Здравейте, може ли да коментирате тази синастрия...в момента съм някакво странно положение и не мога да разбера какво се случва. Имаме връзка от октомври 2010 и в момента сме разделени. Не мога да си обясня привързаността към този човек. Разума ми съвсем ясно определя, че сме абсолутно несъвместими, но не мога да се откъсна от него, а от доста дълго време се опитвам. Ще съм ви изключително благодарна, ако разгледате картата и споделите мнението си. Преди малко видях,че съвсем скоро Сатурн транзитира през слънцето ми, което е на 29 гр. Везни и не знам какво да очаквам...дамо не зареди със сили за промяна. Преди време, когато транзитира през луната ми, също във Везни, почина мама, дано не продължава в този дух и сега 
Я по-бодро :blink:Просто периода ти е такъв.Това не означва ,че трябва да чакаш само лоши неща да ти се случват.Да,Сатурна не е никак приятен и в никакъв случай не ни кара да се чувстваме щастливи,но колкото повече се съпротивляваме ,толкова по-нещастни и потиснати се чувстваме.В синастрията и двамата сте засегнати.Сатурна ти е засегнал Слънцето и асцендента а при него Луната и асцендента.Сега ще се връща ретро,ще се върне до неговия асцендент а ще напусне знака чак през Октомври .И да питам,защо казваш ,че сте абсолютно несъвместими.Това "абсолютно" ми звучи много крайно.Няма да задълбавам в синастрията ,но ще кажа какво виждам на пръв поглед.
Ще погледна първо 7-те ви домове.Така,твоят управител на ДЦ е Луната във Везни и в 8дом.Младежа е с АСЦ Везни и Плутон на АСЦ+неговия управител-Венера в Скорпион.До тук имаме джак пот,но при него няма нищо в Рак,което да задоволи твоята потребност от грижовен партньор.Има една заточена Луна в 4дом в скрита квадратура със Слънцето,така,че едва ли ще се прояви по най-подходящия начин.Хубавото е ,че Луната му попада в знака на твоя АСЦ и е в съвпад с него.Обратния вариант мога да го нарека класика в жанра(имам в предвид женската Луна в знака на АСЦ на мъжа).
Неговия ДСЦ се управлява от Марс в 10дом.Ти имаш Слънце в съвпад с Плутон и АСЦ Козирог.
С две думи подобното привлича подобно.Той със стелиум в Скорпион а ти със Слънце съвпад Плутон и осмодомна Луна.Между Венера и Марс има добра обмяна,така че не вярвам това да ви е проблем.Луните ви са в тригон но по знаци са в квадратура,така че може да има емоционално напрежение понякога.Всъщност и свете Луни са в знака на АСЦ на другия.Влияете си емоционално,но на него по не му личи.Така мисля,може и да бъркам.
Твоят Сатурн съвпада с неговата Венера и Уран.Разбрирам,че сте разделени в момента ,но поддържате ли приятелски отношения?Това е хубав аспект за приятелство(ако те устройва този вариант,разбира се)Имате секстил Слънце-Юпитер,който е подкрепящ .
Не съм спец,предполагам знаеш :blink: