Мдаааам, Лъвове - и понеже моите оси са Водолей-Лъв и при мен е натоварен този трафик с тях...Още в ученическите си години, мое гуру стана мъж Лъв, пример за подражание - от тези Лъвове, дето Вижън е описала - абсолютно съм съгласна с всичко написано. Днес е наад 70-години - все още младее, осанката и походката му е като Краля на джунглата, със стоманено сиви очи, които излъчват странна светлина и топлина...хубаво е човек да познава такива хора.
Първите ми опити в любовния живот бяха с мъже Лъвове - но явно не са били от чиста порода ....сигурно заради ЮЛВ е трябвало да изчистя някви стари дългове
.
И Водолеи - кво да кажа, заради Луната си СЛВ и МС - оооф, оф - в момента, в който си се успокоил, че са вече твои - се оказва че си ги загубил. Ако иска някой да има мъж Водолей до себе си, просто трябва да забрави, че може да го притежава, най-добрия вариант е вечният приятел. Потвърждавам за писаното до тук, всичко е вярно.
няма да се учудя, ако първите мъже на половината жени по света са лъвове..и то все батковци..и аз имам такива наблюдения- и мои и не само..и от тях си вадя изводите..

познавам и деградирали лъвове- за щастие отдалече само- има един познат на брат ми, съученик му беше, наблизо живее и имам поглед във времето- пристрасти се към хазарта- първо беше бинго /на компютрите/, после покер автомати, сега не знам кое е модерно вече..зъбите му бяха опадали, нямаше пари да си ги оправи, една жена излъга, че и дете му роди, таксиметров шофьор стана- каквото изчука- вкарва в автоматите, някакъв ужас..на една моя позната /разведена отдавна/ поредното гадже беше лъв, елементарен..това, че беше електронещоси по професия не е толкова от значение- разведен, пие, обижда я че е тъпа, разделиха се /тя наистина не е кой знае колко умна в някои отношения, а в други е умна, но той другите не ги вижда/..сина на тази същата жена и той лъв, и той се държи агресивно с нея, и той има някакви комплекси, пие и се ожени за някаква разведена с дете, и от него дете роди и пак нещата се разсъхнаха..имах и един колега преди много години- страшно красив, ама като казвам страшно, значи страшно..и аз, където избягвам лъвовете, като го гледам по цял ден, закачки, това- онова, командировки заедно и беше ясно, че ще стане нещо..умен, но се усеща, че нещо го спъва..чак след 6 месеца събра смелост /с помощта на водката/ и ми се метна отчаяно някак, после разбрах защо- размера беше повече от скромен и на другата суртин очакваше да му се подиграя, затова се държа все едно нищо не е станало, да се чуди човек да го успокоява ли, да се прави ли, че наистина нищо не е станало..затова мисля, че който от тях не успее да изгради успешно семейство, да намери свястна жена, която да му върти къщата и да му гледа децата, или ако размера е по- малък от самочувствието- не става успешен лъв, не успява да развие лъвския потенциал..защото пък другите, които са успешни си личи че са /как да се изразя- сещате се- просто- мачкат яко/

..но това сигурно е валидно за всички зодии, не само за лъвовете..но пък за който и лъв да се сетя, все попада точно в някоя от категориите- или е свестен и успял, с добро семейство и т.н. или не е успял, нищо не му е наред, до пълна деградация..като че ли няма средно положение..