Дали ще изградите семейство, зависи само от вас, според мен. В сранение с картата на Вирго имате повече трески за дялкане. Това не значи непременно, че шансовете ви за съвместен живот са по-малки. Означава, че се налага да правите повече компромиси, да работите над отношенията си, а това би могло да бъде по-голям стимул да сте заедно, отколкото ако нещата вървяха винаги гладко (тогава може по-лесно да си омръзнете, например). Мисля, че водещата роля в тази връзка е твоя. Изглежда ми, че ти имаш последната дума, той ти се доверява и се оставя да бъде воден от теб, ти си изворът на неговата енергия (твое Слънце в тригон с негова Луна, твой Сатурн в тригон с негов Марс, твой Марс в съвпад с негово Слънце). С него не ти е лесно да бъдеш себе си, налага ти се да поемаш повече отговорности, да израстнеш (негов Сатурн в опозиция с твое Слънце). Слънцета ви са в секстилни знаци - добра съвместимост по този пункт, но принципно чувствате и възприемате нещата по различен начин (Луните ви са в квинкоксни знаци). Венерите ви са в квадрат - и по отношение на вкусовете е възможно да имате различия. Той може би предпочита по-свободните отношение (Венера във Водолей), докато ти държиш на семейното огнище и домашния уют (Венера в Телец). Въпреки че аспектът е с широк орбис, аз го приемам за действащ - твой Марс в съвпад с негова Венера. Такъв аспект създава силно сексуално привличане и често дори и само той може да сближи двама души (сексуално, имам предвид).