Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 878750 Прегледи
*

Ronia

• **
  • 1557
Re: синастрия
« Отговор #2840 -: Април 01, 2012, 11:30:54 pm »
За кого да се погрижа? За Марс ли? Да бе. Той да се грижи за мен.  ;D Иначе го сменям със Сатурн моментално.  ;D

Сатурн в 7ми, само аз ли знам, че връзка няма да има? Съвпад с Марс.  :-\

*

Papy

• 4343
« Отговор #2841 -: Април 01, 2012, 11:36:24 pm »

Сатурн в 7ми, само аз ли знам, че връзка няма да има? Съвпад с Марс.  :-\

това в натала?

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #2842 -: Април 01, 2012, 11:38:27 pm »
В композита, по-нагоре писах, че синастрията е прилична, та пуснах композит. Слънце, Плутон, Венера, Меркусий, Марс и Сатурн в 7ми, последните двама в съвпад.  :-\

*

Papy

• 4343
« Отговор #2843 -: Април 02, 2012, 12:05:51 am »
аа- не разбрах-композитите- пас  :-\

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2844 -: Април 06, 2012, 10:32:46 pm »
Здравейте!

Един въпрос ми се върти в главата....виждали ли сте случаи при които в синастрия на сериозна и дълга връзка...управителите на 7ми дом да са в квадрат?

Ако има такъв аспект- обречени ли са нещата? Говоря за кардинален, разпадащ се квадрат :rolleyes:
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #2845 -: Април 07, 2012, 10:43:22 am »
Един аспект не може да провали сериозна дългогодишна връзка. :blink:

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #2846 -: Април 07, 2012, 11:14:57 am »
Здравейте момичета чудя се в момента и реших да споделя с вас в синастрията какво означава Вертекс на жената в пълен съвпад с Марс на мъжа как бихте го отчели
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

« Отговор #2847 -: Април 07, 2012, 11:54:34 am »
   Понеже съм запомнила, че Вертекса е точка в радикса, през която нахлуват събития в нашия живот, повечето от които са с кармичен оттенък...и оставят следи, в случая с твоята синастрия, ще кажа, че мъж, който ще те провокира на сексуално и физическо ниво ще нахлуе в живота ти  :-[.

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #2848 -: Април 07, 2012, 12:04:32 pm »
Ами благодаря ти Дейзи ;)
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

911

• *
  • 137
« Отговор #2849 -: Април 07, 2012, 12:24:36 pm »
Нищичко не разбирам от синастрия  :-[ Ще помоля за малко помощ  :rolleyes: Става въпрос ,за човек,с когото сме близки от доста години ,но явно ни не е писано да имаме сериозна връзка ...просто не се получава... А има огромна страст между нас и определено не сме си безразлични.Всичко е на периоди -в рамките на 20 минути можем да се скараме десет пъти и десет пъти да се сдобрим  ;D И двамата сме трудни характери -потайни и лесно обидчиви :lol:Просто не знам...
Качвам картата -моята е най-вътрешната ... за съжаления му нямам точния час на раждане и съм взела 0:00.Знам ,че това до някъде обезсмисля нещата ,но все пак..
Въпроса ми е ще имат ли край тези взаимоотношения,защото колкото повече време се минава ,толкова по трудно ми става да ги прекъсна ...Възможно ли е връзката ни да е кармична и защо подяволите този човек има такава власт над мен  :o .....
« Последна редакция: Април 07, 2012, 12:32:47 pm от 911 »

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2850 -: Април 08, 2012, 07:33:40 pm »
Един аспект не може да провали сериозна дългогодишна връзка. :blink:

Здрасти Мирабела:) разбира се! Въпроса ми беше..дали сте го виждали в синатрия при дългогодишни партньори..или при бракувани двойки..до колко можем да считаме, че е важно в една синастрия У7 на двамата да не се карат... до колко е голяма тежестта на..някакъв такъв аспект?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2851 -: Април 08, 2012, 07:45:53 pm »
911- това, което аз виждам е много голяма съвместимост между вас, сатурна му прави хубави аспекти към луната ти, мерка му, слънцето ти е в съвпад със сатурна му. Абе, много стабилни са нещата, Асцендентите са в съвпад, имате опозиции, което е от изключителна препоръчителност във всяка синастрия, венерата ти лежи на ДЦ му.....Плутона ти - твой управител на 7ми до е на негов дец...абе как така нямате сериозна връзка??? Дълбоко съм учудена. Даже сте и за брак.
Единственото, което виждам...напрегнатите аспекти са негово слънце квадрат твоя венера, за които съм чувала, че е един от най- тежките в синастрия и ..........кво беше другото...- а, да мерка му квадрат твой У7. Мисля си че този мъж и да те обич и умира за теб трудно ще ти предложи той нещо сериозно..от инат ли от какво не знам...
Провала ли си да поставиш картите на масата и да поемеш нещата в свои ръце..така да се каже?...На мен тази синастрия ми изглежда доста обещаваща....но все пак не знаем часовете с точност..нали.. :-\

*

911

• *
  • 137
« Отговор #2852 -: Април 09, 2012, 08:20:21 am »
911- това, което аз виждам е много голяма съвместимост между вас, сатурна му прави хубави аспекти към луната ти, мерка му, слънцето ти е в съвпад със сатурна му. Абе, много стабилни са нещата, Асцендентите са в съвпад, имате опозиции, което е от изключителна препоръчителност във всяка синастрия, венерата ти лежи на ДЦ му.....Плутона ти - твой управител на 7ми до е на негов дец...абе как така нямате сериозна връзка??? Дълбоко съм учудена. Даже сте и за брак.
Единственото, което виждам...напрегнатите аспекти са негово слънце квадрат твоя венера, за които съм чувала, че е един от най- тежките в синастрия и ..........кво беше другото...- а, да мерка му квадрат твой У7. Мисля си че този мъж и да те обич и умира за теб трудно ще ти предложи той нещо сериозно..от инат ли от какво не знам...
Провала ли си да поставиш картите на масата и да поемеш нещата в свои ръце..така да се каже?...На мен тази синастрия ми изглежда доста обещаваща....но все пак не знаем часовете с точност..нали.. :-\
Да така е неговия не го знам...Моят си е точен. Проблема е че този човек ми е прекалено обсебващ... а и е голям женкар  ;D
От много дълго време сме си близки... пробвали сме да имаме връзка е не...просто не се получи.Просто тогава аз бях малка и не знаех какво искам от мъжете (момчетата  ;D) а пък той търсеше нещо уж сериозно от мен...
Сега е обратното ... аз искам нещо сериозно,а той -не .Иначе като изключим чисто интимните взаимоотношения ,сме си доста добри приятели(което само усложнява нещата).Другото интересно е ,че можем да не се виждаме една или две години ,без да променим отношението си един към  друг -като се срещтнем и всичко почва наново  ;D
Т'ва за брака ми звучи в сферата на научната фантастика  :lol: Ама знае ли се  ;D....
Въобще вече сме задминали много турски и латиноамерикански сериали ние двамата .
 :-\Странно ми е,защото когато за първи път се видяхме с него ,почувствах ,че сме се познавали много дълго...И до ден днешен не мога да се отърся от  чувството,че съм го  виждала някъде и преди. Та затова постнах тази синастрия -интересно ми беше да знам  съществува ли някаква кармична предопределеност между нас..
zikovu,Благодаря за тълкуването  :P :P

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2853 -: Април 10, 2012, 07:05:23 pm »
дам..аз те съветвам като не знаеш час да сложиш 12:00, 12:05 - да видиш тогава какво ще се получи.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #2854 -: Април 10, 2012, 09:48:11 pm »
   Понеже съм запомнила, че Вертекса е точка в радикса, през която нахлуват събития в нашия живот, повечето от които са с кармичен оттенък...и оставят следи, в случая с твоята синастрия, ще кажа, че мъж, който ще те провокира на сексуално и физическо ниво ще нахлуе в живота ти  :-[.

Как да тълкувам мой Вертекс в 6 дом в съвпад с негов Лунен възел в 10 дом?
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #2855 -: Април 10, 2012, 10:24:19 pm »
Сам по себе си този аспект е нищо/фиктивна точка в/у възел/, но да кажем че се изразява по някакъв начин, то може да се каже че ти ще му повлияеш по някакъв начин да разреши нещо свързано с 10 дом/ дали чрез благоприятно влияние, напътствие, etc ../ .

Вертекса като синастрична точка му обръщам внимание едва когато попада в/у важна лична точка/Слънце, Луна, Венера,Марс, АСЦ/ДСЦ/ .
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

911

• *
  • 137
« Отговор #2856 -: Април 10, 2012, 10:33:39 pm »
дам..аз те съветвам като не знаеш час да сложиш 12:00, 12:05 - да видиш тогава какво ще се получи.

Пробвах с 12:00 п.м :))
« Последна редакция: Декември 01, 2013, 01:02:24 pm от 911 »

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2857 -: Април 11, 2012, 01:31:40 pm »

Вертекса като синастрична точка му обръщам внимание едва когато попада в/у важна лична точка/Слънце, Луна, Венера,Марс, АСЦ/ДСЦ/ .

Как би тълкувал Вертекс разположен върху партньорски ДЦ?

Ще има ли предложение за брак :rolleyes:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2858 -: Април 12, 2012, 04:06:19 pm »
911- в семейството на този човек има ли конфликт между майката и бащата? Възможно ли е..той да е по- близък с майката? Имал ли е сериозни връзки въобще?

С втората графика ми се наби нещо на очи- венера в съвпад с луна натална опозиция със сатурн и твоето слънце активира точно тази...доста неприятна опозиция...мдам- нали пита за карма..ето ти я кармата :-[ Но според мен това, че толкова време не можете да се откъснете един от друг идва от съвпада слънце сатурн. Тва е ....тва е много силна спойка...може би ако сатурн не беше замесен в опозицията..нещата щяха да са по- леки.
« Последна редакция: Април 12, 2012, 04:12:19 pm от zikovu »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2859 -: Април 12, 2012, 04:08:24 pm »

Как би тълкувал Вертекс разположен върху партньорски ДЦ?

Ще има ли предложение за брак :rolleyes:

Вертекс съвпад с Венера....как би тълкувал... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците