911- това, което аз виждам е много голяма съвместимост между вас, сатурна му прави хубави аспекти към луната ти, мерка му, слънцето ти е в съвпад със сатурна му. Абе, много стабилни са нещата, Асцендентите са в съвпад, имате опозиции, което е от изключителна препоръчителност във всяка синастрия, венерата ти лежи на ДЦ му.....Плутона ти - твой управител на 7ми до е на негов дец...абе как така нямате сериозна връзка??? Дълбоко съм учудена. Даже сте и за брак.
Единственото, което виждам...напрегнатите аспекти са негово слънце квадрат твоя венера, за които съм чувала, че е един от най- тежките в синастрия и ..........кво беше другото...- а, да мерка му квадрат твой У7. Мисля си че този мъж и да те обич и умира за теб трудно ще ти предложи той нещо сериозно..от инат ли от какво не знам...
Провала ли си да поставиш картите на масата и да поемеш нещата в свои ръце..така да се каже?...На мен тази синастрия ми изглежда доста обещаваща....но все пак не знаем часовете с точност..нали.. 
Да така е неговия не го знам...Моят си е точен. Проблема е че този човек ми е прекалено обсебващ... а и е голям женкар

От много дълго време сме си близки... пробвали сме да имаме връзка е не...просто не се получи.Просто тогава аз бях малка и не знаех какво искам от мъжете (момчетата

) а пък той търсеше нещо уж сериозно от мен...
Сега е обратното ... аз искам нещо сериозно,а той -не .Иначе като изключим чисто интимните взаимоотношения ,сме си доста добри приятели(което само усложнява нещата).Другото интересно е ,че можем да не се виждаме една или две години ,без да променим отношението си един към друг -като се срещтнем и всичко почва наново

Т'ва за брака ми звучи в сферата на научната фантастика :lol: Ама знае ли се

....
Въобще вече сме задминали много турски и латиноамерикански сериали ние двамата .
:-\Странно ми е,защото когато за първи път се видяхме с него ,почувствах ,че сме се познавали много дълго...И до ден днешен не мога да се отърся от чувството,че съм го виждала някъде и преди. Та затова постнах тази синастрия -интересно ми беше да знам съществува ли някаква кармична предопределеност между нас..
zikovu,Благодаря за тълкуването