здрасти, Дивна. Отношенията започнаха като игра на котка и мишка от първия момент, после се запознахме, после се разговорихме, опознахме и се появи и привличането - непрекъснати, натрапчиви мисли и при двамата

вярвам му, като го казва, независимо от съвпада на Мерк, Венера и Уран в Скорпион. Да, страстта е забележителна. Засега обаче и двамата овладяваме комуникацията, успяваме да не премълчим и да споделим, като той е предимно движещата сила за това, и изненадващо за мен въпреки квадратите на Меркурий. Проблемът ни е, че първоначално взаимно се "спичаме" и е необходимо да положим усилия за да се отпуснем в компанията на другия - тоест, като спреш да се замисляш, че си с другия и се разговориш на неутрални теми, се получава всичко, но като се погледнем изведнъж и се сетим, че сме заедно, се наелектризира въздухът

и, да, разбираме се чудесно, усещаме се, но трудно говорим, лесно пишем. Да живее скайпа

, нищо, че сме на 5 метра един от друг
колкото до Хирон, който Деметра спомена - аз съм чувала, че лечителят се свързва с болести, свързани с дома и знака - тоест, при мен съвпадът с Венера следва да означава гинекологични проблеми... дали съм права?