Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 876954 Прегледи
*

Orfei

• *
  • 107
Re: синастрия
« Отговор #2480 -: Октомври 18, 2011, 04:26:43 pm »
Марс премисли, но явно не е в него проблемът. Мисля си дали от тяхното взаимодействие Меркурий не става по-прям, а Марс по-обмислящ и анализиращ?
Енергийният обмен може да донесе предполагам различни резлутати.Но това,което ти казваш за мен е позитивен.На мен много ми харесва другия да бъде обмислящ и анализиращ,би ме зарадвало,а може пък на Марс да му харесва другият да бъде по-прям.Това за мен е много хубаво и може би подсъзнателно бих търсил такъв резултат :blink:Може проблемът да е в нещо друго...
Слънце:Лъв,Асцендент :Лъв,Луна:Везни

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #2481 -: Октомври 28, 2011, 08:31:00 pm »
Запознах се едни много интересне човес и тъй като се сдушихме веднага си позволих да направя синастия на двама ни.
Стори ми се мноого интересна и затова ще помоля и за вашето компетентно мнение.

« Отговор #2482 -: Октомври 29, 2011, 10:03:37 am »
Какво мислите за тази синастрия оставам датите като ви моля да кажете има ли бъдеще тази връзка и ще издържили на силните стресове и промени   с една дума ще останем ли заедно дълго време? 04.04.1975 04.55 софия и 17.02.1981 22.45 софия.
гледай акъла на другите сами да си открият грешките но си върви по-своя път!!!

« Отговор #2483 -: Октомври 29, 2011, 04:17:09 pm »
Запознах се едни много интересне човес и тъй като се сдушихме веднага си позволих да направя синастия на двама ни.
Стори ми се мноого интересна и затова ще помоля и за вашето компетентно мнение.

Два земляка с Луни в един и същи знак. Имах си аз да не си допаднете. Че и Венерите ви са в синхрон, секстил искам да кажа. Едно от малкото неудобства, които можеш да изпиташ с него, може да дойде от опозицията на неговия Меркурий (стелиума в края на Стрелец) с твоята Луна. Докато ти желаеш да се оставиш на вътрешното си интуитивно усещане за нещата, при него може да има тенденция да ги рационализира и украсява в по-песимистични цветове, която на теб да не ти е много приятна. Но не мисля, че дори и това ще е проблем, все пак Меркуриите ви са земни - и двамата умеете да мислите практично и цените това качество. Твоят Меркурий е в квадратура с неговия съвпад Юпитер-Нептун. Понякога неговата склонност да философства може и да те дразни, но отново, не мисля, че това е проблем на фона на преобладаващите хармонични аспекти. По същия начин той може да те чувства понякога дистанцирана и да не разбира съвсем добре идеите ти (твой Уран в квадрат с негова Луна). Но този аспект също така създава привличане от типа "вкусване на непознатото", "харесва ми, защото е различно".

Положителните аспекти да ги коментирам ли? Действате си много стимулиращо и наелектризиращо един на друг (хармонични аспекти Марс-Юпитер, Слънце-Юпитер, Слънце-Марс). Твоят Сатурн праща тригон към негово Слънце - определено би трябвало да му е приятно да се задържи до теб. С теб до рамото си може да действа уверено и да се чувства силен, разбран и подкрепен (тригон на твой съвпад Меркурий-Плутон към негово Слънце).

« Отговор #2484 -: Октомври 29, 2011, 07:05:47 pm »
Какво мислите за тази синастрия оставам датите като ви моля да кажете има ли бъдеще тази връзка и ще издържили на силните стресове и промени   с една дума ще останем ли заедно дълго време? 04.04.1975 04.55 софия и 17.02.1981 22.45 софия.

Поставям синастричната и композитната ви карти.

« Отговор #2485 -: Октомври 29, 2011, 07:20:26 pm »
Мирабелла много съм ти благодарна за отзивчивостта какво мислиш за тези карти как ги виждаш нещата?Дай  информация пасват ли си тези двамата ще имат ли успешни отношения и продържителност е както  любов и разбирателство разбира се?СТАВАТ ЛИ ЗА СЕМЕЙСТВО?
гледай акъла на другите сами да си открият грешките но си върви по-своя път!!!

« Отговор #2486 -: Октомври 30, 2011, 11:31:04 am »
Дали ще изградите семейство, зависи само от вас, според мен. В сранение с картата на Вирго имате повече трески за дялкане. Това не значи непременно, че шансовете ви за съвместен живот са по-малки. Означава, че се налага да правите повече компромиси, да работите над отношенията си, а това би могло да бъде по-голям стимул да сте заедно, отколкото ако нещата вървяха винаги гладко (тогава може по-лесно да си омръзнете, например). Мисля, че водещата роля в тази връзка е твоя. Изглежда ми, че ти имаш последната дума, той ти се доверява и се оставя да бъде воден от теб, ти си изворът на неговата енергия (твое Слънце в тригон с негова Луна, твой Сатурн в тригон с негов Марс, твой Марс в съвпад с негово Слънце). С него не ти е лесно да бъдеш себе си, налага ти се да поемаш повече отговорности, да израстнеш (негов Сатурн в опозиция с твое Слънце). Слънцета ви са в секстилни знаци - добра съвместимост по този пункт, но принципно чувствате и възприемате нещата по различен начин (Луните ви са в квинкоксни знаци). Венерите ви са в квадрат - и по отношение на вкусовете е възможно да имате различия. Той може би предпочита по-свободните отношение (Венера във Водолей), докато ти държиш на семейното огнище и домашния уют (Венера в Телец). Въпреки че аспектът е с широк орбис, аз го приемам за действащ - твой Марс в съвпад с негова Венера. Такъв аспект създава силно сексуално привличане и често дори и само той може да сближи двама души (сексуално, имам предвид).
« Последна редакция: Октомври 30, 2011, 11:40:17 am от Mirabella »

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #2487 -: Ноември 01, 2011, 08:28:49 am »
Мирабела, благодаря за отговора. Настина беше от пръв поглед харесване, лошото е ,че май се влюбвам, а не трябва - човека хем емалък, хем е женен.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2488 -: Ноември 01, 2011, 11:22:10 am »
Ето това е красотата на влюбването...Не те пита..просто се случва... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #2489 -: Ноември 01, 2011, 11:33:20 am »
Ей, ако сложа хорар на срещата дали ще я погледнете?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2490 -: Ноември 01, 2011, 12:56:05 pm »
Ей, ако сложа хорар на срещата дали ще я погледнете?

Iskaw da kajew sybitijna karta? :-\ :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #2491 -: Ноември 01, 2011, 01:00:11 pm »
Да, Вирго, разбира се, че можеш да зададеш хорарен въпрос, нещо от сорта на "Ще се прераснат ли отношенията ни с еди кой си във връзка?" или "Ще имам ли сериозна връзка с еди кой си?", или "Влюбен ли е в мен еди кой си?", или... ти ще си решиш. Не е редно някой друг да измисля въпроса вместо теб. Когато си готова, ще го формулираш. :blink:

При него транзитен Юпитер наближава точна опозиция със съвпада Марс-Плутон (У7). Може и да има желание да разхлаби брачните "окови" точно в момента. Прогресивна Венера е на градус от натално МС (при положение, че часът на раждане е този) - възможно е да го очаква професионален успех и увеличаване обществената популярност (вкл. и сред представителките на противоположния пол, доста жени се захласват по успелите мъже). С този натален съвпад Сатурн-DC предполагам, че е по-скоро консервативно настроен относно брака. У7 Плутон има тригон с У4 Луна. Струва ми се, че е що-годе верен съпруг. Може би съвпадът Венера-Уран в 8-ми дом би могъл да го изкуши към забежки към по-нестандартни и вълнуващи преживявания, ако му доскучае в брачното ложе.
« Последна редакция: Ноември 01, 2011, 01:11:08 pm от Mirabella »

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #2492 -: Ноември 01, 2011, 01:44:28 pm »
И аз мисля, че е консервативен и ще остане верен. И затова се мъча да не се увличам. Ама като го видя и ...после омекнали крака.

« Отговор #2493 -: Ноември 01, 2011, 02:03:46 pm »
Анима,ще ти кажа как изглеждат нещата погледнати през моята призма,но с предупреждение,че не съм астролог и в тълкуването от моя страна може да се съдържат определени неточности.
Връзката ви ми се струва особено интензивна и наситена с емоции и преживявания.Неговият Марс е върху твоят асцендент а твоят Марс върху неговото Слънце и Мерк.Зареждате се енергийно един от друг и това се е чувствало силно особено в началото на връзката. Тригона на твоето Слънце с неговата Луна вече беше споменат от Мирабела ,но и твоята Луна в 11 дом има известно сходства с неговото Слънце във Водолей,така,че има обратна връзка в това отношение. Проблемите  според мен идват на първо място от вашите натални карти. И двамата имате много противоречия вътре в самите вас и на моменти не знаете какво точно искате.Светилата ти са в Т-квадрат със Сатурн и ако разтеглиме малко орбисите Плутон се включва в цялата конфигурация.Засегнати са оста1-7дом (взаимоотношения) и 5-11дом(даването и получаването на любов).Венерата и Марса също са ти в квадратура,което предполагам дава едно вътрешно напрежение между женското и мъжкото начало.Хубавото е ,че Сатурна ти прави тригон към асцендента и ще имаш реалната възможност да отработваш квадратурите а пък Луната и Сатурн са във взаимна рецепция,така ,че харесват-не харесват ще трябва да си съдействат.
 При момчето пък Луната и Венера са в опозиция и съвпадат с възлите по оста 4-10дом.В мъжката карта това са планетите,които показват типа жена,която би го привлякла.Тук има противоречие между представите му за жената- и любовницата.Възлите подчертават опозицята.Твоята Венера квадратира тази опозиция  и сформира Т-квадрат с което не му помага особено,но пък и няма да обърне колата както се казва.Може,  както е казала Мирабела да се прояви в несходства на ценностните ви системи или да спорите за елементарни неща от сорта на :какво да работи жената и дали да си стои в къщи пред това да гради кариера.
 Иначе изключвайки това ми лирично отклонение,ми приличате на двойка от типа търкулнало се гърнето,намерило си похлупака.По нуждите на 7-ми дом си отговаряте и двамата.Ти имаш на върха на дома Дева с управител Меркурий в Риби.Момчето има Слънце и Меркурий в секстил с Нептун .Плутон ти е вътре в дома а той е с Плутон на асцендента в тригон със Слънце.Седми дом на него му е Овен с Марс в Риби.Ти си със Слънце в Овен и асцендент в Риби.Какво по-хубаво от това. :blink:
 В момента и наталните ви карти и композита са засегнати от тежките планети,така,че ще трябва да се запасите с търпение.Важна съставка за преодоляването на кризите във всяка една връзка е любовта .Но не трябва да се забравя,че любовта трябва да се показва,че изисква жертви.А жертвите във случая са егото и егоизма
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

« Отговор #2494 -: Ноември 01, 2011, 02:25:01 pm »
Много ми харесва анализа ти, Деметра! :wub:

« Отговор #2495 -: Ноември 01, 2011, 02:54:15 pm »
Много ми харесва анализа ти, Деметра! :wub:
Чувствата са ни взаимни! :blink:
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

« Отговор #2496 -: Ноември 04, 2011, 08:19:28 am »
Незнам кои аспекти са по важни, кои второстепенни, кои подпомагащи.
Ще ми ударите ли едно рамо?    :)
http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_61gw_02_01_anonymous_anonymous.26406.20958.gif&res=100&va=&cid=yrwfileerH3Xd-u1319373642

Дано да излезе картата

« Отговор #2497 -: Ноември 08, 2011, 05:30:27 pm »
Здравейте,
Бихте ли ми казали нещо по тази синастрийка?
Външната карта е на мъжа  ;)
« Последна редакция: Ноември 08, 2011, 09:32:58 pm от miriam80 »
Ако няма изход, излез през входа...

*

Uran

• 6041
« Отговор #2498 -: Ноември 08, 2011, 05:38:12 pm »
Интервенцията на чужди планети в твой 12 дом как я усещаш?

« Отговор #2499 -: Ноември 08, 2011, 05:49:41 pm »
Интервенцията на чужди планети в твой 12 дом как я усещаш?
Ами всъщност добре усещам планетите му, много ми е интересно да се занимавам с психичния свят на този човек и да го анализирам, а и той в момента определено има нужда от това, също така той успява да ме балансира по някакъв начин, засега нямам други наблюдения,тъй като се познаваме от няколко месеца. Също така усещам силна психична връзка с него, но това незнам дали се дължи на това, че тези негови планети са в моя знак и 12-ти дом, все още се обърквам с тълкуванията  :wink2:
« Последна редакция: Ноември 08, 2011, 06:25:24 pm от miriam80 »
Ако няма изход, излез през входа...