Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 877833 Прегледи
Re: синастрия
« Отговор #2700 -: Февруари 08, 2012, 08:24:19 pm »
не се наемам по техните карти да прогнозирам.
а какво означава " донякъде" ? можеш ли да споделиш какво ти казаха?

Казаха, ми че забременея тази година, а втората бременност ще бъде 2014-2015. Тогава попитах дали съпругът ми ще има деца и казаха, че може би другата година. Ако това съвпада с моята бременност.... направо се ужасих... Мога ли да те помоля без да те ангажира с нищо да погледнеш наталните карти на двамата мъже... дори и ориентировъчно да ми кажеш нещо по тях... Място не мога да си намеря....

*

Grace

• 2257
« Отговор #2701 -: Февруари 08, 2012, 08:33:56 pm »
според мен при него избива по-скоро на любовна вълна. едно е сигурно - сам не е или няма да остане и да страда от раздялата. поне в близко бъдеще.  :blink:

« Отговор #2702 -: Февруари 08, 2012, 08:37:57 pm »
според мен при него избива по-скоро на любовна вълна. едно е сигурно - сам не е или няма да остане и да страда от раздялата. поне в близко бъдеще.  :blink:

Извинявай, но това са кой от двамата мъже е? Ако е за съпруга ми, да за сега не е сам, защото все още живеем под един покрив, а и няма да страдам и след това, това е напълно вярно. Всъщност не знам, за коя натална карта става въпрос? Сега стана интересно.... А за другият мъж можеш ли нещо да ми кажеш... Извинявам се ако съм прекалено нахална...
« Последна редакция: Май 12, 2012, 07:09:26 pm от slavex5213 »

*

Grace

• 2257
« Отговор #2703 -: Февруари 08, 2012, 08:41:44 pm »
писах за съпруга ти.  :blink:
а Рибката да не смята да се мести, жилището имам предвид?

*

Asol

• 4140
« Отговор #2704 -: Февруари 08, 2012, 08:46:33 pm »
А това какво означава?

Любов, деца, творчески изяви и всичко, което символизира пети дом може да са ти актуални.

« Отговор #2705 -: Февруари 08, 2012, 08:50:24 pm »
писах за съпруга ти.  :blink:
а Рибката да не смята да се мести, жилището имам предвид?

Не знам дали има общо с това... но той живее в момента извън България и трябва да си дойде, но има много обстоятелства, които го притесняват... и все отлага.. и така 6 месеца.. аз съм в неизвестност кога смята да го направи...

*

Grace

• 2257
« Отговор #2706 -: Февруари 08, 2012, 08:51:16 pm »
мисля, че съпругът ти го чака една чудесна година 2013 - с нова любов, оптимизъм, нови начинания и пр. просто не го виждам да страда. поправи ме ако греша, но тенденцията със сигурност е такава от април нататък. отсега вниманието му е насочено към любов, забавления,...Поне в кратсрочен план Юпитер ще му изсипе благословията си.

сега ще погледна и другия.

« Отговор #2707 -: Февруари 08, 2012, 08:52:38 pm »
А това какво означава?

Любов, деца, творчески изяви и всичко, което символизира пети дом може да са ти актуални.

Благодаря ти, предполагам, че може да е така. Една от прогнозите е че тази година ще забременея..

« Отговор #2708 -: Февруари 08, 2012, 08:59:48 pm »
мисля, че съпругът ти го чака една чудесна година 2013 - с нова любов, оптимизъм, нови начинания и пр. просто не го виждам да страда. поправи ме ако греша, но тенденцията със сигурност е такава от април нататък. отсега вниманието му е насочено към любов, забавления,...Поне в кратсрочен план Юпитер ще му изсипе благословията си.

Дай Боже да е така! Наистина ще се радвам за него. А той много лесно слага край на всичко и продължава напред, няма място за страдания и тем подобни, тъй че не се й съмнявам да започне да се оглежда и да се забавлява. Това за 2012 или 2013 година е...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2709 -: Февруари 08, 2012, 09:00:43 pm »
Казаха, ми че забременея тази година, а втората бременност ще бъде 2014-2015.

Предполагам, че по транзита на Юпитер са ти го предрекли.
В средата на тази година предстои преминаване на Юпитер през Марс и Венера в твоята карта, към 2015 ще е в Лъв, т.е. в твоя 5 дом, но не бива да се подценява транзитът му към светилата в хороскопа през 2014 година.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Grace

• 2257
« Отговор #2710 -: Февруари 08, 2012, 09:05:06 pm »
вероятно Рибката има финасови затруднения, но мисля от април нататък нещата ще се развиват в положителна посока.
и мисля, че ако не ти е предложил брак т.е. сериозно обвързване има всички шансове това да стане сега.

« Отговор #2711 -: Февруари 08, 2012, 09:07:08 pm »
вероятно Рибката има финасови затруднения, но мисля от април нататък нещата ще се развиват в положителна посока.
и мисля, че ако не ти е предложил брак т.е. сериозно обвързване има всички шансове това да стане сега.

Казаха, ми че забременея тази година, а втората бременност ще бъде 2014-2015.

Предполагам, че по транзита на Юпитер са ти го предрекли.
В средата на тази година предстои преминаване на Юпитер през Марс и Венера в твоята карта, към 2015 ще е в Лъв, т.е. в твоя 5 дом, но не бива да се подценява транзитът му към светилата в хороскопа през 2014 година.  :blink:

Благодаря много на всички, че ми отделяте време и внимание. Няма представа как са го предрекли. А това сигурно означава, че мога да очаквам да се случи тази година, както и през 2014 или 2015.

*

Grace

• 2257
« Отговор #2712 -: Февруари 08, 2012, 09:07:32 pm »

Дай Боже да е така! Наистина ще се радвам за него. А той много лесно слага край на всичко и продължава напред, няма място за страдания и тем подобни, тъй че не се й съмнявам да започне да се оглежда и да се забавлява. Това за 2012 или 2013 година е...

за 2012. и да ти кажа, Телците са така - много не обичат да си причиняват страдания. гледат практично и разумно на нещата.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2713 -: Февруари 08, 2012, 09:11:52 pm »
slavex5213, важното е да не се фиксираш върху никоя прогноза, ако това те притеснява, както сега. Просто следвай пътя си по свой усет и вътрешен глас. Бъди с мъжа, който желаеш, имай дете от него, ако това искаш, живей. Има много неща начертани, но губим енергия, ако ги мислим как точно ще се подредят предварително, други пък просто зависят от нашия избор.   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #2714 -: Февруари 08, 2012, 09:14:19 pm »

Много, много благодаря. Дай Боже твоите думи в Божиите уши!!!!  :rolleyes: Дано наистина да бъдем заедно. Толкова много искам да бъда с този човек, макар че последния месец контактите ни са много ограничени или почти липсват, и на моменти си мисля, че нищо няма да излезе между нас. Наистина има финансови затруднения.
« Последна редакция: Февруари 09, 2012, 08:38:47 am от slavex5213 »

« Отговор #2715 -: Февруари 08, 2012, 09:17:49 pm »
slavex5213, важното е да не се фиксираш върху никоя прогноза, ако това те притеснява, както сега. Просто следвай пътя си по свой усет и вътрешен глас. Бъди с мъжа, който желаеш, имай дете от него, ако това искаш, живей. Има много неща начертани, но губим енергия, ако ги мислим как точно ще се подредят предварително, други пък просто зависят от нашия избор.

Благодаря за съвета, наистина се притесних. Страх ме да не се оставя на безразличието и примирението.. и нещата просто да си останат по старому. Живот без цел и посока. Но ще видим какво ще се случи...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2716 -: Февруари 08, 2012, 09:17:58 pm »
А това сигурно означава, че мога да очаквам да се случи тази година, както и през 2014 или 2015.

Към 2014 според мен имаш доста сериозен шанс, ако не се случи в рамките на тази година.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Grace

• 2257
« Отговор #2717 -: Февруари 08, 2012, 09:19:19 pm »

slavex5213, пожелавам ти да се сбъдне всичко за което мечтаеш.  :blink:
а ще забравиш ли да дадеш обратна връзка, ако има развитие по някой от въпросите в близко бъдеще ?  ;)

моля те, ще ми бъде интересно, ако е удобно, разбира се.

« Отговор #2718 -: Февруари 08, 2012, 09:27:04 pm »

slavex5213, пожелавам ти да се сбъдне всичко за което мечтаеш.  :blink:
а ще забравиш ли да дадеш обратна връзка, ако има развитие по някой от въпросите в близко бъдеще ?  ;)

моля те, ще ми бъде интересно, ако е удобно, разбира се.

Дано да има повече сбъднати мечти за всички! Да, разбира се, че е удобно, веднага ще дам обратна връзка. Само доколкото прочетох развръзката ще бъде април - и за мен с другия човек (ако не реши да се обвърже с друга), и за бившия ми съпруга...
« Последна редакция: Февруари 08, 2012, 09:34:53 pm от slavex5213 »

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #2719 -: Февруари 10, 2012, 08:43:18 pm »
Това е картата ни с един господин, с който се знаем от няколко години (виртуално), бяхме супер близки тогава, но в един момент просто прекъсна контакт с мен. (Близнаци - :-X) Сега се връща отново, настоява да си пишем всеки ден и да се видим дори, за да ми сготви спагети, да разговаряме, и не спира със суперлативите за мен - гласа ми, ума ми, смеха ми, устните ми и какво ли не... (Близнаци -  :-X) Везничките по принцип сме си доста податливи на комплименти, но съм достатъчно наясно със сваляческите му умения. Проблемът е, че не разбирам подбудите му. Имам много спирачки: 1-во - Близнак е ...  :-X , 2-ро - вече ме е отблъснал веднъж, 3-то -  наскоро скъса с една Везни, с която имаше 3-годишна връзка; 4-то - не искам НИКОГА ПОВЕЧЕ и няма да позволя да бъда отново нечия междинна спирка/авантюра/отдушник; 5-то и най-важно - не искам да се хващам с някого, за да забравя другия, дори и да ми казват, че е най-ефективният начин. Не искам любовна връзка, но наистина имам нужда да допусна някого до себе си като приятел, с който имаме общи интереси и какво да си кажем. Интересува ме дали по някакъв начин той ще ми повлияе благоприятно - на възгледите ми, настроението, самочувствието и т.н. Може този въпрос да е повече за хорар, но хвърлете едно око, ако желаете. :> Имаме съвпад на Марсовете и опозиция на Венерите  :57: , а преди няколко часа ми сподели, че аз съм обичала да провокирам  :rolleyes: , а той не обичал провокациите. :angry: Също ми е много любопитно какво значи неговото Слънце върху моя МЦ. Заслепява ли ме?  :-\ :unsure: Мога ли да намеря верен приятел в негово лице?

Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)