Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 875495 Прегледи
*

holanda

Re:синастрия
« Отговор #2080 -: Февруари 24, 2011, 03:51:32 am »
йеее,откъде ги вадите тези синастрии  :unsure:

* вече са писали по картата,само да допълня-няма нищо на твое МЦ,мисля си че там си силна и не ти трябва партньорска планета,защото вече си наработила и ако някой Марс налегне тази ти точка,едва ли ще ти е лесно да му говориш и да властваш по твоя начин..затова тук,с тази синастрия имаш шанс да се фокусираш над по-приятните неща,пред които ще те изправи. А и ще имаш влияние над човека,..щурмуваш му Мерка в 8 дом с Марс и възел в опозиция,както и квадрати на Луна и другото там,не гледам картата.А Мерк е сигнификатор на партьора му...и си мисля,при него е в 8 дом,заедно с други планети-уж го прави по-властен,ще му е добре на Слънцето ако доминира партньорите си,както и всички де..ти вероятно в началото добре ще нацелваш мишената с тайните игри на ''оставям ти власт,за да я имам'',а това ще е интересно за теб,и за него..
Определено няма да е зле да опиташ с човека  :blink:
« Последна редакция: Февруари 24, 2011, 09:17:39 pm от жълтолилава »

*

Stella

• 7765
« Отговор #2081 -: Февруари 24, 2011, 03:51:48 am »
някой знае ли от опит как се чувства юпитер в съвпад с чужда венера??

Угоднически аспект е това...ще си угаждате взаимно....а Юпитер може доста да се поохарчи за своята венера.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #2082 -: Февруари 24, 2011, 03:53:49 am »
Стела, кое е най- типичното за влиянието на ЛФ в синастрията? :blink:

Няма наблюдения при синастрията как действа.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Vision

• 3523
« Отговор #2083 -: Февруари 24, 2011, 04:07:01 am »

Е от опит, писах в съседната тема. А особено това Юпитер/Венера е супер и го имам основно с приятели, както от мъжки, така и от женски вид. Удоволствието е взаимно, както се казва.

сега ще прочета какво си писала в другата тема.. :blink:
да, приятно е..чудя се да се набъркам ли в живота му..неговата бивша е колежка и тя и тя също проявява някакъв приятелски интерес към моята скромна особа, но честно казано досега леко я игнорирах, защото е много мълчалива и някак не ми е интересна..мога да се намеся много лесно..ако го направя ще е само ако той първо ми разреши, разбира се..чудя се дали да се нагърбвам с тази мисия..усещам някакво влечение към мисията, но ако греша после ще изляза ''посредника ви е лайно'', но ако не греша, може да е за добро..това ще го уточнявам в крачка, още е много рано да се каже..но това не е въпроса сега..а за юпитер- тази планета въобще не я усещам..ето сега си мисля, че понеже е върху венерата ми, която е в 12-ти дом и от 12-тия дом е това усещане за мисия- грижа за този човек, както че го карам да яде, защото е злояд, но това пък с храната трябва да е нещо по луна..има някакви странности в тази синастрия, совите не са това, което са..като я погледне човек му се набиват само сексуални аспекти, а те са подтиснати от други аспекти и дефакто не се проявяват или така се смекчават, че вече не става въпрос за секс по марс, а за обмен на енергии по въздушните знаци, в които са марсовете..

Угоднически аспект е това...ще си угаждате взаимно....а Юпитер може доста да се поохарчи за своята венера.

;D чудничко- това ще е нещо ново за мен- някой да ми угажда..обикновено аз съм угаждачката заради луната..
поне си намерих постоянен партньор за метъл концертите.. :blink:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Diyana

• 2705
« Отговор #2084 -: Февруари 24, 2011, 04:40:03 am »
Ти гледаш Юпитер, пък аз очи не откъсвам от Сатурн/СЛВ върху асцендента ти. Някой май ти е пратил учител :blink:.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Vision

• 3523
« Отговор #2085 -: Февруари 24, 2011, 04:46:52 am »
Ти гледаш Юпитер, пък аз очи не откъсвам от Сатурн/СЛВ върху асцендента ти. Някой май ти е пратил учител :blink:.

и това се чудех за какво е..да ми оформя външните изяви ли??..доживяхме да ни учат чаветата /майтапя се, ясно е, че за това възраст няма/..добро дете е, на добри неща ще ме научи.. :blink:
моето юлв пък му е върху юпитер, била съм му учител в миналите животи, сега съм на скамейката.. ;)

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #2086 -: Февруари 24, 2011, 05:46:57 am »
А какво ще кажете когато Слънце и Меркурии на единия са в картата на другия, и при партньора е същото. Че можеш да му влияшен на много дълбоко емоционално и психическо ниво ОК, но не е ли по дълбоко?!
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

*

tanina80

« Отговор #2087 -: Февруари 24, 2011, 05:52:00 am »
А какво ще кажете когато Слънце и Меркурии на единия са в картата на другия, и при партньора е същото. Че можеш да му влияшен на много дълбоко емоционално и психическо ниво ОК, но не е ли по дълбоко?!
Хм, това не можах да го разбера, ама никак... как така Слънце и Мерк на единия са в картата на другия ...

*

Divna

• 2478
« Отговор #2088 -: Февруари 24, 2011, 12:50:44 pm »

Ще се охарчи, ако партньорската Венера му застане в 8ми дом.  ;)

*

Divna

• 2478
« Отговор #2089 -: Февруари 24, 2011, 01:04:22 pm »

Е от опит, писах в съседната тема. А особено това Юпитер/Венера е супер и го имам основно с приятели, както от мъжки, така и от женски вид. Удоволствието е взаимно, както се казва.

Какъвто и аспект да получава Юпитер в партньорските карти е благодат. Дори и каретата му не са за изхвърляне. Те могат само да преувеличат чувството на щастие и блаженство.
Юпитер не бива да ви плаши нито в синастрията, нито в композита.

*

Divna

• 2478
« Отговор #2090 -: Февруари 24, 2011, 01:26:04 pm »
когато твой 8-ми дом попада в 5 дом на партньора, това за сексуална връзка ли говори?

Домовото разположение, което си посочила показва физическо привличане, но с какъв интензитет е не би могла да разбереш ако не проучиш по-подробно картата.
Погледни между планетите управители на твоя 8ми дом и негов 5ти дали има някакъв аспект. Както и обратно /твой 5ти-негов 8ми/. В кой негов дом попада твоят управител на 8ми дом и в кой твой дом попада неговия управител на 5ти дом. От кои други управители на домове получават планетите аспекти. Не забравяй да погледнеш и мунданните планети свързани с любовта /къде се намират, на кои домове са управители и какви аспекти получават/.Това ще ти даде допълнителна информация.
А за да си съвсем наясно дали връзката е любовно-сексуална проучи управителите на твой 8ми с негов 8ми, твой 8ми с негов 5ти, твой 5ти с негов управител на АС, както и обратно. Ако м/у тези управители има връзка, та дори и аспектите да са квадратури, значи тази връзка ще е силно любовно-сексуална.

Опитай се да разделиш синастрията на сектори /като нарязана на парчета торта/. Почни да гледаш всички сектори по отделно с всичките им подробности и накрая сглоби мозайката.  ;)

*

tanina80

« Отговор #2091 -: Февруари 24, 2011, 02:31:56 pm »
Цитат
Цитат
А ако планетите на другия ти пълни ъглови домове? Примерно чужд стелиум, настанил се в 10-ти или 1-ви наш дом?
Това се счита за един от "обвързващите" фактори в синастрията, независимо за какъв тип отношения става въпрос  :)
Привет на всички ! :)

Дори ако стелиума на единия е в 10-ти на другия пак ли се смята за обвързващ ?

Не знаех... :huh:

По-скоро мислех че е обвързващ, когато  е включен 1-ви дом на партньора.
 :rolleyes:

А ако чудж стелиум, се е настанил при мой стелиум и всичко това в осми дом  :-\. На него незнам в кой дом му се пада моя  :-\  понеже не съм сигурна в часа на раждане.
То има ли тема Стелиумите или ... офф то с теми не става  :-\ ... трябва да сядам да чета, и то отначалото, ама ... нали не съм много по ...
Има ли примерно тема за родители и деца? И връзките помежду им ... как, защо и ... се случват някви неща ... защо детето казва нещо, което ... точно пък това ти е трябвало да чуеш ... и работи от тоя род ...  :-\

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #2092 -: Февруари 24, 2011, 03:17:58 pm »

Какъвто и аспект да получава Юпитер в партньорските карти е благодат. Дори и каретата му не са за изхвърляне. Те могат само да преувеличат чувството на щастие и блаженство.
Юпитер не бива да ви плаши нито в синастрията, нито в композита.
Квадратите на юпитер тогава как биха се тълкували в синастрията? Най- общо, разбира се :-\

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2093 -: Февруари 24, 2011, 03:56:48 pm »

Вчера и аз това си мислех като стана на дума, че дори и при квадрати съм имала това усещане за удовлетвореност от другия и въобще като цяло за двамата, така че мога да потвърдя и при лоши аспекти на Юпитер в синастрията ефекта е същия.   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #2094 -: Февруари 28, 2011, 12:06:49 am »
Хм, това не можах да го разбера, ама никак... как така Слънце и Мерк на единия са в картата на другия ...

Упс, явно доста ми се е спяло! Парравям се веднага 9 имах предвид когато  :sun: и :mer: на жената се разполагат в 12 дом на мъжа и когато  :sun: и :mer: на същия мъж се разполагат в 12 дом на тази жена. Надявам се вече да е по-ясно, просто понякога съм доста застреляна. Интересно ми е дали някой е имал подобни наблюдения?!
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

*

Divna

• 2478
« Отговор #2095 -: Март 04, 2011, 04:59:22 am »
Някой имал ли е партньорски ЮЛВ в/у Венерата си?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2096 -: Март 04, 2011, 11:15:06 am »
Някой имал ли е партньорски ЮЛВ в/у Венерата си?

Не! Но...имам богата фантазия.... :-[ ;D.... настръхвам при тази мисъл.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #2097 -: Март 04, 2011, 05:12:49 pm »
Какво вижда това момче в мен?
Животът ми е толкова объркан, че изобщо не ми е до мъже, а до малки момчета съвсем, но той настоява, че иска да е до мен и да ми помага. Познаваме се от 2 години, винаги съм го уважавала, защото е уникално напористо лапе и се бори да успее в живота. Той казва, че за него съм съвършената жена и е удоволствие да ме познава.

*

Stella

• 7765
« Отговор #2098 -: Март 04, 2011, 05:18:28 pm »
Животът ми е толкова объркан, че изобщо не ми е до мъже, а до малки момчета съвсем, но той настоява, че иска да е до мен и да ми помага. Познаваме се от 2 години, винаги съм го уважавала, защото е уникално напористо лапе и се бори да успее в живота. Той казва, че за него съм съвършената жена и е удоволствие да ме познава.

Рая, какво значение има възрастта!  :o :o :o
Запомни, че Бог ти праща подходящите хора в подходящия момент.

*

Stella

• 7765
« Отговор #2099 -: Март 04, 2011, 05:38:04 pm »

Луните в тригон, Венерите в съвпад, Слънцата - в приятелски знаци.
Неговият Юпитер в знака на Луната ти може да те прави щастлива.
Опозицията на Луна с Плутон е много сексуален аспект - от вратата за краката.