Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 875594 Прегледи
Re:синастрия
« Отговор #2340 -: Юни 01, 2011, 10:39:05 pm »
Ами затъова пуснах по-целенасочено въпроса ..а не само да пусна синастирята, че така много хора пускат и не се виждат...Сладурката, ти си женена за човек чийто Сатурн ранява светилата ти? Е не е ли тежко? Особено в квадрат с Луната ти не дава ли чести раздели и събирания? Моля да споделиш :) Колко време сте заедно?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2341 -: Юни 01, 2011, 10:42:26 pm »
Любовта е неизбежна...Там където Слънцето и Луната , както и Сатурн се срещат....Умиране има , отърване няма....
Здрава спойка...Няма пускане.... :wub:

марая моля те стига с това умиране има отърваване няма ;D
аз като съм с мъж чийто сатурн е в точна опозиция със слънцето ми (а то е господар на асцедента) и точен квадрат с луната ми, какво? обречена съм цял живот ли с него, ей да му се невиди :'(

това във връзка и с горните постове, аз пуснах синастрията в по предните страници и никой не я коментира.

Това е Сатурн... ;D Избора е твой...кО да те правя... ;D?
Учите си уроците , гледате се като мачароци и в мига в който единия го няма , другия не се чувства добре...Спойката е силна...Отличен аспект в синастрична карта е всяка опозиция...Нали за да видим себе си , трябва да имаме огледало...? ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #2342 -: Юни 01, 2011, 10:43:34 pm »
какви чести раздели и събирания?? няма такова нещо, предложи ми да се оженим 3 весеца след като станахме гаджета, 9 месеца по-късно беше сватбата. няма мърдане оттогава, 8 години.
имахме голямо сътресение миналата година, обаче пак не се разделихме. продължаваме да живеем заедно, аз нямам сили да го напусна, преструвам се и така.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2343 -: Юни 01, 2011, 10:45:57 pm »
какви чести раздели и събирания?? няма такова нещо, предложи ми да се оженим 3 весеца след като станахме гаджета, 9 месеца по-късно беше сватбата. няма мърдане оттогава, 8 години.
имахме голямо сътресение миналата година, обаче пак не се разделихме. продължаваме да живеем заедно, аз нямам сили да го напусна, преструвам се и така.

Говоря за командировки , за лично време и така нататък...
Какво очакваш да ти кажа... ;D Не визирам такива раздели...А и там където има сатурн има и ревност и чувство за собственост...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #2344 -: Юни 01, 2011, 10:48:59 pm »
Печен /така се чете, нали?/ отсгеа ти казам, че мъж със съвпад на Венера с Уран не може да допусне дос ебе си близко човек, това са ми го казвали на астрологична консултация за една синастрия, също с човек съвпад Венера - Уран, който ми беше взел акъла. Тези хора слагат бариера и реално за дълбоки чувства при тях малко може да се говори. Уран дава студенина, този човек има нужда от връзка, но релано не допуска до себе си човек, не иска да се раздели със свободата си докрай. Затова ти е трудно с него..

« Отговор #2345 -: Юни 01, 2011, 10:51:36 pm »
Марая, много си права! От качената синастрия усещам ревност от страна на човека със Сатъра врез Слунцето ми. Покрай квадрата на Венера, Марс и Уран се караме няколко пъти, но ни е адски трудно да се разделим окончателно, единия като го няма - другия реве и обратното! Тъпото е че май аз ще страдам повече, тъй като е ударена мойта Луна от Сатурновата опозиция...  :'(

*

petchen

• *
  • 66
  • Слънце - Везни, Асц. - Козирог, Луна - Везни
« Отговор #2346 -: Юни 01, 2011, 11:11:59 pm »
Печен /така се чете, нали?/ отсгеа ти казам, че мъж със съвпад на Венера с Уран не може да допусне дос ебе си близко човек, това са ми го казвали на астрологична консултация за една синастрия, също с човек съвпад Венера - Уран, който ми беше взел акъла. Тези хора слагат бариера и реално за дълбоки чувства при тях малко може да се говори. Уран дава студенина, този човек има нужда от връзка, но релано не допуска до себе си човек, не иска да се раздели със свободата си докрай. Затова ти е трудно с него..
Явно наистина е така, но все пак венера и уран са в скорпион, което предполага дълбоки чувства.Забелязала съм, че хората с подчертан скорпион изискват отдаване и в същото време страха им от нараняване не им позволява да се разкрият на 100%. При мен има стелиум в скорпион и ми създава известни затруднения в това отношение, но везните взимат превес...или поне аз така си мисля :) 

« Отговор #2347 -: Юни 01, 2011, 11:17:00 pm »
Охохохохо и при моя случай беше Венера и Уран на АСЦ в Скорпион! Ефектът беше: от цвят на цвят, без сериозно отдаване, същевременни мрънка че не е женен и че ще остане стар ерген!  ;D

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #2348 -: Юни 02, 2011, 02:02:40 am »

Какво очакваш да ти кажа... ;D Не визирам такива раздели...А и там където има сатурн има и ревност и чувство за собственост...

абе любовта като я няма....всеки трябва да си хваща пътя

*

Марая

• 28287
« Отговор #2349 -: Юни 02, 2011, 11:00:38 pm »

Привет!
Познаваме се от 2 месеца... нещата от самото начало започнаха с усещането за сериозни отношения... може да се каже че едва ли не живеем заедно;... неразделни сме. В по горните постове четох че квадратът на сатурн и луна и много тежък особенно за луната; тоест аз; освен това имаме и квадрат на неговите уран и слънце срещу моет слънце.... интересно ми е вие как виждате нещата....
Честно казано предната ми връзка беше само 2 месеца със едва ли не страхотна синастрия- поствала съм я тука.... а нищо не стана....

Има много динамика в картата и това е индикация за пълноценна връзка.
Венера/плутон...достатъчно основание за силно привличане , любов и усещане , че цял живот сте били заедно...Да не коментирам , че и Възела на единия е в съвпад с марс на другия...Връзката е с кармична задача...
Възможно е сключване на брак... :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #2350 -: Юни 02, 2011, 11:28:46 pm »
Марая, изненада ме.... :blink: последното което очаквах е този отговор хаха.
Все пак това за брака много ме радва.. да наистина и двамата имаме усещането че цял живот сме се познавали...  :blink:
Интересно ми е все пак квадратите на уран и сатурн... как ще се проявят... според теб.

За мен в синастрията са важни преди всичко аспектите на личните плането до сатурн...Другото е почти излишно...
Гледам повече тези неща в комбина и композита...
Надявам се изненадата да е била приятна... ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #2351 -: Юни 02, 2011, 11:41:52 pm »
Да определено и много благодаря !

За нищо... ;)

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #2352 -: Юни 02, 2011, 11:53:34 pm »

Абе и аз така си мисля...ама не е лесно да се оттървеш от Сатурна. Аз живея повече от 3 години със Сатурн върху Слънцето ми. И от известно време по твоя начин с мислълта че рано или късно ще се оттърва. Избиваме се....хваща си шапката и след няколко дни/седмици/месеца според случая се връща. Получавам смс-и от рода на :"Ти си ужасен човек. Хйде да се сдобрим.."...и така....когато нещата отидат твърде далеч и той стига до крайности. Сега точно сме разделени...надявам се да успея :)...Но иначе е точно както Марая го описва - избиваме се а после все едно пада мъгла и ти става самотно...а знае6 4е този 4овек те познава и приема.....абе ужас просто :rakeattack:

*

Марая

• 28287
« Отговор #2353 -: Юни 03, 2011, 12:03:34 am »

Абе и аз така си мисля...ама не е лесно да се оттървеш от Сатурна. Аз живея повече от 3 години със Сатурн върху Слънцето ми. И от известно време по твоя начин с мислълта че рано или късно ще се оттърва. Избиваме се....хваща си шапката и след няколко дни/седмици/месеца според случая се връща. Получавам смс-и от рода на :"Ти си ужасен човек. Хйде да се сдобрим.."...и така....когато нещата отидат твърде далеч и той стига до крайности. Сега точно сме разделени...надявам се да успея :)...Но иначе е точно както Марая го описва - избиваме се а после все едно пада мъгла и ти става самотно...а знае6 4е този 4овек те познава и приема.....абе ужас просто :rakeattack:

Умиране има отърване няма... :rolf:
Този аспект учи на отговорност слънцето...

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #2354 -: Юни 03, 2011, 04:18:37 pm »
ох, и с моя бившия съпруг нещата са същите, но при нас неговият сатурн е върху луната ми и в квадрат със слънцето ми.
някакъв ужас е такава връзка.

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #2355 -: Юни 03, 2011, 05:17:48 pm »

Умиране има отърване няма... :rolf:
Този аспект учи на отговорност слънцето...
Да ви кажа..неведоми са пътищата. Всеки като прочете интерпретацията - Сатурн учи на отговорност Слънцето/Луната и си мисли - Я къв отговорен Сатурн. При нас Сатурна страда от липса на каквато и да е отговорност. Всички отговорности са върху мен. Аз преди да се запознаем се смятах за изключително разсеян и отчасти безотговорен човек. Е...видях че не мога да се сравнявам с него...ама и на йота. Та Сатурна ме учи на отговорност - да...чрез пълната си безотговорност :91:
Все пак стискайте ми палци. Щот това живот ли е? Човек си мисли че си взима мъж...а аз съм си взела трето дете :unsure:

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #2356 -: Юни 03, 2011, 05:26:36 pm »
ВЪПРОСЧЕ: Считате ли, че съвпада на сатурн и луната, ако е само знаков, се проявява също така??? ;)

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #2357 -: Юни 03, 2011, 05:58:38 pm »
ВЪПРОСЧЕ: Считате ли, че съвпада на сатурн и луната, ако е само знаков, се проявява също така??? ;)
За мен съвпада с Луната е малко по различен от този със Слънцето. Със слънцето се проявава като ограничаване от всичко което истински желаеш. Чувстваш се притисната...сякаш постоянно носиш някакъв товар с отговорности към този човек. Нищо не можеш да планираш без да го включиш в плановете си. Каквото и да правиш се чувстваш вина към него...той те кара да се чувстваш виновна. И няма угодия...колкото повече опитваш, толкова повече стават изискванията. Та ме ми го фалете....

С Луната е същото но в други области. Човек се чувства притиснат в ежедневието и домашните задължения. Примерно какво и как готвиш, налага се да се съобразяваш със някакви изисквания дори винаги когато трябва да вземеш душ...или се чувстваш постоянно критикувана и виновна заради начина по който отглеждаш децата си.

Според мене при знаковия съвпад тези тенденциите ще съществуват но в много по малка степен.

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #2358 -: Юни 03, 2011, 06:01:59 pm »
Що се отнася до съвпад със слънцето, имам опит, наистина си права, подобни "изживявания" съм имала...За луната ми е трудно да кажа, не съм изследвала...Някъде бях чела ,че опозицията на сатурн с луната е кофти, имаш ли наблюдения?

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #2359 -: Юни 03, 2011, 06:07:57 pm »
Що се отнася до съвпад със слънцето, имам опит, наистина си права, подобни "изживявания" съм имала...За луната ми е трудно да кажа, не съм изследвала...Някъде бях чела ,че опозицията на сатурн с луната е кофти, имаш ли наблюдения?
Опозиция, съвпад, или квадрат - според мен ще действат по подобен начин....
А моя опит показва че накрая Слънцето/Луната махат с рака и казват че повече не могат да живеят така....и с много мъки и на пресекулки прекъсват връзката..... :yahoo: