Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 877431 Прегледи
Re: синастрия
« Отговор #2600 -: Януари 21, 2012, 03:55:13 pm »
Качвам картата, но в момента нямам вдъхновение, за да измисля нещо смислено върху нея.

« Отговор #2601 -: Януари 24, 2012, 01:37:43 am »
Момичета, искам да ви помоля за кратка насока по тази карта. Как виждате евентуално нещата?
Благодаря :blink:
« Последна редакция: Януари 25, 2012, 09:07:06 am от romantica »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2602 -: Януари 24, 2012, 02:21:47 am »
обещаваща синастрия.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #2603 -: Януари 24, 2012, 05:51:57 am »
Марая, благодаря за отговора, ако става въпрос за картата, която съм пуснала аз :blink:

На мен ми се струва лека, позитивна и духовна, но за любов не знам... :lol: Липсва мажорен аспект между Венера/Марс има само един квадрат и половина и една опозиция СЛВ/Нептун, има и други аспекти, но не знам дали са достатъчно силни. И двете Слънца попадат в 10 дом, според някои астролози дава отношения изпратени свише, а според други основана по-скоро на професионални отношения, което тук не важи.

Композитната карта като че ли е по-добра :-\
« Последна редакция: Януари 25, 2012, 08:27:57 pm от romantica »

*

Марая

• 28287
« Отговор #2604 -: Януари 24, 2012, 06:04:27 am »
Марая, благодаря за отговора, ако става въпрос за картата, която съм пуснала аз :blink:

На мен ми се струва лека, позитивна и духовна, но за любов не знам... :lol: Липсва мажорен аспект между Венера/Марс има само един квадрат и половина и една опозиция СЛВ/Нептун, има и други аспекти, но не знам дали са достатъчно силни. И двете Слънца попадат в 10 дом, според някои астролози дава отношения изпратени свише, а според други основана по-скоро на професионални отношения, което тук не важи.

Композитната карта като че ли е по-добра :-\

Да...За нея иде реч...
Ако любовта в картата зависи само от Венера и Марс...нямаше да има толкова самотни души...и хора, които никога не срещат любовта...
В тази синастрия има указания за любов...и нещо повече от любов!

Композита...ще пиша по-късно...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #2605 -: Януари 24, 2012, 06:12:18 am »
Още в 7ч. сутринта ме усмихна, благодаря! Хубав и позитивен ден ти желая :25:

*

Марая

• 28287
« Отговор #2606 -: Януари 24, 2012, 06:22:34 am »
Още в 7ч. сутринта ме усмихна, благодаря! Хубав и позитивен ден ти желая :25:

И на теб!
Благодаря.... :blink:

*

snow

• *
  • 100
« Отговор #2607 -: Януари 25, 2012, 11:55:51 am »
Какво ще кажете за тази синастрия?Мислех си,че колкото по-малко червени линии има,толкова по-добре,но при тези явно е изключение...
"Само слабите се стремят към порядък,силните владеят хаоса."

*

Uran

• 6041
« Отговор #2608 -: Януари 25, 2012, 12:39:54 pm »
Синастрията на Коки си е доста добра. Сексулано и финансово стимулираща е.

*

Grace

• 2257
« Отговор #2609 -: Януари 25, 2012, 09:35:23 pm »
Квадрат Луна / Венера - това, което единия харесва е в разрез с нуждите и с това, което другия търси и му дава чувство за сигурност. на тази основа може да породи чувството, че говорите на емоционално различни езици, т.е. единия се чувства неразбран от другия. но аспекта не е тежък, ако има достатъчно други компенсиращи фактори.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #2610 -: Януари 27, 2012, 05:57:02 pm »
Брат ми в наясно колко се запалих напоследък по Астрология - помага ми да отвличам мислите си от душевните си терзания. Та, той ме помоли да проверя дали си пасват с едно момиче, което харесва, дори е разказал на майка ми за нея  :-\ , аз нещо не мога да им споделям такива неща...Виждам Северния му възел върху МЦ, това какво значи? Какво мислите за отношенията им, има ли развитие, или да го предупреждавам навреме :>> ?

Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

« Отговор #2611 -: Януари 27, 2012, 05:59:17 pm »
Точни ли са и двата часа на раждане?

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #2612 -: Януари 27, 2012, 06:03:19 pm »
Ами за брат ми не мога да гарантирам, тя майка и за моя не е напълно сигурна, но в един стар детски албум е записан час на раждане: 3 сутринта...А пък за момичето - такава информация ми даде брат ми. Специално й се обадил и я питал в колко часа е родена. :> Часът влияе ли на нещо друго освен Асцендента?
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.

« Отговор #2613 -: Януари 27, 2012, 06:22:27 pm »
Да, на цялата домова система и на това кои нейни планети в кой негов дом падат и ако е объркан само единия час, всичко отива ... накриво.  ;D Затова питах, защото в аспектите не съм добра, но като гледам разположението на планетите по домове, може да кажа нещо.

Мацката ми се струва доста твърд и логически характер за брат ти и си мисля, че той трябва да си има едно наум с нея, смисъл че може и да не се получи, ама с неговата луна в Рак в 12 дом, може и да не послуша съвета.  :rolleyes: Може да стане доста критична, доминантна и несъобразителна по отношение на чувствата на хората. Брат ти може да излезе доста наранен от нейното поведение, ако тя обърне този край на тоягата. А с квадратури на Луните, това ми се струва, че ще стане в един момент. Двете слънца в един триплицит ... това е хубаво.
Принципно в такива карти е хубаво да има планети, които да падат в петите или седмите домове на партньора, приятни са и домовете на края.  :rolleyes: По тази карта, едно стабилно количество от нейните планети попадат в петия дом на брат ти и определено си личи, че е привлечен. При нея обаче втори, четвърти, шести ... особено при втори и шести нещата може би биха били ползотворни за някакво партньорство за финанси или нещо такова. Тя му харесва сигурно начина на мислене и й е приятна комуникацията с него, но за повече дали е заинтересувана, не мога да кажа.  :-\ Според мен това би било по-подходящо за познанство, обща компания, разговори от време на време ... но се надявам да греша. Нека по-напредналите потребители да кажат какво мислят.
« Последна редакция: Януари 27, 2012, 06:38:45 pm от ThunderGoddess »

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #2614 -: Януари 27, 2012, 06:28:15 pm »
Хах,  ;D ами да приемем тези часове, може да не са точни, но ще се разминават с малко минути. Кажи си всичко!  :P

« Отговор #2615 -: Януари 27, 2012, 06:39:02 pm »
Айде чети горе.  :P

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #2616 -: Януари 27, 2012, 07:08:29 pm »
При нея обаче втори, четвърти, шести ... особено при втори и шести нещата може би биха били ползотворни за някакво партньорство за финанси или нещо такова. Тя му харесва сигурно начина на мислене и й е приятна комуникацията с него, но за повече дали е заинтересувана, не мога да кажа.  :-\ Според мен това би било по-подходящо за познанство, обща компания, разговори от време на време ... но се надявам да греша. Нека по-напредналите потребители да кажат какво мислят.

ThunderGoddess, благодаря! :> Брат ми учи Финанси и явно в университета са се запознали и това ги свързва, както и общата компания. Те в общежитията в Свищов са едно голямо семейство, супер задружни, направо им се чудя!  :P Доколкото го познавам той също си е твърд и логически Девичко, но не съм наясно колко раним може да бъде, и навярно няма да му допадне, но ще предам съвета! Мерси пак!  :08: Някой друг ще предложи ли повече?  :P :P :P

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2617 -: Януари 27, 2012, 07:41:42 pm »
Ами аз с непрофесионалния си поглед виждам хубави аспекти  :blink:
Венера съвпад Луна. Слънца в тригон. Венера - Сатурн в широк съвпад...където може би той е възможно да я ограничава или сваля на земята. Негова Венера на ИЦ и възела на МЦ може би са много важни. Защо не провериш повечето аспекти и значението им в http://www.skyviewzone.com/lovematch/sunsynastryaspects.htm Има и много други сайтове.. на български тълкувания има в Пими.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #2618 -: Януари 27, 2012, 07:58:29 pm »
Freya, мерси, че сподели за хубавите аспекти:) и за линкчето! Знам за сайта на Пими, както и че в интернет има обяснен всеки аспект, но трудното ми е да ги открия...Къде ги виждате тия квадрати, тригони и опозиции  :unsure:  :-[ ? Това разстоянията между различните планети, измерени в градуси ли са или друго? Просто тази част наистина ми е мъгла  :rolleyes: , само съвпадите разпознавам. :> Направо ще му дам да влезе в астро.ком да си прочете анализите там за общата им карта.

« Отговор #2619 -: Януари 27, 2012, 08:01:50 pm »
Като направиш картата на синастрията, в десния ъгъл има един линк - View additional tables (PDF), отваряш го, скролваш най-надолу и там е мрежата с аспектите. Нататък мисля, ще се оправиш.  :P