Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 876290 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Re: синастрия
« Отговор #3140 -: Май 15, 2012, 07:52:49 pm »
Венерите ви...живи да ги оплачеш

Някой някога ме беше питал на кое викам кармична връзка-ей на тия венери

Да,вижда се че са в опозиция.Но неговата е на 0гр и няколко минути в стрелец.Да я броим ли за скорпион или??

Не ,не са в опозиция..хм,какво имаш предвид??

*

Papy

• 4343
« Отговор #3141 -: Май 15, 2012, 07:58:56 pm »

Не ,не са в опозиция..хм,какво имаш предвид??

Милки  :blink:
Твоя венера тригон негови плутон и уран, опозиция нептун, секстил сатурн
Негова венера секстил плутон, опозиция сатурн

« Отговор #3142 -: Май 15, 2012, 08:00:59 pm »
Това мъжът от скорошната първа среща ли е? Тук си дала друга карта за него - http://astrosite.org/forum/index.php/topic,5054.msg273886.html#msg273886. По тази карта щях да го изкарам тотален женкар. :-\ Значи е друг или...

Има малко романтична тръпка - твои Луна, Венера и Марс попадат в 5-тия му дом (при този час на раждане). Твоята опозиция Меркурий/Уран е право върху неговата между светилата. С нестандартния си начин на мислене можеш да го привличаш, но и дразниш. Това, което написа, че имате за какво да говорите, ми изглежда, че картата го потвърждава напълно. Обмен на идеи, свежи идеи от теб към него. Въпросче. Как се справя този мъж със съвместяването на професионален и домашен живот? Кое надделява при него или опозицията си действа с пълна сила - успява да балансира? Сатурнът ти е в опозиция с негов съвпад Венера/Марс, Нептунът ти - в съвпад с тях. Негов Нептун в опозиция с твоя Венера. Ти беше споменала, че е имало малко разочарование относно външния вид при първата среща. Опозиция Венера/Нептун може да говори за по-голямо разочарование от само на външен вид. Твърд аспект Венера/Сатурн в синастрия понякога показва несподелени чувства.
Липсва аспект между светилата, а не виждам фактори, които биха могли да компенсират това (ако изобщо има такива). Не виждам по тази синастрия защо ти би била влюбена в него. Заради много аспекти, които получа Венера ти, мисля, че си по-скоро привлечена. Най-общо - временно увлечение от транзитния Юпитер.
« Последна редакция: Май 15, 2012, 09:12:26 pm от Mirabella »

*

Papy

• 4343
« Отговор #3143 -: Май 15, 2012, 08:06:18 pm »
Ммм-аз пък мисля, че няма да се разминат лесно, независимо що за връзка ще е

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3144 -: Май 15, 2012, 09:06:17 pm »
Мирабела,тази синастрия е за друг :-[
Този от първата среща,го видах само тогава,още не ми се е обадил.И ако не го направи до утре,спирам с него. :-[

« Отговор #3145 -: Май 15, 2012, 09:10:49 pm »
Радвам се, че има друг. ;) Ще поправя 1-2 изречения горе, за да не заблуждавам другите потребители.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3146 -: Май 15, 2012, 09:14:45 pm »
Радвам се, че има друг. ;) Ще поправя 1-2 изречения горе, за да не заблуждавам другите потребители.
О този друг е просто ,нещо което да ме изкара от яда на това,че онзи по-важният и съдбовен,вече трети ден не ми се обажда.При положение,че е тук само за две седмици.Знам,че има важни дела.Имотни да оправя.Но...така реших :(ако не ми се обади и утре,повече да не му вдигна телефона. :( Той ми е по-важен разбира се.Но и аз съм доста серт в такива моменти. :'(

*

Papy

• 4343
« Отговор #3147 -: Май 15, 2012, 09:17:17 pm »
А този новия-защо не ти е интересен?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3148 -: Май 15, 2012, 09:22:19 pm »
А този новия-защо не ти е интересен?
Кой новият,че вече и аз се обърках :-[

От последната синастрия,е нещо в зародиш....не е много важно всъщност.
За сега са ми важни двама ;D   Но не ме гледайте ,че се смея.
От 6 месеца копния по един,онзи ден срещам съдбовния.....много съм объркана.
Искам просто нещо с някой да стане,че иначе вече откачам от тъпотия.
Най-силно харесвам един,който не ми обръща внимание.Това е този:

*

Papy

• 4343
« Отговор #3149 -: Май 15, 2012, 09:25:29 pm »

Всички се объркахме
Щом има толкова потенциалности и проблемности дай да нищим твоите транзити и т.н.

« Отговор #3150 -: Май 15, 2012, 09:26:52 pm »
А, не, аз се отказвам от астрологията. ;D То синастрията с този, с който не излиза, е най-убава от всичките. :unsure:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3151 -: Май 15, 2012, 09:27:09 pm »

Всички се объркахме
Щом има толкова потенциалности и проблемности дай да нищим твоите транзити и т.н.
Папи много си мила :-[
Ами ,всъщност не мога да разбера нищо вече :(Искам сатурн да се махне от везните,защото май там е проблема.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3152 -: Май 15, 2012, 09:28:22 pm »
А, не, аз се отказвам от астрологията. ;D То синастрията с този, с който не излиза, е най-убава от всичките. :unsure:

Е недей така,не ми е лесно  :(Няма да се отказваш ;D

*

Papy

• 4343
« Отговор #3153 -: Май 15, 2012, 09:30:44 pm »

Папи много си мила :-[
Ами ,всъщност не мога да разбера нищо вече :(Искам сатурн да се махне от везните,защото май там е проблема.

Не го приемай лично, мразя някой да се гърчи

Мда-прилича на проблем в теб, а не с мъжете

А извън астрологията-колкото повече се вкопчваме в нещо, толкова повече то ни се изплъзва

« Отговор #3154 -: Май 15, 2012, 09:30:51 pm »
Аз съм за Юпитер в Телец. Увеличава апетита и възможностите. Нептуновата квадратура е май все още широка, но дава връзка между 5-ти и 8-ми дом.
Папи, съгласна съм напълно за вкопчването и изплъзването. И от личен опит съм съгласна. Когато спра да искам нещо, то само си идва при мен. ;D Та така пробвам аз да излъжа... когото мога. ;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3155 -: Май 15, 2012, 09:38:24 pm »
И аз знам,че е така.
Юпитер в телеца го озъптих от старана на апетита.Е,вече излиза от телеца и в края на престоят му там,започнах ограничаването на храната.Даже съм свалила,по приемлива съм от преди една седмица :P
Така е момичета.

*

Papy

• 4343
« Отговор #3156 -: Май 15, 2012, 09:40:55 pm »
Дръж се, Милки, както казваше една друга моя приятелка-телец-"светът е пълен с готини мъже", просто времето и мястото трябва да са точни

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3157 -: Май 15, 2012, 09:42:33 pm »
Дръж се, Милки, както казваше една друга моя приятелка-телец-"светът е пълен с готини мъже", просто времето и мястото трябва да са точни
Да Папи и аз това исках да напиша преди малко.Просто още не е дошло времето.Не е дошъл моят час ;D
Но аз не съм телец,въпреки че имам много от него :-[

*

Grace

• 2257
« Отговор #3158 -: Май 15, 2012, 09:57:10 pm »
синастрията им е хубава. мисля, че тя проектира собствените си противоречия, обърканост и склонност към идеализъм във връзката си. сега гледам, че и при момчето има същата опозиция на Слънце с тежки планети. явно и за  него важи.
« Последна редакция: Май 15, 2012, 10:02:43 pm от Grace »

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3159 -: Май 15, 2012, 10:06:13 pm »
Твърд аспект Венера/Сатурн в синастрия понякога показва несподелени чувства.

Аз до сега все съм чела и чувала, че Сатурна в твърди аспекти с луна, слънце, венера, носи голяма привързаност, трудности в отношенията..но не и несподелени чувства :unsure:  Би ли споделила повече за другата гледна точка..
"Любовни антагонизми- all day, every day"