Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 876822 Прегледи
*

missKapriz

Re:синастрия
« Отговор #1960 -: Януари 30, 2011, 03:29:50 pm »
Много благодаря! Съжалявам, Исидора, че съм пропуснала отговора  :kissd:
Рая, това води ли до разногласия в начина, по който се обичате, по който обзавеждате дома дори, вкусовете за свободното време...? Верена е и красивото все пак.

Да.
Обича ме, но не по начина, по който аз имам нужда. Дава ми много (от негова гледна точка), но не разбира, че аз имам нужда от друго.
Същото се отнася и за него.
По отношение на дома и хобитата, вкусовете ни са еднакви.
Рая,ние май имахме сходна домификация,но като те чета и сходен семеен живот ;D ;D ;D

« Отговор #1961 -: Януари 30, 2011, 05:56:30 pm »
   Мдаааам, Лъвове - и понеже моите оси са Водолей-Лъв и при мен е натоварен този трафик с тях...Още в ученическите си години, мое гуру стана мъж Лъв, пример за подражание - от тези Лъвове, дето Вижън е описала - абсолютно съм съгласна с всичко написано. Днес е наад 70-години - все още младее, осанката и походката му е като Краля на джунглата, със стоманено сиви очи, които излъчват странна светлина и топлина...хубаво е човек да познава такива хора.
  Първите ми опити в любовния живот бяха с мъже Лъвове - но явно не са били от чиста порода ....сигурно заради ЮЛВ е трябвало да изчистя някви стари дългове  :P.
  И Водолеи - кво да кажа, заради Луната си СЛВ и МС - оооф, оф - в момента, в който си се успокоил, че са вече твои - се оказва че си ги загубил. Ако иска някой да има мъж Водолей до себе си, просто трябва да забрави, че може да го притежава, най-добрия вариант е вечният приятел. Потвърждавам за писаното до тук, всичко е вярно.

*

holanda

« Отговор #1962 -: Януари 30, 2011, 06:02:50 pm »
на мен първата ми целувка беше с Лъв  ;D Батко Лъв беше  :mellow:

« Отговор #1963 -: Януари 30, 2011, 06:05:59 pm »

me too!  ;D i moita  :rolleyes:

*

Divna

• 2478
« Отговор #1964 -: Януари 30, 2011, 06:06:54 pm »
  И Водолеи - кво да кажа, заради Луната си СЛВ и МС - оооф, оф - в момента, в който си се успокоил, че са вече твои - се оказва че си ги загубил. Ако иска някой да има мъж Водолей до себе си, просто трябва да забрави, че може да го притежава, най-добрия вариант е вечният приятел. Потвърждавам за писаното до тук, всичко е вярно.

;D На мен един ми стига. Не им знаех чалъмите ама бързи ги научих.  ;D Не стават за мойте емоции. Просто сме си от други измерения.  ;D Поне правят всичко така, че накрая не можеш и да им се разсърдиш.  ;D

*

Divna

• 2478
« Отговор #1965 -: Януари 30, 2011, 06:19:58 pm »
Айде като сме тръгнали на "искренно и лично" и да споделя.   :blink:
Беши един батко Лъв  ;D и на всичкото отгоре ми беше адаш.
Почна да ме целува, а аз си мислех, че плюе в устата ми.  :angry: Няма да ви казвам колко гадно ми стана. После бягах от него като от чума.  ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #1966 -: Януари 30, 2011, 06:22:57 pm »

Водолей, не беше много батко, ама на ръст го докарваше ;D В 7ми клас на морето :-[ К5 също е във Водолей...

Уби всичко детско в мен с репликата - минути след първата целувка, седим в една дървена лодка на брега, слушаме нощния шум на вълните, гледаме Луна, звезди, и той казва: "Само ще ме извиниш за момент, че много ми се пикае." Отива в близката тръстика - и аз чувам струйката урина. Връща се, и тръгва да ми подава ръка, а аз само си представям как с тази ръка е пишкал до преди малко, и седя и се пуля...  :unsure:

До този момент момче не ми беше вкарвало подобни директни реплики за биологични нужди...  :o

Цялата сценка, погледната на призмата на последващия ми опит с Водолеи - бих определила като доста Водолейска.

хахаааааааааа е стига де, ми пишкало му се е на човека - кво толкоз  ;D  пак като не ти е казал: отивам да одрусам крушата! - е добре, че можело и да го напъне човека  :rolf: :rolf: :rolf:

това са естествени нужди! нима вие сте от хората дето не пишкате а  :tongue2: :tongue2: :tongue2:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #1967 -: Януари 30, 2011, 06:31:46 pm »
Почна да ме целува, а аз си мислех, че плюе в устата ми. 

И аз мразя да ми облизват сливиците  :mellow:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Vision

• 3523
« Отговор #1968 -: Януари 30, 2011, 06:40:40 pm »
   Мдаааам, Лъвове - и понеже моите оси са Водолей-Лъв и при мен е натоварен този трафик с тях...Още в ученическите си години, мое гуру стана мъж Лъв, пример за подражание - от тези Лъвове, дето Вижън е описала - абсолютно съм съгласна с всичко написано. Днес е наад 70-години - все още младее, осанката и походката му е като Краля на джунглата, със стоманено сиви очи, които излъчват странна светлина и топлина...хубаво е човек да познава такива хора.
  Първите ми опити в любовния живот бяха с мъже Лъвове - но явно не са били от чиста порода ....сигурно заради ЮЛВ е трябвало да изчистя някви стари дългове  :P.

няма да се учудя, ако първите мъже на половината жени по света са лъвове..и то все батковци..и аз имам такива наблюдения- и мои и не само..и от тях си вадя изводите.. ;)

познавам и деградирали лъвове- за щастие отдалече само- има един познат на брат ми, съученик му беше, наблизо живее и имам поглед във времето- пристрасти се към хазарта- първо беше бинго /на компютрите/, после покер автомати, сега не знам кое е модерно вече..зъбите му бяха опадали, нямаше пари да си ги оправи, една жена излъга, че и дете му роди, таксиметров шофьор стана- каквото изчука- вкарва в автоматите, някакъв ужас..на една моя позната /разведена отдавна/ поредното гадже беше лъв, елементарен..това, че беше електронещоси по професия не е толкова от значение- разведен, пие, обижда я че е тъпа, разделиха се /тя наистина не е кой знае колко умна в някои отношения, а в други е умна, но той другите не ги вижда/..сина на тази същата жена и той лъв, и той се държи агресивно с нея, и той има някакви комплекси, пие и се ожени за някаква разведена с дете, и от него дете роди и пак нещата се разсъхнаха..имах и един колега преди много години- страшно красив, ама като казвам страшно, значи страшно..и аз, където избягвам лъвовете, като го гледам по цял ден, закачки, това- онова, командировки заедно и беше ясно, че ще стане нещо..умен, но се усеща, че нещо го спъва..чак след 6 месеца събра смелост /с помощта на водката/ и ми се метна отчаяно някак, после разбрах защо- размера беше повече от скромен и на другата суртин очакваше да му се подиграя, затова се държа все едно нищо не е станало, да се чуди човек да го успокоява ли, да се прави ли, че наистина нищо не е станало..затова мисля, че който от тях не успее да изгради успешно семейство, да намери свястна жена, която да му върти къщата и да му гледа децата, или ако размера е по- малък от самочувствието- не става успешен лъв, не успява да развие лъвския потенциал..защото пък другите, които са успешни си личи че са /как да се изразя- сещате се- просто- мачкат яко/  :-[..но това сигурно е валидно за всички зодии, не само за лъвовете..но пък за който и лъв да се сетя, все попада точно в някоя от категориите- или е свестен и успял, с добро семейство и т.н. или не е успял, нищо не му е наред, до пълна деградация..като че ли няма средно положение.. :-\

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

holanda

« Отговор #1969 -: Януари 30, 2011, 06:41:31 pm »
Водолей, не беше много батко, ама на ръст го докарваше ;D В 7ми клас на морето :-[ К5 също е във Водолей...

Уби всичко детско в мен с репликата - минути след първата целувка, седим в една дървена лодка на брега, слушаме нощния шум на вълните, гледаме Луна, звезди, и той казва: "Само ще ме извиниш за момент, че много ми се пикае." Отива в близката тръстика - и аз чувам струйката урина. Връща се, и тръгва да ми подава ръка, а аз само си представям как с тази ръка е пишкал до преди малко, и седя и се пуля...  :unsure:

;D ;D ;D

хаха,лудо ! Аз затова ги харесвам Водолейските акценти  :P.

моя батко беше на 20 или 21,пък аз бях в 6 клас.Нямаше романтика като при вас с лодката,беше братовчед на един съученик и се набута с нас на екскурзия до хижа Здравец.Вечерта имаше дискотека и преди да се наконтя,моя човек влезе през прозореца, награби ме точно като по филмите ,затисна ме на стената до вратата и ме целуна (явно всеки Лъв държи да се изяви като звездата на вечерта) .Помня,че ми беше много странно,пък и той ме стискаше твърде силно (това сигурно е някаква Лъвешка черта) ,но много ми хареса. На следващия ден брадичката ми беше червена и до няколко дни хвана коричка,приличах на спаружена дюля  ;D.

Водолейците са доста добре.Попаднала си на подходящ екземпляр за първи любовни впечатления.Пък онова с пишкането е супер забавно,честно  ;D.

*

CACC

• *
  • 107
« Отговор #1970 -: Януари 30, 2011, 06:44:56 pm »
Здравеите,никъде не откривам какво значи аспекта секстил между женски плутон и мъжка венера,плутона е управител на 5дом при жената,а венера управлява 1 дом,също така се инетерсувам от аспекта квадрат на сатурн и юпитер на мъжа към луната на жената,мерси

*

Aniri

• *
  • 256
  • Where the land meets the sea
« Отговор #1971 -: Януари 30, 2011, 06:46:28 pm »
Водолеите нещо не успяват да предизвикат емоции в мен, но пък са ми интересни интелектуално. За сметка на това Лъвовете са ми любимци. Безотказно всеки път ми влизат под кожата за отрицателно време и няма мърдане от там (луна и слв в лъв). Винаги именно лъвове са ми преобръщали живота и са ми действали вдъхновяващо. Е, също и са ме наранявали, но то пък за къде без това. Израстнала съм с лъв (6 планети там) и след първоначалната дългогодишна война на световете, се разбираме перфектно. Имала съм и шефове лъвове и докато други са се дразнили на това, че обичат да контролират нещата, мен всеки път като ги видя засилени ми иде да питам "колко високо?"  ;D. Без да са казвали "скачай". Що се отнася до комлиментите - един истински представител, би се дразнил на фалшиви подмазвания и би махнал с ръка съвсем по царски и да ги игнорира. И нямат нищо против истината, напротив, просто докато им се казва не трябва да се мачка честта и гордостта им, че там става страшно. Има хора, които се мотивират като им кажеш, че не са добри в нещо и те някак на пук го атакуват, лъвовете по мои наблюдения са на обратен принцип - казваш им, че са добри в нещо, но могат да бъдат и по-добри и те ще направят и невъзможното, за да ти го докажат. Те са си просто едни големи котета, които имат нужда от гушкане, галене и подкрепа.
It takes two to speak the truth: one to speak, and another to hear.

*

Divna

• 2478
« Отговор #1972 -: Януари 30, 2011, 07:00:27 pm »
Девойки, предлагам да спрем да обсъждаме Лъвовете и Водолеите, че много им дигнахме акциите.  ;D
Я се изкажете нещо за телците? Има ли някой опит с тях?

От както Юпитер премина в Овен, нещо много народ се изпояви покрай мен. И все нови хора и все случайни запознанства. Та вече взех да се стряскам. Такова чудо не бях виждала.  ;D И са едни ухажвания, ще речеш, че жена не са виждали. Пък аз като се гледам в огледалото все съм си същата, нямам промяна от зимата.  ;D

Пускав ви една синастрия, с най-новата личност, с която се запознах.
И в тая синастрия феноменът с това да пълня партньорски осми дом продължава.  :blink:
За пръв път нечия Луна е в съвпад с моята. Мога да ви кажа, че още първия път като си отворихме и двамата устата, минаха часове докато спрем да говорим. Все едно сме стари познати. Не беше ми се случвало досега.  :blink:

*

Vision

• 3523
« Отговор #1973 -: Януари 30, 2011, 07:06:44 pm »
Водолеите нещо не успяват да предизвикат емоции в мен, но пък са ми интересни интелектуално. За сметка на това Лъвовете са ми любимци. Безотказно всеки път ми влизат под кожата за отрицателно време и няма мърдане от там (луна и слв в лъв). Винаги именно лъвове са ми преобръщали живота и са ми действали вдъхновяващо. Е, също и са ме наранявали, но то пък за къде без това. Израстнала съм с лъв (6 планети там) и след първоначалната дългогодишна война на световете, се разбираме перфектно. Имала съм и шефове лъвове и докато други са се дразнили на това, че обичат да контролират нещата, мен всеки път като ги видя засилени ми иде да питам "колко високо?"  ;D. Без да са казвали "скачай". Що се отнася до комлиментите - един истински представител, би се дразнил на фалшиви подмазвания и би махнал с ръка съвсем по царски и да ги игнорира. И нямат нищо против истината, напротив, просто докато им се казва не трябва да се мачка честта и гордостта им, че там става страшно. Има хора, които се мотивират като им кажеш, че не са добри в нещо и те някак на пук го атакуват, лъвовете по мои наблюдения са на обратен принцип - казваш им, че са добри в нещо, но могат да бъдат и по-добри и те ще направят и невъзможното, за да ти го докажат. Те са си просто едни големи котета, които имат нужда от гушкане, галене и подкрепа.

личи си, че познаваш и харесваш лъвовете..само като те чета и усещам някакво меко галене по посока на растежа на косъма..ама така леекичко, много е приятно, наистина.. ;D колко сме лесни, а??...но не всеки има усет..някои се напъват, чули, недочули нещо, а то не става така, трябва си истински да те влече и да имаш усет..аз го имам към рибите и скорпионите, странно защо и как..с рибите е ясно, но със скорпионите не е..така де, само да отбележа, че си много добра в усета за лъвовете..щом и на жените действаш, сигурно мъжете съвсем нямат шанс да ти устоят.. ;) ;D

*

abroad

« Отговор #1974 -: Януари 30, 2011, 07:07:33 pm »
докато четох priya за водолея, мислех да споделя, че това всъщност е натурално поведение за подчертаните мъже-телци, но реших да замълча
но сега и ти като попита...
но все пак по-добре да не продължавам, че тук негативните ми впечатления са най-наситено и количествено негативни  :-[

*

Divna

• 2478
« Отговор #1975 -: Януари 30, 2011, 07:16:36 pm »
докато четох priya за водолея, мислех да споделя, че това всъщност е натурално поведение за подчертаните мъже-телци, но реших да замълча
но сега и ти като попита...
но все пак по-добре да не продължавам, че тук негативните ми впечатления са най-наситено и количествено негативни  :-[

Давай смело.  ;D Няма нищо между мен и този мъж. Само ме ухажва от няколко дни /откакто Водолея изчезна да разсъждава  ;D/. Интересно ми е да науча нещо повече за тях. Познавам доста жени телци, но мъж по-близък е нямало около мен.

Аброад, твойто Слънце е в Козирог, нали?

*

Aniri

• *
  • 256
  • Where the land meets the sea
« Отговор #1976 -: Януари 30, 2011, 07:20:16 pm »
личи си, че познаваш и харесваш лъвовете..само като те чета и усещам някакво меко галене по посока на растежа на косъма..ама така леекичко, много е приятно, наистина.. ;D колко сме лесни, а??...но не всеки има усет..някои се напъват, чули, недочули нещо, а то не става така, трябва си истински да те влече и да имаш усет..аз го имам към рибите и скорпионите, странно защо и как..с рибите е ясно, но със скорпионите не е..така де, само да отбележа, че си много добра в усета за лъвовете..щом и на жените действаш, сигурно мъжете съвсем нямат шанс да ти устоят.. ;) ;D

Любовта ни наистина е взаимна Вижън. Аз наистина ги мисля тези неща и за мен е кеф да гледам как лъва тропа по масата, фигуративно казано. Просто вземам пуканки и се забавлявам най-искрено. И, да, лесни сте - човек само трябва да ви обича и да е склонен да ви разбере, от там нататък проблемите са нула. Но и си е много тренинг де. Сигурно затова ми се е паднал в семейството лъв, че да ме тренира. А казват, че рибите и лъвовете не мелят брашно - няма такова нещо!  ;D
It takes two to speak the truth: one to speak, and another to hear.

*

abroad

« Отговор #1977 -: Януари 30, 2011, 07:20:34 pm »
и не само слънцето ;D
то затова от малка все бях заобиколена от деви и телци

тук могат да те подкрепят Lillie и Sunrain :P

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1978 -: Януари 30, 2011, 07:27:51 pm »
тук могат да те подкрепят Lillie и Sunrain :P

Веднага. ;) Но както сме ги запукали само по Слънца няма да е много обективно. На мен Телците са ми съдба, личните ми пристрастия към мъжкото съсловие са към земните, но не, защото съм си поставяла такъв модел в ума, а просто явно ме допълват. Ако ми липсва нещо в картата малко, то е земя, а те ми осигуряват нужното спокойствие и стабилност. Като цяло са хора, на които може да се разчита, а, когато говорим за този пол, това е много важно условие. :P А най-хубавото им е, че край тях може да си лудуваш като дете, а те ще те гледат кротко как беснееш, с разбиране и усмивка, но не са лесни характери, което също мога да отбележа като положителна точка, защото в моите очи предизвиква уважение.     
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Vision

• 3523
« Отговор #1979 -: Януари 30, 2011, 07:29:34 pm »

Любовта ни наистина е взаимна Вижън. Аз наистина ги мисля тези неща и за мен е кеф да гледам как лъва тропа по масата, фигуративно казано. Просто вземам пуканки и се забавлявам най-искрено. И, да, лесни сте - човек само трябва да ви обича и да е склонен да ви разбере, от там нататък проблемите са нула. Но и си е много тренинг де. Сигурно затова ми се е паднал в семейството лъв, че да ме тренира. А казват, че рибите и лъвовете не мелят брашно - няма такова нещо!  ;D

няма такова нещо, да.. :blink:
с риби лично аз меля повече, отколкото с всяка друга зодия, само трябва да ме обичат и да искат да ме разберат, както казваш..не мога да се боря за нечия любов, не съм в състояние, нямам хъс за това..може би всички лъвове са така и си мислят, че любовта им се полага, а не е нещо, което трябва да завоюват..звучи много нагло, усещам, но е факт.. :-[ :blink: