Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 875464 Прегледи
*

abroad

• 2187
Re:синастрия
« Отговор #2200 -: Март 21, 2011, 01:33:37 am »
Divna, ако пренебрегнем сега-то в наталната си карта, онова завинаги никога няма да го има... :blink:, това имах предвид.
Съвсем не желая да омаловажа синастричните методики, но основата (както отбелязах същността), над която ще надграждаме е другаде
Мога отново да дам конкретен пример със себе си (скорошен), но тук не стъпвам само на него...

*

abroad

• 2187
« Отговор #2201 -: Март 21, 2011, 03:08:11 am »
Предполагам че аз съм човека на който му липсва синхрон в потребностите и очакванията ....?

Не, luli, не става въпрос за теб в частност :blink:
Лично аз говоря за принципна ситуация
А ти си изживей красивото чувство, без оглед ставки и предпоставки, разглеждани от астрологията :wub:

*

Divna

• 2478
« Отговор #2202 -: Март 21, 2011, 03:20:54 am »
Divna, ако пренебрегнем сега-то в наталната си карта, онова завинаги никога няма да го има... :blink:, това имах предвид.
Съвсем не желая да омаловажа синастричните методики, но основата (както отбелязах същността), над която ще надграждаме е другаде
Мога отново да дам конкретен пример със себе си (скорошен), но тук не стъпвам само на него...

Абруад, дирекциите, прогресиите, транзитите ... ни показват "Сегато" в натала, а синастрията оперира със статичните "Завинаги" заели позицията си планети.

*

abroad

• 2187
« Отговор #2203 -: Март 21, 2011, 03:33:54 am »

Абруад, дирекциите, прогресиите, транзитите ... ни показват "Сегато" в натала, а синастрията оперира със статичните "Завинаги" заели позицията си планети.

дирекции, прогресии, транзити....синастрия :blink:
искаш ли да ти ги поставя всичките накуп за Сега-то, не за да отрека астрологията, а за да покажа и другото и лице
не споря, защото ми омръзна да споря със себе си, ако ме разбираш :blink: :blink:
статичното завинаги се подчинява на натално-динамичното СЕГА

*

Divna

• 2478
« Отговор #2204 -: Март 21, 2011, 03:40:50 am »
Абруад, аз не споря, а дискутирам. Мислех, че и за теб е така.
Разбира се, че всяко нещо търпи развитие и с много усилия може много да се направи.
Но много философски се обърна темата, а ми липсва сън напоследък и мозъкът ми дава блокаж. ;D

*

abroad

• 2187
« Отговор #2205 -: Март 21, 2011, 03:46:37 am »
Абруад, аз не споря, а дискутирам. Мислех, че и за теб е така.

:blink: Разбира се, че е така, винаги така е било :blink:
Но ми прави впечатление, че при Сатурн (да е жив, че друго не смея да си пожелая ;D) над МС все нападателно-погрешно изглеждам :-[ :-[ :-[
Да се извиня предварително за няколко месеца напред на всички :blink:

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #2206 -: Март 21, 2011, 03:37:19 pm »
Ясно..... за смс-са...... Голяма грешка ....
А синастрията.....аспектите .... неговия СЛВ е в съвпад с мойто ДС.... това какво означава.... Неговото слънце е в широк съвпад с моя СЛВ?

Naй -силния аспект е съжпада на слънце/луна....
При въздуха нещата са по-трудни....Много мисъл , малко емоция... :blink: ;)
Докато събудиш емоцията ще мине доста време....
В този смисъл, чела съм Марая, че и т.нар. сходство има пръст в "хубавите неща".Та ако слънцето е в дома, съответстващ на знака на луната, имаш ли заключения подобно ли е съответствието на съвпада :blink:

*

Yaya

• 2265
« Отговор #2207 -: Март 21, 2011, 04:06:47 pm »
luli, аз виждам, че той има Гокленов Нептун на ИЦ, управител на 7 дом. Май дори квадратира К7. Според мен от там идват трудностите при него, нека другите ме поправят, ако греша, но има доста за отработване в отношенията, нищо, че У7 е в 4ти дом. Както и нараненото Слънце, разбира се. Може би си го блокирала с твоето Слънце на Луната му наистина, мисля Дивна беше изказала мнение за Раците и техните емоции. От друга страна, Марс в съвпад със Сатурн може да даде както големи инати, така и блокаж по темата за секса и трудно отпускане в интимната област, Марс му е У8.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2208 -: Март 21, 2011, 04:15:43 pm »
Момичета,
в синастрията лошо ли е като има аспект марс-плутон?
Например моят марс прави тригон неговия плутон.
А неговия марс прави квадрат към моя плутон.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #2209 -: Март 21, 2011, 04:18:08 pm »
Ох направих синастрия :blink:
Като не му знам часът,  зададох да бъде телец (иначе астрокома няма да направи картата)
Моята карта е външната ;)

Слънцето му е на 28гр във везни,а прогресивната венера е на 27 във везни ;D Дали няма да съм аз, тази...... ;D

Нека някой си даде мнението плийз :blink: :wub:

Милки, при съвпад на У7 с Уран - имала ли си развод? Извинявай но не съм много в час с личния живот на съфорумците, нищо, че чета темите  :-[
Познавам хора с Марс и Луна в Телец, за мен това си е взривоопасна комбинация в даден момент, повече от Луната в Овен дори.
Би следвало добре да комуникирате заради положението на Меркурий, но пък като имам предвид, че той има Слънце в Риби(все търсим под вола теле) и толкова негови планети попадат в твоя 12 дом, по-скоро Мерка ти наранява Венерата му.

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2210 -: Март 21, 2011, 04:29:24 pm »
Миличка ,аз съм с луна и марс съвпад и слънце риби ;D
Аз написах,че не му знам часът на раждане и просто случайно съм задала АС телец.

Моят кръг е вътрешният. :blink:

*

Yaya

• 2265
« Отговор #2211 -: Март 21, 2011, 04:31:40 pm »
Я, верно, че ти си отвън  ;D
Влизам в среща, после пак ще се пробвам  ;)

А Шопенхауер

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2212 -: Март 21, 2011, 04:40:07 pm »
Я, верно, че ти си отвън  ;D
Влизам в среща, после пак ще се пробвам  ;)
Аз съм вътрешният ;D

*

Yaya

• 2265
« Отговор #2213 -: Март 21, 2011, 07:01:06 pm »
Ох направих синастрия :blink:
Като не му знам часът,  зададох да бъде телец (иначе астрокома няма да направи картата)
Моята карта е външната ;)

Слънцето му е на 28гр във везни,а прогресивната венера е на 27 във везни ;D Дали няма да съм аз, тази...... ;D

Нека някой си даде мнението плийз :blink: :wub:

Милки, грешката идва от този твой пост  ;D

А Шопенхауер

« Отговор #2214 -: Март 21, 2011, 07:44:22 pm »
Ако човек мисли по какъв начин да постъпи, какво да каже и как да реагира спрямо друг човек, поради временното си колебание да не го загуби или отблъсне, то тогава човек не е себе си. Ако щеш 100 карти направи и ги гледай под всякакъв ъгъл, но ако не си себе си с този човек, а се опитваш да си правиш своеобразен нов образ за да задоволиш евентуални негови очаквания, не само че тази връзка няма да е реална и ще се разпадне заради страха, но и ще се превърнеш в роб на определени роли, които трябва да поддържаш, за да бъдеш " себе си", тоест изградения от теб образ! Тогава, при все че живееш само един живот в това си тяло и с тази мисия, заслужава ли си да пилееш времето си за да не бъдеш себе си и това ще те направи ли удовлетворена емоционално, когато след време се обърнеш назад? НЕ! Отпусни се и се кефи на себе си! Който се кефи на себе си и другите му се кефят!

*

Yaya

• 2265
« Отговор #2215 -: Март 21, 2011, 08:08:13 pm »
Който се кефи на себе си и другите му се кефят!

100+ 

А Шопенхауер

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2216 -: Март 21, 2011, 08:22:04 pm »
Ако човек мисли по какъв начин да постъпи, какво да каже и как да реагира спрямо друг човек, поради временното си колебание да не го загуби или отблъсне, то тогава човек не е себе си. Ако щеш 100 карти направи и ги гледай под всякакъв ъгъл, но ако не си себе си с този човек, а се опитваш да си правиш своеобразен нов образ за да задоволиш евентуални негови очаквания, не само че тази връзка няма да е реална и ще се разпадне заради страха, но и ще се превърнеш в роб на определени роли, които трябва да поддържаш, за да бъдеш " себе си", тоест изградения от теб образ! Тогава, при все че живееш само един живот в това си тяло и с тази мисия, заслужава ли си да пилееш времето си за да не бъдеш себе си и това ще те направи ли удовлетворена емоционално, когато след време се обърнеш назад? НЕ! Отпусни се и се кефи на себе си! Който се кефи на себе си и другите му се кефят!

Благодаря :blink:
Но въпросът ми беше за синастрията.Но както и да е,не е писано да знам въпросната синастрия.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2217 -: Март 22, 2011, 04:23:43 am »
Момичета,
Важен ли е този аспект? :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2218 -: Март 22, 2011, 06:02:14 am »
Момичета,

Знаци и домове има ли? :rolleyes: ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2219 -: Март 22, 2011, 03:26:17 pm »
Момичета,

Знаци и домове има ли? :rolleyes: ;D ;D
За него не,все още за съжаление не се знаят домовете.Но знака го знам.Моят марс в телец тригон негов плутон в дева.
Но негов марс в 29 гр стрелец квадрат моя плутон 0гр45 везни :unsure: