По картата на Люли
1.Мисля си ,че в мига в който те е видял се е почувствал като закован.твоят Марс върху неговата Венера го е накарало да те пожелае като жена.Сатурна съответно е изиграл роля в създаването на приятелство,а за Плутон в точен съвпад с Венера е излишно да се говори.
2.Квадратите на светилата са дразнещи ,особено когато е намесен Уран,но трябва да се има в прадвид това ,че ти си със Слънце във Водолей и неговия съвпад на Слънцето с Уран може да даде сходни вибрации.
3.При аспекти на Сатурн към Венера са възможни и двата варианта.И сватби и раздели.Във вашия случай си мисля по-скоро за сериозно обвързване.На тебе ти придстои Сатурнов възврат а на него е минал през АС и ще мине през Венера,така,че мисля че сте готови.Сатурн ще излезе от знака чак догодина,така че имате една година време да решите какво ще правите с връзката си.
В синастрията имате знаков тригон на светилата.Луните са в тригон.Отделно твоят Юпитер застава върху неговия съвпад Слънце-Уран, Венерата ти подава секстил,така че дори да има някакви недоразумения, те ще бъдат преодолявани.
Това от мен.Не съм астролог, така че ако някои не е съгласен да казва.