено кралство или съсловие...както и да е. Съжелявам, че не съм те засякла като карта из форума, но потвърждавам, че начина ти на изказ, разсъждения ми харесва /свалям ти се открито  ;D/. И знам какво имаш предвид под преработена Луна, моята май е такава....Повтарям пак - харесва ми пространственото ти мислене. Нямам много време в момента, но при първи удобен момент, ще ти дам една задачка :blink:

*

Vision

• 3523
« Отговор #1885 -: Януари 29, 2011, 03:54:10 am »
Ама, Вижънче - твоят Марс/съвпад/чужд ДЦ - много не се брои в конкретния случай, защото освен Марс там ти е съвпаднало и СЛВ-то... На горкото мизерно Водолейче му дошло в повече, толкова обаяние, женственост, красота - Венера/Слънце съвпаднали в Лъв, че и в 12тия ти дом, опозиращи СЛВ-то и Марс-а ти, и въпросното DC... човеколюбие, непоклатимост, изобщо... Като е стоял по-надалеч от теб и си е представял вероятно някаква "скромна и тихичка нетолкова ориентирана в пространството девойка, дет' може той да я хване и да й обясни за нещата от живота, пък тя да притихне оБаяна" - и изведнъж от по-приятелското ви другаруване като го е лъхнаха твойта искреност - и той просто е "напълнил гащите"... Струва ми се... За съжаление, не трябда много да се учудваме, защото има доста такива мъже, на мен за един месец двама така си "напълниха гащите", издивяха, и се опитаха да ми метнат в ръцете авторството на всичките си комплекси от мама, ама аз не съм им никва "мама", а и уж се знаем от "малки"... мани-мани... Доста тъпо... но, c'est la vie...

много сладко ме защитаваш, сигурна съм, че ако беше там като ми крещеше на улицата, щеше да го набиеш.. :kissd:

истината е, че той беше жената в цялата история..сигурно заради съвпада на моето слънце с негова луна, обаче постоянно изпадаше в някакви женствени настроения и интриги, горкия..а на външен вид го докарваше доста мъжкарски..но като иззе женската роля /не само от мен, а и от двете други жени/, той ми остави само мъжката роля, в която не се чувствам удобно, но нали съм актриса- мога да вляза във всякаква роля..по едно време даже и той се усети, защото нещо се лигаваше и аз му скръцнах със зъби /примерно, не помня точно случая/, но казах нещо от рода- 'бе млЪкни, че ме дразниш'..на което той съвсем откровено си призна, че няма да се учуди, ако в този момент извадя някой 30 сантиметров едикакво си и му го..едикакво си..в смисъл, че се държах като гаден мачо спрямо тъпа женка, каквато беше той в този момент..може и да е латентен хомо с външен вид на Ръсел Кроу..после се напи няколко пъти и се опита да изчука една от другите две жени, явно това беше част от интригата за него, но и тя го отряза, после се лепна и на третата и на още една, четвърта, ама толкова плоско, че направо да ти се догади и накрая ме обвини, че аз съм настроила всички жени против него, защото нали бях първа в редицата..жалкар..в същото време е женен, с дете, не знам дали си спомняте..абсолютна измет..но не съм говорила на никого срещу него, знаех, че ще се сгромоляса сам, даже ми беше интересно да видя точно как ще се изложи..както каза Дияна за него- абсолютен фиксаж..това го довърши, защото не можа да преживее, че е толкова красив и мъжкар /според него/, а не го огря с нито една жена от цялата компания..направо се съсипа.. ;D пусти асц. лъв..сега ходи като краставо куче..днес имаше рожден ден, никого не поздрави..ходи само с един мъж на обяд, и с жената на този мъж, която също не го понася, но по- малко..понякога ми става жал за него, но трябва да научи някои уроци и да се научи на поведение, както и че алкохола не му понася..а аз какво научих- че въпреки моя марс във водолей, и въпреки че слънцето на въпросната личност ми е в пети дом и синастрията изглежда добра /ако примерно не беше женен и т.н./, но аз не мога да меля с водолеите..заради марс там..може би заради слв ще се наложи да се науча, но засега не мога..
 :-X

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Vision

• 3523
« Отговор #1886 -: Януари 29, 2011, 03:56:57 am »

*Vision,

забележи,управител на Дсц-а му е Уран,който е в съвпад с Лилит и участва в Тао,където Сатyрн (държи IC) е връх. Май всеки,които му се закачи на Дсц-а,ще се наложи да се справя с неговите дЕволе. чудя се ако партньорска Луна му стъпи на Дсц-а,дали няма да поема цялата горчилка от мачовското му,както казвате,поведение..

ама това е моя уран в съвпад с моята лилит!!...ей, спала си.. :P :P

*

holanda

« Отговор #1887 -: Януари 29, 2011, 04:18:55 am »

Елфидка закъсня в  3 в 1-то и затова.. ;D
извинявам се  :-[

*

Vision

• 3523
« Отговор #1888 -: Януари 29, 2011, 04:22:39 am »

Елфидка закъсня в  3 в 1-то и затова.. ;D
извинявам се  :-[

ако ти се занимава- виж пак синастрията, може и аз да не разбирам какво ми казваш..не допускам да си се объркала заради едно кафе.. :blink:

ама по- добре да те мързи, защото тази синастрия няма смисъл и значение и без това.. ;D освен като материал за обучение, евентуално.. ;)

*

holanda

« Отговор #1889 -: Януари 29, 2011, 04:34:09 am »
ако ти се занимава- виж пак синастрията, може и аз да не разбирам какво ми казваш..не допускам да си се объркала заради едно кафе.. :blink:

ама по- добре да те мързи, защото тази синастрия няма смисъл и значение и без това.. ;D освен като материал за обучение, евентуално.. ;)

както и очаквах-объркала съм се :D

ми ако наистина няма смисъл,няма какво да я гледаме,ама си е готина,такава..
утре ще я поразгледам,че от 3 дни нещо ме боли глава и едва днес си взех ибупрофен,след малко ще пия.

Забелязах доста интересни неща,затова ще имам няколко въпроса за теб по картата ;)

*

Vision

• 3523
« Отговор #1890 -: Януари 29, 2011, 04:38:43 am »

както и очаквах-объркала съм се :D

ми ако наистина няма смисъл,няма какво да я гледаме,ама си е готина,такава..
утре ще я поразгледам,че от 3 дни нещо ме боли глава и едва днес си взех ибупрофен,след малко ще пия.

Забелязах доста интересни неща,затова ще имам няколко въпроса за теб по картата ;)

питай, ще ти отговоря..човека за мен няма значение, но както казах, в синастрията има смисъл като учебно помагало, защото на пръв поглед изглежда многообещаваща, но няма как само по натала на даденият мъж да се разбере, че е пендел, когото още майка му явно не е научила на уважение към жените, затова колкото и добра синастрия да има с която и да е жена, няма да има успешни взаимоотношения..с жена си също не се разбира, тя го командери и го прави да си говори сам, в къщи е подтиснат и под чехъла на една овенка /не и знам данните/..кофти карма си е натрупал в предишни животи, предполагам.. ;D

*

Diyana

• 2705
« Отговор #1891 -: Януари 29, 2011, 04:54:46 am »
Къде го разглеждахме това чудо изначално, че не мога да го намеря...
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Vision

• 3523
« Отговор #1892 -: Януари 29, 2011, 05:05:17 am »
Къде го разглеждахме това чудо изначално, че не мога да го намеря...

я да видим дали така ще стане??

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,2257.msg153032.html#msg153032

отговор 1271 на 64-та стр.

*

Vision

• 3523
« Отговор #1893 -: Януари 29, 2011, 05:15:01 am »
Вижън, не знам пенгел или не  ;D, но ми е интересно с какво се занимава младото гадже :P
Все пак тук има налична опозиция Луна/Венера, която изкривява значително възприятията на мъжете спрямо де що е женско, дори само като начало ;D, а да не говорим за неадекватните реакции в тази връзка, дори само и често на повърхността ;)
Питам, защото мой приятел е само 1 ден след постнатия тук рожден - няма нищо общо с описаното, макар и на повърхностен контакт да съм сигурна, че оставя подобно впечатление у противоположните
А и ти не изглеждаше да си съвсем равнодушна

Слънце, Венера/Меркурий - Водолей
Марс - Козирог
......
 :rolleyes:

с какво точно се занимава няма как да уточня, без да кажа какво работя и аз, нали сме колеги ;)
но да кажем, че е най- обикновен техничар и не е шеф по никакъв начин..това стига ли??
има и хобита, знам поне за едно голямо със сигурност- лов, оръжия и всичко, свързано с това..

аз си казах всичко, което имах по отношение на влечението, даже използвах да го формулирам за себе си, говорейки тук..да, имаше сексуално привличане, още повече, че съм някакъв вид аскет напоследък, ако ме разбираш, поради външни обстоятелства, /ако мога така да се изразя/, та привличането си беше само физическо като че ли, но имаше и психо дразнене... дразнеше ме това, че е женен, а се прави на идиот, че се заиграва така нагло, и се опасявах да не се поддам на феромоните и после да си падна по него, ако ми хареса секса, заради самия секс, не знам какво се разбра от цялото това обяснение, но исках да устоя, да постъпя правилно и така и постъпих...най- много исках да не бъда наранена нито аз, нито някоя от моите приятелки..той не ме интересува, заслужил си е унижението..в началото не знаех, че ще се изложи чак така, даже се опасявах да не ми налети- в смисъл, уфф..сещаш се- да ме хване, да ме притисне някъде, да ми омекнат краката, да ми падне пердето и после да се мразя цял живот..ето от това ме беше най- много страх, но не се случи.. ;D

*

holanda

« Отговор #1894 -: Януари 29, 2011, 05:33:22 am »
и аз ще чета  ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #1895 -: Януари 29, 2011, 05:52:32 am »
Вижън, да се споразумеем аз ще ти помогна да разбереш подчертаните водолей, щот' отръки ми идват ;D, пък ти ще ми разясниш за подчертаните Лъвове такива, че хич не са ми ясни, а ми се налага ;D

ако мислиш, че мога да ти кажа нещо, което вече да не знаеш- с удоволствие  :blink:

мога да ти дам примери за това как НЕ трябва да се сваля мъж- лъв..и то от тук, от клуба..  ;)

дразнеше ме това, че е женен, а се прави на идиот, че се заиграва така нагло, и се опасявах да не се поддам на феромоните и после да си падна по него...........

както и по-горе написах Слънце и съвпада Венера/Меркурий във Водолей и опозиция Луна е класика в жанра, а и може да не си остане за дълго женен :-[

..... да ме хване, да ме притисне някъде, да ми омекнат краката, да ми падне пердето и после да се мразя цял живот..ето от това ме беше най- много страх, но не се случи.. ;D

а, точно за този индивид не е особено вероятен подход ;D

на една от другите жени- телците, на по- малката и приложи точно тази тактика, но беше пил..мен не смееше да ме пипа много много, аз мога да гледам много страшно /иронично и смазващо/, затова..

и мисля, че ще си остане женен до гроб точно за тази си жена, с която е сега, защото му е удобно така..и дано да си остане с нея..тя го мачка и психически- на висока длъжност е в нейната работа, взема много повече пари от него, и въобще.. ;)

*

Divna

• 2478
« Отговор #1896 -: Януари 29, 2011, 06:07:40 am »
Вижън, да се споразумеем аз ще ти помогна да разбереш подчертаните водолей, щот' отръки ми идват ;D, пък ти ще ми разясниш за подчертаните Лъвове такива, че хич не са ми ясни, а ми се налага ;D

Какво желаеш да знаеш за лъвовете?  ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1897 -: Януари 29, 2011, 06:31:43 am »
Аброд , той не може да се разбере , ти искаш да го разбереш! ;D

Това е ЕГО , което не може да остане незабелязано..... :rolleyes:Силно влияние на външния свят...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Vision

• 3523
« Отговор #1898 -: Януари 29, 2011, 06:31:55 am »

там е работата, че нищо не знам и не ги разбирам, такива взаимодействия до сега не съм имала
не е думата за сваляне, да не говорим колко ми е несвойствена същата ;D, а и няма общо с клуба, макар и да те разбрах ;D

свалих картата, утре ще пиша, че сега се изморих..но нямаш ли някакви конкретни въпроси относно този човек..някак много общо- кажи нещо за лъвовете..искам да кажа много неща, но нали знаеш, че ще ги пречупя през моята карта, ще ти бъде ли от полза..трябва да видя дали не съм успяла по някое време да ти докопам данните от някоя тема /нали сме в синастричната сега все пак/.. :blink:

първа задачка- закачка- мъжът лъв е като малкото лъвче Симба, което си въобразява, че е Цар- ЛЪВ..а задачата на жената до него е да направи всичко възможно, за да поддържа тази илюзия..и трябва да е щастлива, изпълнявайки тази мисия.. :blink:

*

Vision

• 3523
« Отговор #1899 -: Януари 29, 2011, 06:36:55 am »
Лелиииийй, Аброад, голям сваляч изглежда този радикс, наблъскан огромен 7ми дом, и всичко почти в трин с Нептун :o

ама сатурн е на края и му действа като консервант ;)
иначе как е в 11-ти нептун, как ти се прави на приятелче, така ти го....така де..със стрелата, докато се усетиш..  :sagittariuss: :blink: