А в допир до северен възел? Усещане за предопределеност?
Четох, че ЮЛВ на единия в съвпад със Слънце или Венера на другия, дава усещане в човека с ЮЛВ, че другия го дърпа назад.
Не дай боже някоя любов да се закачи за съвпада Сатурн/ЮЛВ... - и до сега се чудя за него ли бе по-ужасно, или за мен най-трудно
По Сатурн е така - бавно, мъчително и с клизми.
Цитат на: Mayanna в Август 15, 2011, 04:35:50 amЦитат на: Mia21 в Август 14, 2011, 12:04:38 pmНаучих нещо доста интересно. Когато има съвпад на партньорско Слънце с парт. Марс, това рано или късно довеждало до отдръпване в секса и почти никакъв секс. Като се замисля около мен има доста примери за това. Вие какво можете да кажете по въпроса? Съгласни ли сте?И аз съм била в такава връзка и до охлаждане в страстите не се стигна, но конкуренция имаше, най-вече на професионално ниво. Мой Марс негово Слънце.Имала съм такива съвпади - даже двоини - съвпад на мой Марс с негово Слънцеи на негов Марс с мое Слънце , при това в моя 5-дом ( защото Марса ми е там )Отношенията бързо пламват ( зависи от знака де ) и бързо изгасват( бурни и краткотрайни връзки ). Не бих казала, че секса " угасва",възможна е и " конкуренция" на двете Янски енергии Слънце/Марс,затова е по-подходящ съвпада на партньорски Слънце/ Луна
Цитат на: Mia21 в Август 14, 2011, 12:04:38 pmНаучих нещо доста интересно. Когато има съвпад на партньорско Слънце с парт. Марс, това рано или късно довеждало до отдръпване в секса и почти никакъв секс. Като се замисля около мен има доста примери за това. Вие какво можете да кажете по въпроса? Съгласни ли сте?И аз съм била в такава връзка и до охлаждане в страстите не се стигна, но конкуренция имаше, най-вече на професионално ниво. Мой Марс негово Слънце.
Научих нещо доста интересно. Когато има съвпад на партньорско Слънце с парт. Марс, това рано или късно довеждало до отдръпване в секса и почти никакъв секс. Като се замисля около мен има доста примери за това. Вие какво можете да кажете по въпроса? Съгласни ли сте?
Определено е интересно по гръцките сайтове, но много са кофти тези йероглифи... Изгледаха ми се очите. Явно има какво да научим и от тях...
Google Translator не помага ли? С гръцките букви имам предвид.
При съвпад на Луните като че ли от едната страна има проекция на образа на майката върху другата. Или точно това се търси в другия. С един познат имаме съвпад, (което не е 100% сигурно) и той проявява и негативно отношение. Преди всичко вербални обиди по мой адрес. Негов Мерк е точно на Дсц. Има и един полуквадрат м/у мое Слънце и същия Мерк. Иначе, Мерка ми съвпада с негова Венера, която е под контрола на съвпад със Сатурн. Въобще, сложно :blink: Но няма аспект, който да е негативен и явен и не мога да разбера защо така се държи. Даже си мисля, че Слънцата в нашия 7-ми дом не са най-доброто положение.
Беден гръцки астролог с 4 млн. в банката
кога евреинът ревял - когато грък се раждал