Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 875671 Прегледи
*

Asol

• 4140
Re:синастрия
« Отговор #2100 -: Март 04, 2011, 05:39:53 pm »
Запомни, че Бог ти праща подходящите хора в подходящия момент.

Това не го вярвам.  :lol:

*

Stella

• 7765
« Отговор #2101 -: Март 04, 2011, 05:42:32 pm »

Това не го вярвам.  :lol:

Напротив...докато не си научиш урока. Откъдето и да го погледнеш е така... ;) ;) ;)
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #2102 -: Март 04, 2011, 05:42:54 pm »

А аз съм убедена в това.

*

holanda

« Отговор #2103 -: Март 04, 2011, 06:51:32 pm »
Какво вижда това момче в мен?
Животът ми е толкова объркан, че изобщо не ми е до мъже, а до малки момчета съвсем, но той настоява, че иска да е до мен и да ми помага. Познаваме се от 2 години, винаги съм го уважавала, защото е уникално напористо лапе и се бори да успее в живота. Той казва, че за него съм съвършената жена и е удоволствие да ме познава.

това момче като го гледам,вероятно е силен мечтател,но не в онзи смисъл да си губи времето,а по-скоро,води се по свирката на идеалите си.Вероятно харесва Скорпионови жени,при теб има такава доминанта с Марс/Плутон ,а Венера/Хирон при него е в точен съвпад и мисля,че точно там е акцента..там са ''мечтаните жени'',а ти до атакуваш централно с  твоята си Венера.
И Юпитер на Дсц,ще се старае да ти *угажда*  :blink:

« Отговор #2104 -: Март 05, 2011, 12:02:17 am »

Това не го вярвам.  :lol:

Бог или другото  :rolleyes:
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

« Отговор #2105 -: Март 05, 2011, 12:06:32 am »

А аз съм убедена в това.

На мен ми е малко странно, защо в труден момент трябва да отблъскваш хора, които биха те подкрепили и биха ти дали сили да се справиш. Точно в тези моменти имаме нужда от безкористна подкрепа  :blink:
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

*

Asol

• 4140
« Отговор #2106 -: Март 05, 2011, 12:57:53 am »
Те са свързани. Появата на т.нар. подходящи хора е един вид Асо пентакли от тарото. Няма подходящи хора и подходящ момент или се срещат изключително рядко - за мен е така. Вероятно за мнозина не е така - въпрос на гледна точка и на Божии предпочитания. 

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2107 -: Март 05, 2011, 01:12:07 am »
Няма подходящи хора и подходящ момент или се срещат изключително рядко - за мен е така.

Склонна съм да вярвам, че има и подходящи хора, и подходящ момент.
Само че под "подходящи" хора не винаги се разбират приятни на нас или отговарящи на нашите очаквания. Понякога се натъкваме и на подводни камъни сред привидно спокойни води...
А "подходящия" момент трябва да можем да нацелим. Ако липсва усет за синхронизация, моментът идва и си отива. И птичето отлита... А ние дори не си даваме сметка, че ни е била дадена някаква възможност...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #2108 -: Март 05, 2011, 01:15:04 am »
Няма подходящи хора и подходящ момент или се срещат изключително рядко - за мен е така.

Склонна съм да вярвам, че има и подходящи хора, и подходящ момент.
Само че под "подходящи" хора не винаги се разбират приятни на нас или отговарящи на нашите очаквания. Понякога се натъкваме и на подводни камъни сред привидно спокойни води...
А "подходящия" момент трябва да можем да нацелим. Ако липсва усет за синхронизация, моментът идва и си отива. И птичето отлита... А ние дори не си даваме сметка, че ни е била дадена някаква възможност...

Бог не "разсъждава" толкова много като тебе. Става това, което трябва да стане и в точното време.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2109 -: Март 05, 2011, 01:16:11 am »
 :72: Бог има по-сериозна работа за вършене.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #2110 -: Март 05, 2011, 01:16:44 am »
:72: Бог има по-сериозна работа за вършене.  ;D

так точно!  ;D

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #2111 -: Март 06, 2011, 02:52:46 am »

На мен ми е малко странно, защо в труден момент трябва да отблъскваш хора, които биха те подкрепили и биха ти дали сили да се справиш. Точно в тези моменти имаме нужда от безкористна подкрепа  :blink:

за тяхно добро!
на него сега му е времето да живее, да се забавлява, а не да се занимава с жена с проблеми.

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #2112 -: Март 07, 2011, 03:38:41 pm »
Животът ми е толкова объркан, че изобщо не ми е до мъже, а до малки момчета съвсем, но той настоява, че иска да е до мен и да ми помага. Познаваме се от 2 години, винаги съм го уважавала, защото е уникално напористо лапе и се бори да успее в живота. Той казва, че за него съм съвършената жена и е удоволствие да ме познава.

Луните в тригон, Венерите в съвпад, Слънцата - в приятелски знаци.
Неговият Юпитер в знака на Луната ти може да те прави щастлива.
Опозицията на Луна с Плутон е много сексуален аспект - от вратата за краката.

Квадратурата на луната с плутон как трябва тогава да се определи в синастрията.Има ли я тази нотка на опозицията като сексуален аспект  :rolleyes:

*

Stella

• 7765
« Отговор #2113 -: Март 07, 2011, 04:35:20 pm »

Квадратурата на луната с плутон как трябва тогава да се определи в синастрията.Има ли я тази нотка на опозицията като сексуален аспект  :rolleyes:

Аз мисля, че също има сексуално привличане, обаче е налице по-скоро емоционално отхвърляне. Докато при опозицията много често проблемите се рашават в леглото. И двамата не могат да се успокоят, докато не "разтоварят напрежението", чрез сливането (опозицията намира баланса чрез сливането).

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #2114 -: Март 07, 2011, 07:43:16 pm »

Квадратурата на луната с плутон как трябва тогава да се определи в синастрията.Има ли я тази нотка на опозицията като сексуален аспект  :rolleyes:

Аз мисля, че също има сексуално привличане, обаче е налице по-скоро емоционално отхвърляне. Докато при опозицията много често проблемите се рашават в леглото. И двамата не могат да се успокоят, докато не "разтоварят напрежението", чрез сливането (опозицията намира баланса чрез сливането).
Чакай да помисля....човекът с луната отхвърля този с плутон или ....? Всъщност май по- неясно  ми е как следва да се тълкува емоционалното отхвърляне :'( От друга страна, като систематизирам собствен опит, трябва да споделя, че май не съм чувствала нещо такова :-\

*

Yaya

• 2265
« Отговор #2115 -: Март 10, 2011, 08:57:46 pm »
Мили дами, на хоризонта се появи един мъжки интересен индивид...
с много противоречащи ми показатели в радикса... Нептун в 1 дом, стелиума в Скорпион - който си е факт и на практика  ;D и не дотам одобрявания от мен ДСЦ в Близнаци с У в 11 дом в "стелиума". И една хубава, романтична, изгряваща Луна.
Проблемът идва в синастрията. За нея съм питала на праче.
Венерите в опозиция в домовете не сме ги отработили на практика все още.
Факт са квадратурите на неговия Марс с моята Венера - действията са му блокирани на мах. Както и моят Марс с неговия Меркурий - всичко ни е в писаното слово, очи в очи няма никой  ;D
не пропускам и опозицията на светилата
При нас се нагорещява, аз нямам идея защо отново Скорпион се омота около мен, но ми е хубаво. Вие как мислите?
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #2116 -: Март 10, 2011, 11:17:15 pm »
Мили дами, на хоризонта се появи един мъжки интересен индивид...
с много противоречащи ми показатели в радикса... Нептун в 1 дом, стелиума в Скорпион - който си е факт и на практика  ;D и не дотам одобрявания от мен ДСЦ в Близнаци с У в 11 дом в "стелиума". И една хубава, романтична, изгряваща Луна.
Проблемът идва в синастрията. За нея съм питала на праче.
Венерите в опозиция в домовете не сме ги отработили на практика все още.
Факт са квадратурите на неговия Марс с моята Венера - действията са му блокирани на мах. Както и моят Марс с неговия Меркурий - всичко ни е в писаното слово, очи в очи няма никой  ;D
не пропускам и опозицията на светилата
При нас се нагорещява, аз нямам идея защо отново Скорпион се омота около мен, но ми е хубаво. Вие как мислите?

Ако това ти е въпросе в случая ,мисля,че ги привличаш по прогресии и дирекции.Не ти знам картата ,но сигурно пр.АС и дир.Плутон са ти в Скорпион.Виж си и пр. Луна къде е .
 В натала виждам ,че имаш съвпад на Венера с Хирон в 7-ми дом, така ,че имаш да отработваш партньорства и любови.Скорпиона се явява опозиционна точка.

Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

*

Divna

• 2478
« Отговор #2117 -: Март 11, 2011, 01:10:38 am »
Yaya, с въпросния мъж сте развихрири доста сексуалните си фантазии.  ;) Ако се стигне до там и двамата ще останете доволни, а за по-натам ... ще трябва доста да работите върху себе си ... кой какво мисли, как го мисли, и т.н. Нещата по-скоро се свързват тук със силно физическо привличане.

*

Divna

• 2478
« Отговор #2118 -: Март 11, 2011, 01:12:47 am »
Страстно желание, би ли качила картата си с помоща на астроком? Трудно ми е да чета с тази програма, с която ти работиш.

*

Stella

• 7765
« Отговор #2119 -: Март 11, 2011, 01:18:54 am »
Пейшън, тази карта не е подходяща за любовници.
Скандали и караници - тао-квадрат на Юпитер/Марс.
Сатурн квадрат със Сатурн - борба на свръх-разумите.
Луна квадрат Сатурн - отчуждение, студенина.
Не виждам стабилни любовни аспекти.
А от аспектите на семейното гнездо - Слънце в тригон/секстил с Луна.
Спирам, че вече се уморих и пиша с грешки.
« Последна редакция: Март 11, 2011, 01:47:11 am от Stella »