Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 877273 Прегледи
*

eaglet

• *
  • 411
Re: синастрия
« Отговор #2560 -: Декември 23, 2011, 05:55:00 pm »
с една дума, твоята сексуалност /Марс/ му допада/ Венера/ - какво лошо ?  ;)
съвпада в различни знаци - някои го броят, други не. в такъв случай, най-добре, виж за допълнителни фактори в тази посока, накъде ще наклонят везните.

А доколко може да се брои за фактор, ако разглеждам венера и марс по мунданната - т.е. той има Марс в 8 дом (по мунданната съответно трябва да се отчита влиянието на Скорпион), а аз имам Венера в 8 дом (пак да се отчита влиянието на Скорпион). И така "излиза", че Марсът и Венерата ни са в хармония - заради това, че и на двамата в хороскопите ни са в 8 дом. Дали има резон в това?

този тип съответствия са много силен индикатор за дълготрайни и хармонични взаимоотношения, но се отнася до взаимовръзките между Слънце, Луна и Асцендент !

Ясно! По слънце в такъв случай и двамата сме стрелци (слънцата ни са в 9-ти дом и имаме една и съща обща цел за това какви искаме да бъдем, което ни прави щастливи)  :lol:
The only distance is that which we create!

« Отговор #2561 -: Декември 29, 2011, 02:59:28 pm »
Здравейте,може ли да помоля да погледнете следната синастрия
Жена ,14.09.1983 в 6.10 сутринта ,Перник
Мъж .06.02.1966 в 12.10 на обяд ,Перник
прилагам и натални карти
много благодаря

« Отговор #2562 -: Декември 29, 2011, 04:38:08 pm »
Ще добавя и синастричната ви карта за удобство на колегите. Ще напиша нещо кратко, но не съм есперт в синастриите.

Неговата опозиция на натален Сатурн със съвпада Уран/Плутон активира твоята натална квадратура между светилата. По-скоро ти е трудно с него. Чрез него учиш важни уроци, но това не ти идва леко. Неговата амбиция може да ти идва в повече. Респектираш го, но може и да се чувстваш доста ограничавана от него и в моменти, в които той се опитва да наложи авторитета си, да му отвръщаш с хладнина в чувствата. Той е привлечен от теб. Когато свалите защитните си стени, можете да споделяте най-съкровенните си чувства с присъщия и за двама ни ентусиазъм. Ти би могла да му бъдеш добър съветник по служебни и ежедневни въпроси, ако той ти позволи. Той пък те зарежда с енергия и оптимизъм и те кара да се чувстваш желана.
« Последна редакция: Декември 29, 2011, 04:51:28 pm от Mirabella »

« Отговор #2563 -: Декември 29, 2011, 04:44:07 pm »
благодаря MIRABELLA

*

Stella

• 7765
« Отговор #2564 -: Декември 29, 2011, 05:53:39 pm »
Ще добавя и синастричната ви карта за удобство на колегите. Ще напиша нещо кратко, но не съм есперт в синастриите.

Много трудна кармична връзка. като видя квадрат на светилата и не зная какво ми става. Партньорът, чрез съвпад и опозиция на Плутон и сатурн с личните планети на родения с квадрат между светилата го прави още по-труден за проработка.

луните ви са съвместими и нищо друго.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #2565 -: Декември 29, 2011, 06:12:57 pm »
stella,каква ще рече съвместими луни,за кармичността предполагах :blink:
Благодаря

*

Stella

• 7765
« Отговор #2566 -: Декември 29, 2011, 06:19:21 pm »
stella,каква ще рече съвместими луни,за кармичността предполагах :blink:
Благодаря

Имате сходна емоционалност и сходни подсъзнателни потребности от сигурност. Луните ви се намират в тригонални знаци, които се допълват. Това е добър аспект за приятелство и съвместно съжителство, но нищо друго не ви свързва. по-добре връзката да остане платонична.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #2567 -: Декември 29, 2011, 06:22:11 pm »

Неговата опозиция на натален Сатурн със съвпада Уран/Плутон активира твоята натална квадратура между светилата. По-скоро ти е трудно с него. Чрез него учиш важни уроци, но това не ти идва леко. Неговата амбиция може да ти идва в повече. Респектира те, но може и да се чувстваш доста ограничавана от него и в моменти, в които той се опитва да наложи авторитета си, да му отвръщаш с хладнина в чувствата. Той е привлечен от теб. Когато свалите защитните си стени, можете да споделяте най-съкровенните си чувства с присъщия и за двама ви ентусиазъм. Ти би могла да му бъдеш добър съветник по служебни и ежедневни въпроси, ако той ти позволи. Той пък те зарежда с енергия и оптимизъм и те кара да се чувстваш желана.

Писала съм "ни" вместо "ви". И съм се изразила погрешно - вместо "респектираш го" да се чете "респектира те". :lol:
« Последна редакция: Декември 29, 2011, 06:44:04 pm от Mirabella »

« Отговор #2568 -: Декември 29, 2011, 06:50:06 pm »
благодаря дами,лека вечер и весели празници

*

Stella

• 7765
« Отговор #2569 -: Декември 31, 2011, 05:34:50 pm »
Какво ще кажете за тази синастрия?
Вътрешен кръг - жена, външен кръг - мъж.

Има развитие по тази синастрия - днес се обади и ходихме на кино.
Възрастовата ни разлика е точно като на Юлияна Дончена и Стъки, което малко ме притесняваше в началото. Повече- след новата година.

ПП. Още не му зная часа на раждане, така че неговите домове не са верни.
« Последна редакция: Декември 31, 2011, 05:46:43 pm от Stella »

*

petchen

• *
  • 66
  • Слънце - Везни, Асц. - Козирог, Луна - Везни
« Отговор #2570 -: Януари 07, 2012, 05:17:54 pm »
Здравейте, може ли да коментирате тази синастрия...в момента съм някакво странно положение и не мога да разбера какво се случва. Имаме връзка от октомври 2010 и в момента  сме разделени. Не мога да си обясня привързаността към този човек. Разума ми съвсем ясно определя, че сме абсолутно несъвместими, но не мога да се откъсна от него, а от доста дълго време се опитвам. Ще съм ви изключително благодарна, ако разгледате картата и споделите мнението си. Преди малко видях,че съвсем скоро Сатурн транзитира през слънцето ми, което е на 29 гр. Везни и не знам какво да очаквам...дамо не зареди със сили за промяна. Преди време, когато транзитира през луната ми, също във Везни, почина мама, дано не продължава в този дух и сега :)

« Отговор #2571 -: Януари 08, 2012, 01:46:19 pm »
Имам въпрос за тълкуването на Слънце в опозиция на Нептун, както и на Меркурий в опозиция на Нептун, не се отнася до мен, а до синастрията на една позната. Вече на няколко места виждам, че такива аспекти са индикатор за лъжи, илюзии и прочие. Други синастрии също го потвърждават. Имате ли някакви наблюдения дали е истина, защото според мен е  :blink: ?

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #2572 -: Януари 08, 2012, 08:42:41 pm »
И аз съм с въпрос: Няколко планети аспектират с тригони Венерата на другия. На едно място четох, че има вероятност човекът, със силно аспектирана Венера, да е поставян на пиедестал. А се чудя дали не е обратното? :rolleyes: Имате ли наблюдения?

« Отговор #2573 -: Януари 09, 2012, 07:38:52 pm »
Здравейте! Някой може ли да каже, дали има шанс аз и тази мома от синастрията ни, да се срещнем на живо някога? Ако да, има ли изгледи това, което и двамата усещаме, да се развие в нещо повече и евентуално колко би продължило то?
I will never drag myself out of this, the shadows of my past bogging me down.
Feeling lost in turmoil and crisis, my face forever set in an endless frown.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2574 -: Януари 09, 2012, 09:58:17 pm »
Ами не съм сигурна, че може такива неща да се видят в една синастрия. Задай хорарен въпрос дали ще се срещнете. :)
А иначе, възможно е да има сексуално привличане помежду ви - съвпад на твой Марс и нейна Луна. Марс и Венера в съвпад също допринася за това.
Луните ви са в тригон, би следвало на емоционално ниво да се допълвате и разбирате. Предполагам, че като имате съвпад на Меркурий, трябва да комуникирате лесно. Едва ли не да си довършвате един на друг изреченията, това само го предполагам, не знам дали е така.

« Отговор #2575 -: Януари 10, 2012, 03:55:35 pm »
Здравейте, може ли да коментирате тази синастрия...в момента съм някакво странно положение и не мога да разбера какво се случва. Имаме връзка от октомври 2010 и в момента  сме разделени. Не мога да си обясня привързаността към този човек. Разума ми съвсем ясно определя, че сме абсолутно несъвместими, но не мога да се откъсна от него, а от доста дълго време се опитвам. Ще съм ви изключително благодарна, ако разгледате картата и споделите мнението си. Преди малко видях,че съвсем скоро Сатурн транзитира през слънцето ми, което е на 29 гр. Везни и не знам какво да очаквам...дамо не зареди със сили за промяна. Преди време, когато транзитира през луната ми, също във Везни, почина мама, дано не продължава в този дух и сега :)
Я по-бодро :blink:Просто периода ти е такъв.Това не означва ,че трябва да чакаш само лоши неща да ти се случват.Да,Сатурна не е никак приятен и в никакъв случай не ни кара да се чувстваме щастливи,но колкото повече се съпротивляваме ,толкова по-нещастни и потиснати се чувстваме.В синастрията и двамата сте засегнати.Сатурна ти е засегнал Слънцето и асцендента а при него  Луната и асцендента.Сега ще се връща ретро,ще се върне до неговия асцендент а ще напусне знака чак през Октомври .И да питам,защо казваш ,че сте абсолютно несъвместими.Това "абсолютно" ми звучи много крайно.Няма да задълбавам в синастрията ,но ще кажа какво виждам на пръв поглед.

Ще погледна първо 7-те ви домове.Така,твоят управител на ДЦ е Луната във Везни и в 8дом.Младежа е с АСЦ Везни и Плутон на АСЦ+неговия управител-Венера в Скорпион.До тук имаме джак пот,но при него няма нищо в Рак,което да задоволи твоята потребност от грижовен партньор.Има една заточена Луна в 4дом в скрита квадратура със Слънцето,така,че едва ли ще се прояви по най-подходящия начин.Хубавото е ,че Луната му попада в знака на твоя АСЦ и е в съвпад с него.Обратния вариант мога да го нарека класика в жанра(имам в предвид женската Луна в знака на АСЦ на мъжа).
  Неговия ДСЦ се управлява от Марс в 10дом.Ти имаш Слънце в съвпад с Плутон и АСЦ Козирог.
  С две думи подобното привлича подобно.Той със стелиум в Скорпион а ти със Слънце съвпад Плутон и осмодомна Луна.Между Венера и Марс има добра обмяна,така че не вярвам това да ви е проблем.Луните ви са в тригон но по знаци са в квадратура,така че може да има емоционално напрежение понякога.Всъщност и свете Луни са в знака на АСЦ на другия.Влияете си емоционално,но на него по не му личи.Така мисля,може и да бъркам.
  Твоят Сатурн съвпада с неговата Венера и Уран.Разбрирам,че сте разделени в момента ,но поддържате ли приятелски отношения?Това е хубав аспект за приятелство(ако те устройва този вариант,разбира се)Имате секстил  Слънце-Юпитер,който е подкрепящ .
  Не съм спец,предполагам знаеш :blink:
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

*

petchen

• *
  • 66
  • Слънце - Везни, Асц. - Козирог, Луна - Везни
« Отговор #2576 -: Януари 10, 2012, 05:42:41 pm »
Demmetra, благодаря ти за анализа :)
Не бях се сетила за Рака и грижовността от негова страна, но си права, както и за подобността помежду ни - понякога толкова хубава, а друг път просто нетърпима. Според мен противоположностите се допълват по-добре, и са по-стремителни от еднаквостите :) Иначе сме в добри отношения, въпреки че никога не сме били разделени за повече от 2 седмици и винаги ни домъчнява един за друг. Мисля че за мен ще е по-лесно да бъдем приятели, отколкото за него...той е много по-краен - Скорпион все пак :)
Много мило ми стана като ми припомни всички тези хубави аспекти помежду ни...напоследък гледам кое пречи, а не кое помага :) 
Благодаря ти! :)

« Отговор #2577 -: Януари 11, 2012, 06:46:42 pm »
Здравейте!може ли някой да каже нещо по тази синастрия?  ;) Благодаря ви предварително за отделеното време! :P

« Отговор #2578 -: Януари 13, 2012, 09:01:42 am »
Здравейте!може ли някой да каже нещо по тази синастрия?  ;) Благодаря ви предварително за отделеното време! :P
  Миличка,да те питам ,ти виждала ли се с този чавек "очи в очи" .Мисля,че нещо не знаеш за него.Нещо не ти казва.Според мен трябва внимателно да си избираш партньорите до Сатурновото завръщане,за да не прибързаш с някой неподходяш брак.Забелязах и ,че е доста по-голям от тебе ,но не се учудвам.Имаш Сатурн в 7дом ,който ти квадратира съвпада Слънце-Венера.Малко или много ще търсиш в партньора бащинската фигура и ще се опитваш да компенсираш нещо ,което вероятно ти липсва.Може и да греша.Не съм спец.
    В синастрията се вижда ,че има харесване и привличане.Неговите планети в Скорпион тригонират твоите в Риби,но ме притеснява Нептуна му точно върху десцендента ти.

« Отговор #2579 -: Януари 13, 2012, 09:09:07 am »
Какво ще кажете за тази синастрия?
Вътрешен кръг - жена, външен кръг - мъж.

Има развитие по тази синастрия - днес се обади и ходихме на кино.
Възрастовата ни разлика е точно като на Юлияна Дончена и Стъки, което малко ме притесняваше в началото. Повече- след новата година.

ПП. Още не му зная часа на раждане, така че неговите домове не са верни.
   Хайде де!Нова година мина :blink:разказвай :blink: