Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 877281 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: синастрия
« Отговор #3080 -: Май 10, 2012, 10:32:38 am »
Марая, бих му сложила един асц Стрелец....ама този замечтан поглед..мек, топъл  глас... и аз си помислих за Водолей, но ац.водолеите били по- квадратни...а този беше по- издължен някак си...

Един друг има за чийто час се чудя- пак така- много проницателен поглед - без мекото в очите, много гърлен глас, категоричен и пак много остри черти- там си мисля, че ще е някой козирог на ац.... :-\

;D Уран е непредсказуем...Може да даде всичко... :blink: Може да бъде и с дълъг нос и без нос...Просто това е планета , която винаги дава нещо различно.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #3081 -: Май 10, 2012, 10:35:50 am »
оф тези часове на раждане... ;D имай предвид, че ако има планета близо до асцедента може доста да промени впечатлението, също така планети в първи дом.

тези описания са доста добри (ако ползваш английски)
http://www.elbertwade.com/page60.html

а също така във форума на астрокома имаше една голяма тема за асцедентите, в която имаше много добри описания и за самото държание на всеки един, не само по външен вид. темата е стара, може би с малко повече търсене ще се намери там.
« Последна редакция: Май 10, 2012, 10:46:34 am от sladurkata »

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3082 -: Май 10, 2012, 05:46:36 pm »
момичета благодаря! :blink:

ще прегледам форумите.

Ами може да е Водолей, Марая! Защото той беше от някакъв род (обясняваше ми) шотландски, които се отличавали по вида си, имали някакви специфични черти във външността.

;)
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #3083 -: Май 10, 2012, 08:53:29 pm »
Здравейте момичета, по тази синастриална карта може ли да се разчете дали има взаимност в чувствата и може ли да има някакво задълбочаване на връзката. Благодаря

*

Papy

• 4343
« Отговор #3084 -: Май 10, 2012, 09:05:08 pm »
аз не знаех, че няма реално връзка- по принцип синастрията се прави за вече съществуваща

и все пак- синастрията ви е доста хармонична, даже прекалено. това, което ме притеснява, е неговия висящ (без аспекти) марс, което би могло да се изрази в това, че на него по някаква причина му липсва провокация, за да тръгне той към теб, мъжкото му начало не сработва. неговият уран те провокира доста, за теб е като скрита картинка, никога не знаеш кога и на какво ще реагира. ако искаш съвет как да успееш с него- трябва да си му по-недостъпна, по-дръпната, по-провокативна и непредсказуема

и като цяло в това се изразява основния проблем- липсва провокация и напрежение, за да е интересно и за двамата
ако бяхте съквартиранти, щеше да ви е много добре

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3085 -: Май 10, 2012, 09:13:36 pm »
И аз мисля, че синастрията е много добра- дано да успеете да задълбочите взаимоотношенията си..защото имате всички предпоставки за силна връзка. Но по синастрия не може да се каже дали хората ще се съберат и колко време ще изкарат- тя измерва съвместимост.

Папи..марса му е в секстил с неин Юпитер...супер

*

Papy

• 4343
« Отговор #3086 -: Май 10, 2012, 09:16:58 pm »

Папи..марса му е в секстил с неин Юпитер...супер

малко е- при любовна синастрия трябва повече от юпитер

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #3087 -: Май 10, 2012, 09:24:45 pm »
Благодаря ви от искрено и от сърце, момичета. :-[ Имахме отношения, но той замина и нещо стана....  дори изчезна...  :'( Никога не съм го разбирала - като говоря за чувства зле, като не говоря отново зле...  А той никога не говори какво чувства. А според тази карта възможно ли е той да изпитва нещо към мен? Имам чувство, че само аз тегля към тези отношения....
Благодаря за съвета, Папи..

« Отговор #3088 -: Май 10, 2012, 09:30:18 pm »
Възможно ли е да е неуверен, особено по любовните въпроси. С това пълнолуние по оста Риби/Дева с участието на Венера и квадратурата между У7 Нептун и Слънце ми изглежда нерешителен. С Уран в 1-ви в знакова опозиция с Марс може да не е голям фен на задържането на едно място за дълго време. Може да му е трудно да създава продължителни взаимоотношения.

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #3089 -: Май 10, 2012, 09:53:20 pm »
Възможно ли е да е неуверен, особено по любовните въпроси. С това пълнолуние по оста Риби/Дева с участието на Венера и квадратурата между У7 Нептун и Слънце ми изглежда нерешителен. С Уран в 1-ви в знакова опозиция с Марс може да не е голям фен на задържането на едно място за дълго време. Може да му е трудно да създава продължителни взаимоотношения.

Има истина в това... макар, че е толкова потаен, та никога не знам какво е в действителност. Привидно има голяма увереност в себе си и се прави на голямо "мачо". Доколкото знам няма продължителни взаимоотношения и това което чувства, го таи дълбоко в себе си и не позволява да се покаже на повърхността. Веднъж ми беше казал - веднъж съм се влюбвал, веднъж съм обичал, това повече няма да се повтори.. Както и че когато съм тъжна, го карам да се чувства виновен.. и най-лесния за него начин и без последствия е просто да изчезне, без никакви обяснения.. То моето стана като искрено и лично

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3090 -: Май 10, 2012, 11:02:03 pm »
кажете ми дали, до колко и с каква тяжест бихте взели кармичните аспекти нонагон и бинонанон в синастрия- мъжка луна към женски планети :unsure:

луна Нонагон с венера, юпитер скорпион- козирог и луна бинонагон с плутон в скорпион

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3091 -: Май 10, 2012, 11:57:04 pm »
Леле ма..в синастрията на Луси има късметлийкия аспект- уран съвпад юпитер...да не говорим колко добре е аспектирана неговата луна..даа

Ами Луси- той е мъж риби...има 12 домна луна в Дева...плутон на Ац. Не го гледай колко наперено си ходи напред назад....той е много чувствителен и 100 % прави глупости от това, че се чувства на моменти емоционално нестабилен.

Ти си раче, с много земя- ТОВА Е ДОБРЕ- той има нужда от стабилност. Макар да демонстрира друго...е..и с един уран в 1..много го вее вятъра напред назад в движение.

Аз мисля малко по- различно от Папи ;D за това как трябва да се държиш- всички импулси да върви към теб според мен този човек ги има- просто трябва да си стабилна и търпелива. Естествено, жената никога не трябва да се поднася на тепсия- от тази гледна точка подкрепям Папи.

Но не мисля, че трябва да си хладна и дистанцирана..не по този начин..

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #3092 -: Май 11, 2012, 12:04:53 am »
Благодаря ти, zikovu. Ако искаш ми вярвай, но докато четох и се разплаках. Явно емоционалното ми напрежение и несигурност ми идват в повече. Опитвала съм и двата варианта, резултата е нулев. Явно трябва да открия златната среда.
А отделно от това да попитам - когато един мъж риби иска да прекрати някаква връзка, как действа или поне някакви насоки. Опитвам се да тълкувам поведението му... дали ще ми каже или просто ще се покрие, изплъзне като рибка

*

Grace

• 2257
« Отговор #3093 -: Май 11, 2012, 12:15:13 am »
е да, няма по-влудяващо нещо от мъж Риби. съблазнява така, както никой друг не може и когато момичето падне в капана, той се обръща и тръгва да плува в друга посока. не му търсете обяснения - и той не знае защо. всъщност то няма и причина. просто се оказва, че е накарал момичето да си мечтае и да се носи на розови облачета, но той вече не е сигурен какво точно иска. да обобщим - мъж Риби  :blink:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3094 -: Май 11, 2012, 12:17:35 am »
Душичка  :wub: успокой се!

Всички сме го изживели това и сме ревали, ревали :blink:

Ами не го мисли, не го анализирай- как би си тръгнал мъж риби...мъжете риби не обичат споровете- с няколко съм ходила- напускат терена без коментар, но това пък не значи, че твоя случай сега е такъв и това е края

.....попитай в някоя от темите за предсказателната астрология........задай на хорарите въпрос- ще те потърси ли скоро или не.

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #3095 -: Май 11, 2012, 12:50:09 am »
Благодаря, момичета.  :-[ Все пак има общи неща между тези водни животинки... Пожелавам ви много усмивки и звездна нощ
« Последна редакция: Май 11, 2012, 08:41:30 am от lusy »

*

Марая

• 28287
« Отговор #3096 -: Май 11, 2012, 12:54:06 pm »
Благодаря ти, zikovu. Ако искаш ми вярвай, но докато четох и се разплаках. Явно емоционалното ми напрежение и несигурност ми идват в повече. Опитвала съм и двата варианта, резултата е нулев. Явно трябва да открия златната среда.
А отделно от това да попитам - когато един мъж риби иска да прекрати някаква връзка, как действа или поне някакви насоки. Опитвам се да тълкувам поведението му... дали ще ми каже или просто ще се покрие, изплъзне като рибка

Въобще не се опитвай да тълкуваш... ;D Аз колкото повече я тълкувах рибата...толкова повече заблатено ставаше...Пускай я да плува...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3097 -: Май 11, 2012, 01:06:45 pm »
 :blink: Май тук доста сме тези, които са оплели риби в мрежите си и които са се оплели в мрежите на рибите ;D

Марая, какво мислиш за кармичните аспекти- въпроса ми по- горе?

До колко тежат в синастрия?

*

Марая

• 28287
« Отговор #3098 -: Май 11, 2012, 01:16:50 pm »
кажете ми дали, до колко и с каква тяжест бихте взели кармичните аспекти нонагон и бинонанон в синастрия- мъжка луна към женски планети :unsure:

луна Нонагон с венера, юпитер скорпион- козирог и луна бинонагон с плутон в скорпион

Аспекта на смъртта е нонагона. В синастрията това означава, че мъжката луна която хвърля аспекта към женските планети ще предизвиква трансформация по отношение на тях..,като по този начин и луната ще получава нови и различни усещания.
Много е важен и знака в който е поставена луната...

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3099 -: Май 11, 2012, 01:19:05 pm »
маллиии, маллиии

Скорпионска луна нонагон женска козирожка венера и козирожки юпитер.

хм...този мъж ще действа опустошително за любовта и чувствата? и щастието?

Или ще предизвика съвсем нови предтстави?