Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 877016 Прегледи
Re: синастрия
« Отговор #2720 -: Февруари 10, 2012, 10:29:42 pm »
Също ми е много любопитно какво значи неговото Слънце върху моя МЦ. Заслепява ли ме?

Eто нещо копи-пейст :blink:
Цитат
Твоето Слънце е в моят Десети дом

Десети натален дом заема най-високата част на хороскопа ви. Това е зоната на вашата социална реализация, професионална активност и израстване в кариерата. Връзка от този тип нерядко се създава на основата на общи професионални интереси, сред колеги от една гилдия.

Партньорът, чието рождено Слънце попада във вашия десети дом, играе важна роля във вашето професионално развитие. Той може да ви бъде стимул да напредвате като ви подкрепя безпрекословно или обратно пречейки ви и по този начин мотивирайки ви да се доказвате отново и отново.

В сферата на емоциите връзката е много силна и градивна. Тя дава възможност и на двамата партньори да напредват в живота, опирайки се на любовта и взаимната подкрепа в добри и лоши времена.

МС е върхът на хороскопа и това е каналът, по който тече подкрепата за вас от високите Духовни нива. Затова ако рожденото Слънце на партньора ви е близо до него (в началото на десети или в края на девети дом), то връзката ви е благословена свише

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #2721 -: Февруари 13, 2012, 12:27:54 pm »
Романтика, мерси за отговора! :>
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2722 -: Февруари 13, 2012, 01:10:05 pm »
Моето мнение, без да гледам синастрията ви... Не, не можеш да намериш приятел в негово лице.
Ако имаш нужда от приятелска подкрепа, обърни се към някоя приятелка. Тя със сигурност няма да ти оглежда дупето, когато се качваш по стълбите.  ;D

Приятелство между мъжа и жената може да има, но това не пречи на мъжа да иска да спи с най-добрите си приятелки.
Цитат
4-то - не искам НИКОГА ПОВЕЧЕ и няма да позволя да бъда отново нечия междинна спирка/авантюра/отдушник;
Това не го казвай. Колкото повече е опитваме да избягаме от нещо, толкова по-голяма е вероятноста да ни се случи. А и как можеш да го спреш да се случи?

Цитат
5-то и най-важно - не искам да се хващам с някого, за да забравя другия, дори и да ми казват, че е най-ефективният начин.
Тези които го твърдят изобщо не са наясно. Не само, че не е ефективно, ами и по-зле става.

Цитат
Не искам любовна връзка, но наистина имам нужда да допусна някого до себе си като приятел, с който имаме общи интереси и какво да си кажем. Интересува ме дали по някакъв начин той ще ми повлияе благоприятно - на възгледите ми, настроението, самочувствието и т.н.
Ти как мислиш?

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #2723 -: Февруари 13, 2012, 01:58:38 pm »
Също ми е много любопитно какво значи неговото Слънце върху моя МЦ. Заслепява ли ме?

Eто нещо копи-пейст :blink:
Цитат
Твоето Слънце е в моят Десети дом

Десети натален дом заема най-високата част на хороскопа ви. Това е зоната на вашата социална реализация, професионална активност и израстване в кариерата. Връзка от този тип нерядко се създава на основата на общи професионални интереси, сред колеги от една гилдия.

Партньорът, чието рождено Слънце попада във вашия десети дом, играе важна роля във вашето професионално развитие. Той може да ви бъде стимул да напредвате като ви подкрепя безпрекословно или обратно пречейки ви и по този начин мотивирайки ви да се доказвате отново и отново.

В сферата на емоциите връзката е много силна и градивна. Тя дава възможност и на двамата партньори да напредват в живота, опирайки се на любовта и взаимната подкрепа в добри и лоши времена.

МС е върхът на хороскопа и това е каналът, по който тече подкрепата за вас от високите Духовни нива. Затова ако рожденото Слънце на партньора ви е близо до него (в началото на десети или в края на девети дом), то връзката ви е благословена свише

а синастрично слънце в 4-ти сигурно всичко това наобратно ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2724 -: Февруари 13, 2012, 02:10:12 pm »
Това е картата ни с един господин, с който се знаем от няколко години (виртуално), бяхме супер близки тогава, но в един момент просто прекъсна контакт с мен. (Близнаци - :-X) Сега се връща отново, настоява да си пишем всеки ден и да се видим дори, за да ми сготви спагети, да разговаряме, и не спира със суперлативите за мен - гласа ми, ума ми, смеха ми, устните ми и какво ли не... (Близнаци -  :-X)

Либре, според мен това е един доста сетивен Близнак, има нужда от женско внимание (и компания). Голям чаровник, умее да ухажва, знае как да накара жената да се почувства желана и привлекателна, умее да бъде и убедителен. Любовчия е според мен, обича флирта, но и склонен към себичност, ако силно се привърже към някоя жена. Комплиментите са само прелюдия, струва ми се :P, чувствеността е водеща. Ще ти сготви спагети, но с Луна и Венера в Телец не би имал нищо против да оцени и твоите кулинарни умения, не е изключено да му харесва да гледа как се храни жената и да получава удоволствие, споделяйки с нея своята трапеза, не се притеснявай да бръкнеш кокетно с виличка в неговата чиния, за него този жест може да е доста сексуален, стига да сте достатъчно близки, след като се скъси дистанцията.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #2725 -: Февруари 13, 2012, 02:18:29 pm »
а синастрично слънце в 4-ти сигурно всичко това наобратно ;D
Слънцето в 4-ти дом в синастрия е  хубаво положение за семейство и деца. Този с дома ще има чувството, че другия му навлиза в личното пространство, но няма да има нищо против.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #2726 -: Февруари 13, 2012, 03:12:41 pm »
Цитат
Не искам любовна връзка, но наистина имам нужда да допусна някого до себе си като приятел, с който имаме общи интереси и какво да си кажем. Интересува ме дали по някакъв начин той ще ми повлияе благоприятно - на възгледите ми, настроението, самочувствието и т.н.
Ти как мислиш?

Ами мисля, че е много интересен, мога да науча много от него, говорили сме си винали леко, без напрежение. В последните дни не спира да ми повтаря, че мисли за мен и иска да се видим. Разказва ми колко неща можем да правим заедно, къде ще ме заведе, какво ще снимаме, как ще лежим и ще си говорим в тъмното, и само два силуета ще се забелязват в нощта...  :o
Наистина съм лесна плячка  :angry:. Като обобщя - все по някви близнаци се прехласвам или такива с асцендент близнаци... Обожавам да ми говорят, обичам да ме приспиват така, да заспивам с гласа на някого в главата си. Верно, че жените обичали с ушите си  :-X. Не искам повече да се предоверявам на сладките приказки.

Ще ти сготви спагети, но с Луна и Венера в Телец не би имал нищо против да оцени и твоите кулинарни умения, не е изключено да му харесва да гледа как се храни жената и да получава удоволствие, споделяйки с нея своята трапеза, не се притеснявай да бръкнеш кокетно с виличка в неговата чиния, за него този жест може да е доста сексуален, стига да сте достатъчно близки, след като се скъси дистанцията.  ;D

Lillie, всичко е както го казваш!  ;D На няколко пъти ми пробутва, че желае и аз да му сготвя нещичко, но аз съм пълен провал в кухнята, рискувам да готвя само за себе си, не и за други хора. Обаче знае, че обожавам да похапвам и ми прати преди малко снимка на някакво страхотно изглеждащо гювече  :-[, да ме изкушава  :P. Нашата история е малко по-сложна, преди 4 години той на връщане от морето, мина през вкъщи  :o. (бях му дала карта, с отбелязан пътя от центъра на града до нашата къща, откъде да предположа, че ще я използва наистина  :o) Беше голям шок, но имах късмет да го забележа като мина надолу по улицата и се покрих. Чака ме половин час в колата си, а аз не смеех да изляза, писах му СМС, да си върви, че няма смисъл да ме чака...Хъх, ами бях на 18 тогава и нямах смелост да му се покажа. Сега съм пораснала.
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.

« Отговор #2727 -: Февруари 13, 2012, 08:32:36 pm »
Не мога да Ви опиша за каква химия става въпрос тука!!!  ;D Без почти да сме си говорили привличането е огромно и направо не се издържа! Слънце/Плутон и Слънце/Нептун предполагам????

П.П. Часът МУ е неизвестен.
« Последна редакция: Февруари 13, 2012, 08:40:42 pm от euph0ria »

*

Grace

• 2257
« Отговор #2728 -: Февруари 13, 2012, 09:26:54 pm »
Цитат
Слънце/Нептун предполагам????

по-скоро Сл/Уран

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2729 -: Февруари 14, 2012, 10:08:04 pm »
Не мога да Ви опиша за каква химия става въпрос тука!!!

Не мога да разбера кой кой е в тази синастрия, но на прима виста виждам Плутон върху опозицията Слънце/Луна, Уран върху Слънце/възел и Юпитер в опозиция към Луна.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #2730 -: Февруари 26, 2012, 03:08:09 pm »
 Ще се радвам, ако някой се включи с коментар по тази синастрия, аз лично имам странно усещане за нещата :blink:
Ако няма какво да кажеш, просто замълчи ...

*

Papy

• 4343
« Отговор #2731 -: Февруари 26, 2012, 05:25:04 pm »
Не съм спец, но ще кажа как ми се струва положението:
Определено има привличане между вас-сексуално, може и духовно, обаче ще ви е доста трудно да живеете заедно. Ти си обичаш дома, ще харчиш пари за това, или за себе си-той ще се дразни, ти ще имаш нужда от собствено време/пространство-той ще се чуства изолиран, той много ще бърбори или пък много ще мълчи-това ще дразни теб, ти ще искаш вкъщи, той навън-абе-няма да е лесно

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #2732 -: Февруари 26, 2012, 05:50:38 pm »
 Благодаря ти Papy, аз се чудя Сатурн какви ги върши в/у моя DC и Хирон, а и като гледам Луната му как ме аспектира  :-\

*

Papy

• 4343
« Отговор #2733 -: Февруари 26, 2012, 06:10:23 pm »
Да ти кажа тоя сатурн мен не ми харесва-рано или късно ще започнеш да се чустваш подтисната по някакъв начин. Ти си малко нестандартен човек, а той ще се опита да контролира и назидава. Възможно е изявата да е такава, че ти да нямаш логично обяснение защо се чустваш така. А неговата луна...теб може и да те аспектира, но неговите емоции ще бъдат накърнени по някакъв начин, дали защото ще влагаш енергия в други хора, или ще каниш приятели вкъщи-може да са различни неща. За всеки случай марс-луна в напрегнат аспект не го намирам за много хармоничен аспект
Ма ти не ми вярвай много-много :) аз съм аматьор

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #2734 -: Февруари 26, 2012, 07:26:03 pm »
Да ти кажа тоя сатурн мен не ми харесва-рано или късно ще започнеш да се чустваш подтисната по някакъв начин. Ти си малко нестандартен човек, а той ще се опита да контролира и назидава. Възможно е изявата да е такава, че ти да нямаш логично обяснение защо се чустваш така. А неговата луна...теб може и да те аспектира, но неговите емоции ще бъдат накърнени по някакъв начин, дали защото ще влагаш енергия в други хора, или ще каниш приятели вкъщи-може да са различни неща. За всеки случай марс-луна в напрегнат аспект не го намирам за много хармоничен аспект
Ма ти не ми вярвай много-много :) аз съм аматьор
Е това и мен ме смущава, благодарности за мнението  :58:

*

lealya

• *
  • 172
« Отговор #2735 -: Март 17, 2012, 09:29:32 pm »
Здравейте,много бих искала да разбера какво говорят звездите за връзката ми с един много странен за мен представител на зодия лъв :blink:.Това са данните ни :
аз  съм родена на 23.09.1975г. в 5ч и 45м,гр.Пловдив
той на 1.08.1979г не зная час на раждане в Пловдив
Благодаря ви предварително за отделеното време  :blink:.

*

lealya

• *
  • 172
« Отговор #2736 -: Март 18, 2012, 02:36:00 pm »

Дано така да ви улесня :-[,още веднъж ви блогодаря :blink:.

*

Stella

• 7765
« Отговор #2737 -: Март 18, 2012, 08:21:37 pm »
Най-проблемен е квадратът на Слънцето с Марс и на луната със сатурн. Другите аспекти са съвместими.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

lealya

• *
  • 172
« Отговор #2738 -: Март 18, 2012, 09:09:46 pm »
Много благодаря за отговора :blink:,ще бъдели нахално от моя страна ако поискам още малко информация :-[.Пълен лаик съм нищо не разбирам а ми е много интересно. :58:

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #2739 -: Март 19, 2012, 12:11:37 am »
Ако някой има желание, ще се радвам да каже няколко думи за тази синастрия. Конкретно ме вълнува как се тълкуват:
1. мой Вертекс с негов Лунен възел
2. негов Церес с мой Лунен възел
3. негова Луна с мой АСЦ
4. моя Венера с негов АСЦ
Надявам се да получа отговор поне за някой от аспектите.  :rolleyes: