Не искам любовна връзка, но наистина имам нужда да допусна някого до себе си като приятел, с който имаме общи интереси и какво да си кажем. Интересува ме дали по някакъв начин той ще ми повлияе благоприятно - на възгледите ми, настроението, самочувствието и т.н.
Ти как мислиш?
Ами мисля, че е много интересен, мога да науча много от него, говорили сме си винали леко, без напрежение. В последните дни не спира да ми повтаря, че мисли за мен и иска да се видим. Разказва ми колко неща можем да правим заедно, къде ще ме заведе, какво ще снимаме, как ще лежим и ще си говорим в тъмното, и само два силуета ще се забелязват в нощта...
Наистина съм лесна плячка :angry:. Като обобщя - все по някви близнаци се прехласвам или такива с асцендент близнаци... Обожавам да ми говорят, обичам да ме приспиват така, да заспивам с гласа на някого в главата си. Верно, че жените обичали с ушите си

. Не искам повече да се предоверявам на сладките приказки.
Ще ти сготви спагети, но с Луна и Венера в Телец не би имал нищо против да оцени и твоите кулинарни умения, не е изключено да му харесва да гледа как се храни жената и да получава удоволствие, споделяйки с нея своята трапеза, не се притеснявай да бръкнеш кокетно с виличка в неговата чиния, за него този жест може да е доста сексуален, стига да сте достатъчно близки, след като се скъси дистанцията. 
Lillie, всичко е както го казваш!

На няколко пъти ми пробутва, че желае и аз да му сготвя нещичко, но аз съм пълен провал в кухнята, рискувам да готвя само за себе си, не и за други хора. Обаче знае, че обожавам да похапвам и ми прати преди малко снимка на някакво страхотно изглеждащо гювече

, да ме изкушава

. Нашата история е малко по-сложна, преди 4 години той на връщане от морето, мина през вкъщи

. (бях му дала карта, с отбелязан пътя от центъра на града до нашата къща, откъде да предположа, че ще я използва наистина

) Беше голям шок, но имах късмет да го забележа като мина надолу по улицата и се покрих. Чака ме половин час в колата си, а аз не смеех да изляза, писах му СМС, да си върви, че няма смисъл да ме чака...Хъх, ами бях на 18 тогава и нямах смелост да му се покажа. Сега съм пораснала.