Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 875037 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: синастрия
« Отговор #2400 -: Август 15, 2011, 02:33:46 pm »
Всяка планета в синастрията в допир до ЮЛВ е *обременена*....Усещане за съдбовност...,силно присъствие на връзката ....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #2401 -: Август 15, 2011, 06:10:38 pm »
А в допир до северен възел? Усещане за предопределеност?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2402 -: Август 15, 2011, 08:05:15 pm »
А в допир до северен възел? Усещане за предопределеност?

Усещане за напрежение и работа по връзката...,защото непознатото не ни прави сигурни....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #2403 -: Август 15, 2011, 08:15:03 pm »
Четох, че ЮЛВ на единия в съвпад със Слънце или Венера на другия, дава усещане в човека с ЮЛВ, че другия го дърпа назад.

Дали е вярно?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2404 -: Август 15, 2011, 08:15:33 pm »
Забелязвам, че при мен в отношенията, в които е имало по-висока степен на конфликтност, винаги е налице партньорска лична планета в съвпад с моя СЛВ (не ЮЛВ!), било то Луна, Слънце, Венера или Марс. По Кету не съм имала проблеми в комуникацията.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2405 -: Август 15, 2011, 08:17:52 pm »
Четох, че ЮЛВ на единия в съвпад със Слънце или Венера на другия, дава усещане в човека с ЮЛВ, че другия го дърпа назад.

Така пише в популярните книжки по кармична астрология.
Според мен абсолютно не, такива отношения могат да бъдат и много конструктивни. Както и няма гаранция, че синастрия, в която има "лепки" по СЛВ, има бъдеще.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

• 2187
« Отговор #2406 -: Август 15, 2011, 09:29:31 pm »
Най-любимата ми лепка ;D е точно по СЛВ (но при мен той е в знака на АС)
Не дай боже някоя любов да се закачи за съвпада Сатурн/ЮЛВ... - и до сега се чудя за него ли бе по-ужасно, или за мен най-трудно ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2407 -: Август 15, 2011, 09:33:46 pm »
Не дай боже някоя любов да се закачи за съвпада Сатурн/ЮЛВ... - и до сега се чудя за него ли бе по-ужасно, или за мен най-трудно ;D

По Сатурн е така - бавно, мъчително и с клизми.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #2408 -: Август 15, 2011, 10:44:37 pm »

По Сатурн е така - бавно, мъчително и с клизми.  ;D

Защо така? Не може ли нещо да се направи по въпроса? Какво иска Сатурн, че ни подлага на такива неща? Защо?!!!  :unsure:

*

Mia21

• 2502
« Отговор #2409 -: Август 15, 2011, 11:22:52 pm »
Научих нещо доста интересно. Когато има съвпад на партньорско Слънце с парт. Марс, това рано или късно довеждало до отдръпване в секса и почти никакъв секс. Като се замисля около мен има доста примери за това. Вие какво можете да кажете по въпроса? Съгласни ли сте?

И аз съм била в такава връзка и до охлаждане в страстите не се стигна, но конкуренция имаше, най-вече на професионално ниво. Мой Марс негово Слънце.
Имала съм такива съвпади - даже двоини - съвпад на мой Марс с негово Слънце
и на негов Марс с мое Слънце , при това в моя 5-дом ( защото Марса ми е там )
Отношенията бързо пламват ( зависи от знака де ) и бързо изгасват
( бурни и краткотрайни връзки ). Не бих казала, че секса " угасва",
възможна е и " конкуренция" на двете Янски енергии Слънце/Марс,
затова е по-подходящ съвпада на партньорски Слънце/ Луна
Относно съвпадите на партньорските Слънце/Луна, противно на всичко, което се пише, моята позната, която от доста време чете в гръцките астрологични сайтове твърди, че доста често при тези положения мъжът посягал да бие жената. Доста странно ми се видя и на мен, но мисля, че е интересно като мнение и не е зле да го осмислим и да го наблюдаваме дали наистина е така.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2410 -: Август 15, 2011, 11:30:11 pm »
Я раздуй  ;D, че и мен живо ме интересува. Когато Слънцето на мъжа съвпада с Луната на жената или обратното?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2411 -: Август 15, 2011, 11:31:57 pm »
Ако Плутон и Марс са намесени в съвпада с негативни аспекти, може да има и бой. Със Сатурн може да има упражняване на жестокост под формата на психически тормоз. Всичко това имам предвид, ако в мъжката карта има индикации за тормоз, насилие над партньорите.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #2412 -: Август 15, 2011, 11:36:53 pm »
Имам един горчив опит Слънце-мъж с моята Луна, хиляда пъти съм плакала и хлипала тук...:))) Не ми е посягал никога, но ако аз можех щях да я смачкам тази Риба. ;D ;D ;D

Луна-Луна също съм имала и мисля, че действа доста по-добре на емоционално ниво, но да не забравяме, че беше със Слънце в Телец. ;)

Определено е интересно по гръцките сайтове, но много са кофти тези йероглифи... ;D Изгледаха ми се очите. Явно има какво да научим и от тях...

« Отговор #2413 -: Август 15, 2011, 11:42:43 pm »
Google Translator не помага ли? С гръцките букви имам предвид.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2414 -: Август 15, 2011, 11:43:48 pm »
Определено е интересно по гръцките сайтове, но много са кофти тези йероглифи... ;D Изгледаха ми се очите. Явно има какво да научим и от тях...

Как ли се развива астрологията при тях?
Гръцкия го оставям за следващия живот... В този се видя, че ще се наложи да уча санскрит.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #2415 -: Август 15, 2011, 11:55:48 pm »
Google Translator не помага ли? С гръцките букви имам предвид.

Гръцките форуми ги открих преди дни, но бях с човек, който чете нормално и превежда от гръцки. В университета съм учила старогръцки, но не ми върши работа никаква.

« Отговор #2416 -: Август 16, 2011, 12:17:35 pm »
При съвпад на Луните като че ли от едната страна има проекция на образа на майката върху другата. Или точно това се търси в другия. С един познат имаме съвпад, (което не е 100% сигурно) и той проявява и негативно отношение. Преди всичко вербални обиди по мой адрес. Негов Мерк е точно на Дсц. Има и един полуквадрат м/у мое Слънце и същия Мерк. Иначе, Мерка ми съвпада с негова Венера, която е под контрола на съвпад със Сатурн. Въобще, сложно  :blink: Но няма аспект, който да е негативен и явен и не мога да разбера защо така се държи. Даже си мисля, че Слънцата в нашия 7-ми дом не са най-доброто положение.
Може би отговора се крие в картата на момчето.Ако  е бъкан с комплекси за малоценност и се опитва да си ги избива чрез другите.Моя мъж се държи по същия начин.На ден ако не ме обиди поне десетина пъти ,няма да бъде той.В синастрията и двата Меркурия са в един знак ,но нямат аспекти помежду си.Имаме обаче квадратура между моя Луна и негов Марс  и съвпад на Слънцата.
  Според мен при съвпад на Луните е важно да се види дали и двете са хармонични.Ако поне в едната карта Луната е наранена,то би следвало това да рефлектира и върху другата.
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2417 -: Август 16, 2011, 06:43:03 pm »
Определено е интересно по гръцките сайтове, но много са кофти тези йероглифи... ;D Изгледаха ми се очите.

Явно има какво да научим и от тях...

Има какво да научим, определено.  ;D

Цитат

Беден гръцки астролог с 4 млн. в банката

Туй е да си астролог в Гърция, требе да се търсят пазарни ниши там.  ;D ;D

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4042491

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

• 2187
« Отговор #2418 -: Август 16, 2011, 07:21:34 pm »
има грешка още в заглавието - беден и гръцки - не се съчетават ;D, нещо като познатото беден и евреин
кога евреинът ревял - когато грък се раждал ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2419 -: Август 16, 2011, 07:29:09 pm »
кога евреинът ревял - когато грък се раждал ;D

Такъв лаф има и за украинците, моля ти се, но става въпрос за типичните "хохли", т.е. със западноукраински манталитет: "Когда хохол родился, еврей заплакал".  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.