И аз мисля, че едва ли някой здравомислещ човек ще започне или прекрати зараждаща се връзка само, защото във форума някой му е казал, че аспектът А е особено обещаващ или закопаващ. В крайна сметка, тук аз лично съм и за да се уча. Слушам, чета, разглеждам карти, сравнявам какво съм познала и какво - не. Иначе няма да има нито една тема с нито една карта, защото същото важи и за натала. Ако някой открие много лоши аспекти, друг ще открие много хубави. Да не говорим, че връзки установили се във времето нямат нужда от синастрия, според мен, а от композит и/или комбин. Аз ако вече месеци наред съм с някой, какво да гледам допадаме ли си или не? Ми аз съм си взела решението и изобщо не ме интересува. Вероятно вече ще гледам композит, за да видя как изглежда връзката, ще пусна транзити и прогресии, за да видя какво ни предстои и накрая, ако сме на път да живеем заедно и мислим вече за сериозно обвързване, ще пусна и комбин. За какво ми е синастрия, освен отвреме навреме да я проверявам за по-скоро тежките негативни аспекти, за да мога да ги отработя и по възможност да помогна на връзката си по този начин. Но за харесване вече ще е късно да го гледам по синастрия.