Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 875522 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:синастрия
« Отговор #2360 -: Юни 05, 2011, 02:42:09 am »
Мъжка Парс-фортуна съвпад женско слънце :-\...., дайте идея?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #2361 -: Юни 05, 2011, 03:36:27 am »
Мъжката ПФ ще спомогне на женското Слънце да блести в цялото си съвършенство, може би трябва да се погледне знака и дома, за да се види къде ще е изявата... :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #2362 -: Юни 05, 2011, 03:41:38 am »
Мъжката ПФ ще спомогне на женското Слънце да блести в цялото си съвършенство, може би трябва да се погледне знака и дома, за да се види къде ще е изявата... :-\

Стрелец.... ;D , Една мъжка фортуна в/у моето слънце....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #2363 -: Юни 05, 2011, 04:09:46 am »
Слънцето е в 1 дом, мисля, че е страхотен аспект.
А и при теб в нат. карта Юпитер е в съвпад с ПФ...  :-[

*

Марая

• 28287
« Отговор #2364 -: Юни 05, 2011, 04:15:20 am »

Да , става дума за бизнес ....дано е успешен.... :wub:

Мерси Романтика.... :wub:

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #2365 -: Юни 05, 2011, 04:17:40 am »

Абе, може ти да си му късмета,бе ;)
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Марая

• 28287
« Отговор #2366 -: Юни 05, 2011, 04:20:37 am »

Абе, може ти да си му късмета,бе ;)

Ми...обикновено съм късмет на мъжете , така , че нищо чудно.... ;D....

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #2367 -: Юни 17, 2011, 09:09:30 pm »
Някъде нещо съм срещала, но дали това и къде... :unsure: Някой нещо сеща ли се за възел на десцендента?

*

angy

• *
  • 105
« Отговор #2368 -: Юни 18, 2011, 03:45:00 am »
Съвпад на нодалната ос с оста АСЦ/ДСЦ в синастрията показва,че това е една много лична връзка не винаги романтична,т.е има силна привързаност между партньорите,много по-силна от физическо привличане .Трудно се разделят тези партньори. :blink:
Абсолютно съм съласна. С един мъж имаме такъв аспект. Мой СВ на неговия десцендент. Нямаме романтична връзка но този човек оказа голямо значение в живота.

*

angy

• *
  • 105
« Отговор #2369 -: Юни 18, 2011, 04:40:10 am »
Не съм сигурна, че разбирам въпроса ти. Но ще ти кажа как ми повлия запознанството ни. Аз бях като кон с капаци-потънала в собствените си проблеми. Нещата, които този човек каза и начина по, който ги каза ме накараха да излезна от летаргията и да живея. Почти не се виждаме, говорим си само по телефона но ми е много скъп. Не знам аз как съм му подействала.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2370 -: Юни 18, 2011, 08:07:15 am »
Точно това питах :blink:дали ти е помогнал да се чувстваш по-добре в партньорствата? :blink:

Такава среща имах на скоро негов СЛВ в Съвпад мой асц...Пълен мошеник...Веднага го хванах.... :rolleyes:

Re:синастрия 5ти върху 7ми дом
« Отговор #2371 -: Юни 22, 2011, 09:18:07 pm »
Здравейте :)

Нова съм във форума :)

Имам питане при нашата синастрия с приятеля ми моят 5ти дом попада върху неговия 7ми - това от значение ли е? Също Неговата Юнона е в Риби, моята в Скорпион. Неговият Марс и Венера са в Козирог, моята Венера също, Марс ми е в Дева.

Благодаря ви предварително :) 

« Отговор #2372 -: Юни 23, 2011, 05:07:48 am »
Точно това питах :blink:дали ти е помогнал да се чувстваш по-добре в партньорствата? :blink:

Такава среща имах на скоро негов СЛВ в Съвпад мой асц...Пълен мошеник...Веднага го хванах.... :rolleyes:
Какво ще кажеш за обратния вариант ЮЛВ с асцендент
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

« Отговор #2373 -: Юни 23, 2011, 05:10:55 am »
Личен опит има ли някой опзиция Сатурн с Венера
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #2374 -: Юни 27, 2011, 01:38:18 pm »
аз продължавам да си мисля за сатурн в синастрия в аспект с личните планети, по-точно слънцето и луната щото това с умирането на марая никак не ми харесва  :P
сигурно има значение дали в натал имаш аспекти на слънцето и луната със сатурн? или ако ги имаш по-малко вероятно е да имаш връзка с такава синастрия защото така или иначе ги отработваш в натала си всеки ден с или без друг човек - как мислите?

защото аз нямам аспект на сатурн със слънцето и луната по натал, той е в съвпад с асцедента иначе

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #2375 -: Юни 28, 2011, 03:32:36 am »
По ровод на Сатурн в синастрията имам Южен възел в съвпад със Сатурн на моя партньор.. ;)
Но това което се чудя от днес е откритието което направих -моята ЮНОНА И УРАН са в съвпад с неговия астероид КАРМА.........
ИМАТЕ ЛИ НАБЛЮДЕНИЯ?

ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

« Отговор #2376 -: Юли 01, 2011, 06:21:17 am »
Бих искала да попитам южният лунен възел на партньорът ми е в телец и съвпада с медиум целите ми както има и съвпад с хирон, а северният му лунен възел ми е в съвпад с лилит, как мога да тълкувам тези съвпади

*

petchen

• *
  • 66
  • Слънце - Везни, Асц. - Козирог, Луна - Везни
« Отговор #2377 -: Юли 02, 2011, 06:22:20 pm »
Може ли да погледнете тези синастрия и композит. Заедно сме от края на октомври, гледала съм ги десетки пъти тея карти, но или съм много субективна (стелиум в скорпион) или просто познанията ми в областа на астрологията са доста минимални (или по-скоро и двете :)). Не мога да разбера нито себе си, нито него - той твърди, че ме обича и че съм жената на живота му, но аз не го усещам така ...има огромна стена, която е изградил и не допуска никой отвъд (вероятно заради заточената му венера)! Очаквам коментарите ви с нетърпение... :)

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #2378 -: Август 09, 2011, 03:31:56 am »
Здравейте пак  :blink:
Имам въпросче - как тълкувате следните няколко аспекта :
1- моят съвпад на марс , сатурн и плутон - в съвпад с неговата венера , всичко това в неговият 1 дом- мой 9 дом,  в знака на везни.
2- неговите слънце и уран в скорпион в квардат на моето слънце във водолей, в моя 1 дом.

Интересува ме и друго, Има ли някакъв вариант по време на тр.сатурн който ще квадратира моята венера и ще е в съвпад с неговата, връзката ни да стане мн по отговорна и сериозна? Навсякъде чета че тогава ще настъпи краят ни....

Ето и синастрията ни, ако има интерес  :blink:

« Отговор #2379 -: Август 09, 2011, 04:32:26 pm »
По картата на Люли
1.Мисля си ,че в мига в който те е видял се е почувствал като закован.твоят Марс върху неговата Венера го е накарало да те пожелае като жена.Сатурна съответно е изиграл роля в създаването на приятелство,а за Плутон в точен съвпад с Венера е излишно да се говори.
2.Квадратите на светилата са дразнещи ,особено когато е намесен Уран,но трябва да се има в прадвид това ,че ти си със Слънце във Водолей и неговия съвпад на Слънцето с Уран може да даде сходни вибрации.
3.При аспекти на Сатурн към Венера са възможни и двата варианта.И сватби и раздели.Във вашия случай си мисля по-скоро за сериозно обвързване.На тебе ти придстои Сатурнов възврат а на него е минал през АС и ще мине през Венера,така,че мисля че сте готови.Сатурн ще излезе от знака чак догодина,така че имате една година време да решите какво ще правите с връзката си.
 В синастрията имате знаков тригон на светилата.Луните са в тригон.Отделно твоят Юпитер застава върху неговия съвпад Слънце-Уран, Венерата ти подава секстил,така че дори да има някакви недоразумения, те ще бъдат преодолявани.

Това от мен.Не съм астролог, така че ако някои не е съгласен да казва.
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак