Да, на цялата домова система и на това кои нейни планети в кой негов дом падат и ако е объркан само единия час, всичко отива ... накриво.

Затова питах, защото в аспектите не съм добра, но като гледам разположението на планетите по домове, може да кажа нещо.
Мацката ми се струва доста твърд и логически характер за брат ти и си мисля, че той трябва да си има едно наум с нея, смисъл че може и да не се получи, ама с неговата луна в Рак в 12 дом, може и да не послуша съвета. :rolleyes: Може да стане доста критична, доминантна и несъобразителна по отношение на чувствата на хората. Брат ти може да излезе доста наранен от нейното поведение, ако тя обърне този край на тоягата. А с квадратури на Луните, това ми се струва, че ще стане в един момент. Двете слънца в един триплицит ... това е хубаво.
Принципно в такива карти е хубаво да има планети, които да падат в петите или седмите домове на партньора, приятни са и домовете на края. :rolleyes: По тази карта, едно стабилно количество от нейните планети попадат в петия дом на брат ти и определено си личи, че е привлечен. При нея обаче втори, четвърти, шести ... особено при втори и шести нещата може би биха били ползотворни за някакво партньорство за финанси или нещо такова. Тя му харесва сигурно начина на мислене и й е приятна комуникацията с него, но за повече дали е заинтересувана, не мога да кажа.

Според мен това би било по-подходящо за познанство, обща компания, разговори от време на време ... но се надявам да греша. Нека по-напредналите потребители да кажат какво мислят.