Ама, Вижънче - твоят Марс/съвпад/чужд ДЦ - много не се брои в конкретния случай, защото освен Марс там ти е съвпаднало и СЛВ-то... На горкото мизерно Водолейче му дошло в повече, толкова обаяние, женственост, красота - Венера/Слънце съвпаднали в Лъв, че и в 12тия ти дом, опозиращи СЛВ-то и Марс-а ти, и въпросното DC... човеколюбие, непоклатимост, изобщо... Като е стоял по-надалеч от теб и си е представял вероятно някаква "скромна и тихичка нетолкова ориентирана в пространството девойка, дет' може той да я хване и да й обясни за нещата от живота, пък тя да притихне оБаяна" - и изведнъж от по-приятелското ви другаруване като го е лъхнаха твойта искреност - и той просто е "напълнил гащите"... Струва ми се... За съжаление, не трябда много да се учудваме, защото има доста такива мъже, на мен за един месец двама така си "напълниха гащите", издивяха, и се опитаха да ми метнат в ръцете авторството на всичките си комплекси от мама, ама аз не съм им никва "мама", а и уж се знаем от "малки"... мани-мани... Доста тъпо... но, c'est la vie...
много сладко ме защитаваш, сигурна съм, че ако беше там като ми крещеше на улицата, щеше да го набиеш.. :kissd:
истината е, че той беше жената в цялата история..сигурно заради съвпада на моето слънце с негова луна, обаче постоянно изпадаше в някакви женствени настроения и интриги, горкия..а на външен вид го докарваше доста мъжкарски..но като иззе женската роля /не само от мен, а и от двете други жени/, той ми остави само мъжката роля, в която не се чувствам удобно, но нали съм актриса- мога да вляза във всякаква роля..по едно време даже и той се усети, защото нещо се лигаваше и аз му скръцнах със зъби /примерно, не помня точно случая/, но казах нещо от рода- 'бе млЪкни, че ме дразниш'..на което той съвсем откровено си призна, че няма да се учуди, ако в този момент извадя някой 30 сантиметров едикакво си и му го..едикакво си..в смисъл, че се държах като гаден мачо спрямо тъпа женка, каквато беше той в този момент..може и да е латентен хомо с външен вид на Ръсел Кроу..после се напи няколко пъти и се опита да изчука една от другите две жени, явно това беше част от интригата за него, но и тя го отряза, после се лепна и на третата и на още една, четвърта, ама толкова плоско, че направо да ти се догади и накрая ме обвини, че аз съм настроила всички жени против него, защото нали бях първа в редицата..жалкар..в същото време е женен, с дете, не знам дали си спомняте..абсолютна измет..но не съм говорила на никого срещу него, знаех, че ще се сгромоляса сам, даже ми беше интересно да видя точно как ще се изложи..както каза Дияна за него- абсолютен фиксаж..това го довърши, защото не можа да преживее, че е толкова красив и мъжкар /според него/, а не го огря с нито една жена от цялата компания..направо се съсипа..

пусти асц. лъв..сега ходи като краставо куче..днес имаше рожден ден, никого не поздрави..ходи само с един мъж на обяд, и с жената на този мъж, която също не го понася, но по- малко..понякога ми става жал за него, но трябва да научи някои уроци и да се научи на поведение, както и че алкохола не му понася..а аз какво научих- че въпреки моя марс във водолей, и въпреки че слънцето на въпросната личност ми е в пети дом и синастрията изглежда добра /ако примерно не беше женен и т.н./, но аз не мога да меля с водолеите..заради марс там..може би заради слв ще се наложи да се науча, но засега не мога..