Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 878489 Прегледи
Re:синастрия
« Отговор #2180 -: Март 18, 2011, 02:34:37 am »
Неговата Луна може и в Телец да е, до колкото знам много иска да има човек до себе си, но по стечение на обстоятелствата няма такъв, та знам ли, туко виж аз съм се оказала жената с главно ж за него :)
Мирабела, това за Сатурн, Венера и пристана кореспондира на 100% със ситуацията около неговата професия, много ми хареса израза, от твоята уста в Божиите уши
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #2181 -: Март 18, 2011, 03:03:32 pm »
куинконсът е 90+60, нали?  :blink:

Да.... ;D
А ти, Марая, как "гласуваш" за куинконса? ;D

Бонбонче + кукичка...Лапаш , осмукваш и си на кукичката.... ;D
;D Кой се е хванал на кукичката обаче??? Според мен слънцето :P

*

Yaya

• 2265
« Отговор #2182 -: Март 18, 2011, 05:59:13 pm »
горкото Слънце, когато една квадратираща Луна ме у насреща  ;D
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2183 -: Март 20, 2011, 04:43:37 am »
Ох направих синастрия :blink:
Като не му знам часът,  зададох да бъде телец (иначе астрокома няма да направи картата)
Моята карта е външната ;)

Слънцето му е на 28гр във везни,а прогресивната венера е на 27 във везни ;D Дали няма да съм аз, тази...... ;D
« Последна редакция: Март 20, 2011, 09:44:26 pm от Milkyway »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2184 -: Март 20, 2011, 08:07:17 pm »
Да не му се беше обяснявала, дето се казва.  :lol:
Тоя субект е с много въздух, доколкото забелязвам. Луна във Водолей, Венера в Близнаци, Марс във Везни... Да не би по някакъв начин с излиянията си да си го накарала (без да искаш) да се почувства като притиснат в ъгъла? Тия са като пеперудки, дай им свобода и сами ще се връщат при тебе. Да не си му развалила еуфорията на играта, избързвайки да споделиш за чувствата и намеренията си?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2185 -: Март 20, 2011, 08:21:47 pm »
Сигурна ли си, че е добра идея да ми създаваш ангажименти, за които не съм готов? Хайде само да се гушкаме.  ;D

Не е по твоя адрес, Лули, просто мисля на глас... С такава нагласа са доста мъже, особено сред по-младите.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #2186 -: Март 20, 2011, 08:40:03 pm »
На мен ако някоя девойка ми се обясни в любов чрез смс бих го приел като несериозно отношение или даже опит за
манипулация.Ма аз съм си доста чалнат  :rolleyes: и едва ли въпросният младеж може да ме настигне в това отношение  ;D .

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2187 -: Март 20, 2011, 08:58:59 pm »
Това са предимствата (и недостатъците) на новите технологии.  ;D
А колко мъже отправят предложения и казват по СМС това, което tête-à-tête не биха изрекли? Може би защото в един СМС те не влагат кой знае колко дълбок смисъл и го използват повече за чат и забавление. А после сигурно няма да си спомня вече какво ти е писал и предлагал.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2188 -: Март 20, 2011, 09:10:58 pm »
Не разчитайте само на синастрията, понякога в наталната карта се крие отговорът, особено когато стигаме до липса на синхрон в потребностите и очакванията.
Но забелязвам, че и при теб въздухът ила силно присъствие, така че би трябвало да си паснете с младежа, просто не го "притискай" - бъдете приятели, излизайте, забавлявайте се и споделяйте приятни мигове заедно. А по-нататък, ако това е човекът, нещата ще се наредят от само себе си, така мисля.  :blink:
При теб ретроградна Венера в Козирог мъти водата, пробвай да овладееш малко несигурността, която загатва, и нуждата от гаранции в отношенията и любовта. Има и съвпад с ЮЛВ, така ли?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2189 -: Март 20, 2011, 09:11:47 pm »
Ясно..... за смс-са...... Голяма грешка ....
А синастрията.....аспектите .... неговия СЛВ е в съвпад с мойто ДС.... това какво означава.... Неговото слънце е в широк съвпад с моя СЛВ?

Naй -силния аспект е съжпада на слънце/луна....
При въздуха нещата са по-трудни....Много мисъл , малко емоция... :blink: ;)
Докато събудиш емоцията ще мине доста време....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

• 2478
« Отговор #2190 -: Март 20, 2011, 09:43:11 pm »
а какво свъщност говори съвпада на слънце и луна?

Това е един от най-положителните аспекти в синастрията. Говори за изключително допълване и за голямо привличане /един от аспектите на сродните души/.
Този аспект се наблюдава, в много от синастриите на семейните двойки.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2191 -: Март 20, 2011, 09:45:22 pm »
Като не му знам часът,  зададох да бъде телец (иначе астрокома няма да направи картата)

Слънцето му е на 28гр във везни,а прогресивната венера е на 27 във везни ;D Дали няма да съм аз, тази...... ;D

Нека някой си даде мнението плийз :blink: :wub:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2192 -: Март 20, 2011, 09:46:58 pm »

Нека някой си даде мнението плийз :blink: :wub:

*

Divna

• 2478
« Отговор #2193 -: Март 20, 2011, 09:56:39 pm »
Luli, имате много хубави и силни аспекти, които ви дават изключителната възможност да създадете една дълга и пълноценна връзка.
Не виждам повод за притеснения. Ясно се вижда, че те са от твоя страна, но не са основателни, не и според мен. Опитай се да му дадеш време, за да преосмисли думите, казани от теб. Мъжете са рядкост, които могат да "надникнат" веднага в душата си и да "прочетат" емоционалния си свят. Реакцията му е напълно нормална. С нея той ти показва, че не желае да те нарани, и да ти предложи нещо, което самия той не знае дали би могъл на тоя етап от познанството ви да ти го даде, защото все още не е напълно сигурен в чувствата си. Показва ти, че те уважава, колкото и безсмисленно да ти звучи.
Успокой се и си дайте време. Синастрията ви е хубава. Има и трите нива на привличане /емоционално, интелектуално и сексуално/, за да се чувствате и двамата добре, когато сте заедно.  

*

Divna

• 2478
« Отговор #2194 -: Март 20, 2011, 09:57:56 pm »
а какво свъщност говори съвпада на слънце и луна?

Това е един от най-положителните аспекти в синастрията. Говори за изключително допълване и за голямо привличане /един от аспектите на сродните души/.
Този аспект се наблюдава, в много от синастриите на семейните двойки.

е явно с моя тъп смс прецаках всичко....  :'( чак немога да повярвам....
А какво ще кажете за моята луна в опозиция на неговият уран? май това изигра решаващ роля....

От там идва твоя страх и твоята несигурност.

*

Divna

• 2478
« Отговор #2195 -: Март 20, 2011, 10:06:54 pm »
Luli, имате много хубави и силни аспекти, които ви дават изключителната възможност да създадете една дълга и пълноценна връзка.
Не виждам повод за притеснения. Ясно се вижда, че те са от твоя страна, но не са основателни, не и според мен. Опитай се да му дадеш време, за да преосмисли думите, казани от теб. Мъжете са рядкост, които могат да "надникнат" веднага в душата си и да "прочетат" емоционалния си свят. Реакцията му е напълно нормална. С нея той ти показва, че не желае да те нарани, и да ти предложи нещо, което самия той не знае дали би могъл на тоя етап от познанството ви да ти го даде, защото все още не е напълно сигурен в чувствата си. Показва ти, че те уважава, колкото и безсмисленно да ти звучи.
Успокой се и си дайте време. Синастрията ви е хубава. Има и трите нива на привличане /емоционално, интелектуално и сексуално/, за да се чувствате и двамата добре, когато сте заедно.  
Дивна .... дано си права... много успокояващо звучат думите ти.... идва ми да дойда и да те гушна .... :blink:

Нямам нищо напротив. Заповядай!  :blink:

Опитай се наистина да се успокоиш. Ти така добре покриваш неговите емоционални, духовни и сексуални нужди, че едва ли ще действа срещу себе си. Никой нормален човек не бяга от хубавите неща. Дай му просто време, за да го осъзнае. Много скоро ще да е, с тоя въздух в картата му, няма да му трябва много време.

*

Stella

• 7765
« Отговор #2196 -: Март 20, 2011, 10:57:58 pm »
http://www.prikachi.com/images/522/3113522f.gif

Много съм влюбена..... Мисля че това е човека за мен..... имаме отношения от няколко седмици..... вчера му признах че съм влюбена в него .... обясних му защо точно.... всмисъл задоволява емоционалните и физическите ми потребностти един път!!!
Оттогава той рязко се промени.... и започна да прави напълно обратното на това в което му обясних че ме кара да се влюбвам в него.... А преди това ... запозна ме с приятелите си- което би трябвало да е добър признак .... кани ме в тях .... гушка ме и тн....Но от вчера сутринта вс е напълно наобратно....

Слънце в съвпад с Луна наистина е много силен аспект, който да ви държи заедно, още повече, че Луната на момчето е управителка на неговото Слънце, но все пак Слънцето му е в Рак, а те са дълбоко раними и се затварят, когато нещата станат твърде емоционални. Раците се страхуват от силните емоции - по-скоро от изразяването им. Моят приятел има господар на светилата в Рак и аз имам подобни наблюдения (Водолей съм като теб).

Имай предвид, че той ще се оттегли и всеки път, когато си помисли, че те е наранил. Преди време на мене ми бяха "потънали гемиите" и моят приятел ме видя в това състояние, попита "Аз ли те счупих" и въпреки уверението ми, че не е той, той се оттегли и дълго време не ми се обаждаше. Те много внимават да не са причината за това някои друг да страда.

« Последна редакция: Март 20, 2011, 11:09:32 pm от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #2197 -: Март 20, 2011, 11:45:48 pm »

сега как се справяш с него

Уча се на търпение.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

abroad

• 2187
« Отговор #2198 -: Март 21, 2011, 12:28:38 am »
Не разчитайте само на синастрията, понякога в наталната карта се крие отговорът, особено когато стигаме до липса на синхрон в потребностите и очакванията.

приемам горното за най-съществено от дотук казаното :blink:
защото и най-добрата синастрия не струва, ако не отзвучава (за да не използвам резонира  ;D) в собствената ни карта в сегашния момент

*

Divna

• 2478
« Отговор #2199 -: Март 21, 2011, 12:56:53 am »

приемам горното за най-съществено от дотук казаното :blink:
защото и най-добрата синастрия не струва, ако не отзвучава (за да не използвам резонира  ;D) в собствената ни карта в сегашния момент

Абруад, синастрията е първостепенната партньорска карта, която се разглежда не за отделен период, а за винаги.
Има синастрии, които "говорят" и други, които са трудни.
Винаги моля за наталните карти, когато синастрията ми е трудна за разчитане. В случаят мъжът има тригон м/у Венера и Луна. Той знае какво търси и какво иска една жена да притежава, за да бъде тя неговата лейди. При него няма колебания дали това е жената, с която ще се чувства добре. Слънцето му е наранено, и за голямо щастие не получава никакъв аспект от светило или планета на жената, които могат само да подсилят негативно синастрията. СЛВ на жената е в съвпад със Слънцето му. Това е изключително подкрепящ аспект особено имайки предвид недотам добре аспектираното Слънце. Тук жената ще му помага да се чувства уверен и че пътя по който върви е правилния.