Това е картата ни с един господин, с който се знаем от няколко години (виртуално), бяхме супер близки тогава, но в един момент просто прекъсна контакт с мен. (Близнаци -

) Сега се връща отново, настоява да си пишем всеки ден и да се видим дори, за да ми сготви спагети, да разговаряме, и не спира със суперлативите за мен - гласа ми, ума ми, смеха ми, устните ми и какво ли не... (Близнаци -

) Везничките по принцип сме си доста податливи на комплименти, но съм достатъчно наясно със сваляческите му умения. Проблемът е, че не разбирам подбудите му. Имам много спирачки: 1-во - Близнак е ...

, 2-ро - вече ме е отблъснал веднъж, 3-то - наскоро скъса с една Везни, с която имаше 3-годишна връзка; 4-то - не искам НИКОГА ПОВЕЧЕ и няма да позволя да бъда отново нечия междинна спирка/авантюра/отдушник; 5-то и най-важно - не искам да се хващам с някого, за да забравя другия, дори и да ми казват, че е най-ефективният начин. Не искам любовна връзка, но наистина имам нужда да допусна някого до себе си като приятел, с който имаме общи интереси и какво да си кажем. Интересува ме дали по някакъв начин той ще ми повлияе благоприятно - на възгледите ми, настроението, самочувствието и т.н. Може този въпрос да е повече за хорар, но хвърлете едно око, ако желаете. :> Имаме съвпад на Марсовете и опозиция на Венерите :57: , а преди няколко часа ми сподели, че аз съм обичала да провокирам :rolleyes: , а той не обичал провокациите. :angry: Също ми е много любопитно какво значи неговото Слънце върху моя МЦ. Заслепява ли ме?

:unsure: Мога ли да намеря верен приятел в негово лице?