Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 878874 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Re:синастрия
« Отговор #2320 -: Май 23, 2011, 05:55:28 am »
Аз пък съм чела, че връзките по прогресивна Луна са нетрайни, разпадне ли се аспекта, разпада се и връзката, ако няма натални аспекти, които да ги държат заедно. Тези аспекти могат да ни насочат към това защо двама души са се привлякли един към друг точно в този момент, ако няма натални предпоставки, но не е гаранция, че ще останат заедно, даже повечето бракове се разпадат.
Да,но нашето запознанство е станало много преди това.Преди точният аспект който е в момента.

Все имам усещането,че няма да е нетрайно :-\Напротив ,тепърва започва :-[ :lol:

Аз не говоря за вашето познанство, Милки! Не съм ви видяла синастрията, която е базата на всички зваимоотношения, че да се произнасям за трайността на взаимоотношенията. Говоря за прогресивната Луна на единия към наталното Слънце на другия, че е нетраен аспект и говоря по принцип.

Разбирам те :blink:
Все пак прогресивната луна се движи бързо.Логично е да се каже,че след аспекта нещата може и да се размият.
Нищо не се знае.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2321 -: Май 23, 2011, 05:56:37 am »
Прогресивната луна отключва тайминга на картата...
Връзка без учадтие на прогресивна луна няма....
Важни са и всички останали аспекти от наталната и прогресивната карта...,но без ПРОГРЕСИВНА ЛУНА -ВРЪЗКА ЙОК!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2322 -: Май 23, 2011, 05:58:08 am »
Важни са и всички останали аспекти от наталната и прогресивната карта...,но без ПРОГРЕСИВНА ЛУНА -ВРЪЗКА ЙОК!
Значи по твоите думи ще има връзка.Така ли да разбирам? ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #2323 -: Май 23, 2011, 06:02:53 am »
Аз пък съм чела, че връзките по прогресивна Луна са нетрайни, разпадне ли се аспекта, разпада се и връзката, ако няма натални аспекти, които да ги държат заедно. Тези аспекти могат да ни насочат към това защо двама души са се привлякли един към друг точно в този момент, ако няма натални предпоставки, но не е гаранция, че ще останат заедно, даже повечето бракове се разпадат.
Да,но нашето запознанство е станало много преди това.Преди точният аспект който е в момента.

Все имам усещането,че няма да е нетрайно :-\Напротив ,тепърва започва :-[ :lol:

Аз не говоря за вашето познанство, Милки! Не съм ви видяла синастрията, която е базата на всички зваимоотношения, че да се произнасям за трайността на взаимоотношенията. Говоря за прогресивната Луна на единия към наталното Слънце на другия, че е нетраен аспект и говоря по принцип.

Разбирам те :blink:
Все пак прогресивната луна се движи бързо.Логично е да се каже,че след аспекта нещата може и да се размият.
Нищо не се знае.

Да, миличка! Типичната връзка по Слънце и Луна, която така мечтаем да се появи в синастрията като най-истинската връзка между мъж и жена не може да се сравни с тази между пр. Луна и натално Слънце, защото луната много бързо отминава съвпада със Слънцето. Много е кратък аспекта, за да се разчита на него. Тя прогресивната луна си върви по пътя и си отключва каквото има в натала, но съвместимостта е в синастрията.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #2324 -: Май 23, 2011, 06:05:24 am »
Значи по твоите думи ще има връзка.Така ли да разбирам? ;D

За това колко ще е дълга връзката се гледа сатурн и аспектацията му....
ПР.Луна е един от най-мощните предсказателни инструменти в астрологията...
Изследвала съм собствената си карта /материал от нея бол/ , както и картите на много хора по отношение на връзките...без индикация от страна на пр.луна повтарям връзка ЙОК!
ВСЯКО НЕЩО В АСТРОЛОГИЯТА има значение и място...Без изключение...И както не веднъж съм казвала , астрологията не е КОПИ-ПИЙСТ  , а мисъл....по Уран....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #2325 -: Май 23, 2011, 06:08:25 am »
И аз това казвам за прог. Луната. В зависимост от емоционалните ни нужди и състояние в момента, така да се каже от вълната, на която сме, намираме подходящия за момента партньор от обкръжението ни (ако има такъв). Но ако няма връзки между наталните планети на двамата, прог. Луната сменя знака след около година (може и доста по-рано, зависи от градуса), пренастройваме се на друга вълна и търсим нещо друго. При мен беше така - нямаше силни аспекти между наталните ни планети, които да ни свържат за по-дълго.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2326 -: Май 23, 2011, 06:10:51 am »
А ако в синастрията има аспект на лунните възли със Слънцето, може ли да се говори за кармична връзка?

ДА! Всеки аспект от/към възлите е такъв....

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2327 -: Май 23, 2011, 06:12:27 am »
Ще видите ли дали при нас ще има трайност? :-[

« Отговор #2328 -: Май 31, 2011, 05:59:00 pm »
Момичета, искам да попитам, дали ще я бъде тази работа, става въпрос за моята приятелка, която ще заминава за САЩ, запознала се е с някокаво момче в чата и сега са едни вълнения...иска ми се да кажа нещо хубаво, за да я успокоя, но без да разбирм много много от астрология и осланяйки се на интуицията ми, някак си не мога да си изкривя езика, уж са заедно, но дефакто никога не са се виждали тет-а-тет, уж сериозни нещата, а той искал да се разделят(и как, като никога според мен не са били заедно), но обещах на момичето да се допитам и до вас, много благодаря предварително :)
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #2329 -: Май 31, 2011, 06:12:09 pm »
..иска ми се да кажа нещо хубаво, за да я успокоя,

Не си поставяй за цел на я успокояваш. Каквото и да й кажеш, ако остане разочарована ще каже, че ти си я посъветвала така.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Uran

• 6041
« Отговор #2330 -: Юни 01, 2011, 01:19:33 am »
Венера съвпад Сатурн както и опозицията Марс/Луна са доста тегави констелации за лични отношения.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2331 -: Юни 01, 2011, 02:00:28 am »
Любовта е неизбежна...Там където Слънцето и Луната , както и Сатурн се срещат....Умиране има , отърване няма....
Здрава спойка...Няма пускане.... :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #2332 -: Юни 01, 2011, 02:32:46 am »
Щом е така защо непрекъснато се разминаваме? ;)

Пусни един прогресивен композит , по-лесно ще ми бъде.... :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #2333 -: Юни 01, 2011, 02:55:23 am »
Много я мразя тая програма... :unsure: :angry:

Моля те , прати ми на лични...данни...Аз твоите ги имам от скайп...,обаче кой знае къде съм ги забила и в кой профил... :-[ :-[
Качи ги и с удоволствие , ще погледна...

Този квадрант е много натоварен... :-\ И 5-я дом прЪщи.... :rolleyes: Но има ретро венера в ПР карта и ретро сатурн в момента...
Не ме измъчвай..., а ми прати... ;) :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #2334 -: Юни 01, 2011, 03:17:51 am »
Благодаря за вниманието ,пратих ти данните на лични ;)

Пратката пристигна... ;D ;)

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #2335 -: Юни 01, 2011, 05:19:28 am »
ще погледнете ли тази синастрия?

*

petchen

• *
  • 66
  • Слънце - Везни, Асц. - Козирог, Луна - Везни
« Отговор #2336 -: Юни 01, 2011, 09:36:00 pm »
Здравейте,може ли да погледнете тези синастрия и композит :) Става дума за мен и приятеля ми, заедно сме от малко повече от половин година, но ми липсва дълбочина и отдаденост в отношенията ни. Астрологически погледнато не би трябвало да е така с неговото слънце, мерк, венера в скорпион, марса му в лъв попада в моя 7 дом, неговата луна в съвпад с АС ми...имам чувството, че го е страх да изпита дълбоки чувства, а може би не е страх, а просто повърхностност и липса на такива. Наистина не мога да преценя :( Не искам да се разделяме, но тази липса не ми дава мира и знам, че не мога да продължавам така. Аз съм много ревнива и това допълнително нажежава обстановката. Много ще ме зарадвате ако споделите виждането си по въпроса. Картите са с точни часове на раждане. Благодаря ви от сърце  :wub:

« Отговор #2337 -: Юни 01, 2011, 10:06:43 pm »
Виждам и в синастията, която е качила Рая по-горе Сатурн опозоция Луна. Сега поствам една синастия в която ги има пак тези аспеки. Интересно ми е какво мислите за аспектите на Сатурн раняващи лични планети в синастрията, както и за съвпадите на Слънце и Сатурн при довйките. Като гледам доста от синастийте имат тези аспекти на свеилата със Сатурн, което освен дълга и продулжителна връзка е и показател за доста мъка..имах 5 години връзка с човек с опозиция на негов Сатурн с мойта Луна, събирахме се и се раазделяхме много пъти и аз все се измъчвах. По принцип си имам мое правило, че Сатурн не трябва да ранява светилата в синастрия, но....пък и такива хора приеличам.

Моля ви и за мнение за мойта синастрия, ако може! Благодаря  :wub:

*

petchen

• *
  • 66
  • Слънце - Везни, Асц. - Козирог, Луна - Везни
« Отговор #2338 -: Юни 01, 2011, 10:19:57 pm »
Skorpionka, Сатурн "кара" Слънцето да се промени, да измине тежък път с много усилия и труд, които води до трансформация, по- ясно отношение към собствената същност на слънцето. Кара те да се напънеш и те прави много по-силен и осъзнат :) Една такава връзка може да е трудна за преживяване, но дава много!

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #2339 -: Юни 01, 2011, 10:33:21 pm »
Любовта е неизбежна...Там където Слънцето и Луната , както и Сатурн се срещат....Умиране има , отърване няма....
Здрава спойка...Няма пускане.... :wub:

марая моля те стига с това умиране има отърваване няма ;D
аз като съм с мъж чийто сатурн е в точна опозиция със слънцето ми (а то е господар на асцедента) и точен квадрат с луната ми, какво? обречена съм цял живот ли с него, ей да му се невиди :'(

това във връзка и с горните постове, аз пуснах синастрията в по предните страници и никой не я коментира.