Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 875551 Прегледи
Re: синастрия
« Отговор #3360 -: Юли 13, 2012, 03:52:09 pm »
Това е много вярно, Грейси. В началото всички са много Убави. ;D А и мисля, че едно лъвско Слънце в секстил със Сатурн/Нептун във Везни умее да бъде галантно, когато има цел пред себе си.

*

Grace

• 2257
« Отговор #3361 -: Юли 13, 2012, 04:15:49 pm »
Това е много вярно, Грейси. В началото всички са много Убави. ;D А и мисля, че едно лъвско Слънце в секстил със Сатурн/Нептун във Везни умее да бъде галантно, когато има цел пред себе си.

ооо... определено може да е чаровник  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3362 -: Юли 13, 2012, 04:19:57 pm »
А сексуално дали ще си паснем?

Ако още го може (/прави).  :P :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #3363 -: Юли 13, 2012, 04:21:41 pm »
А сексуално дали ще си паснем?

Ако още го може (/прави).  :P :-[

:rolf:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3364 -: Юли 13, 2012, 04:22:44 pm »
Сега Милки да не се обиди, на майтап го казах. Но така ме засърбя езика, че просто не можах да не го кажа.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3365 -: Юли 13, 2012, 04:32:55 pm »
О не,не се сърдя ;D
Важното е,човек да има чувство за хумор,аз го имам на 100%.

Какво друго ни остава,ако не самоиронията.
Пък и аз израствам с тези трудности с мъжете.Почвам да стигам до някои изводи и заключения,за моя живот,какво точно искам.
Нищо не е случайно,просто не случайно ми се дават тези неща.
Вече зная какво искам,поне така мисля ;D

Мирабела права си,ти винаги си била права и точна,разумна.
Лили,ще видим,все пак е 10 години по-млад от предишния ;D
« Последна редакция: Юли 13, 2012, 09:16:31 pm от Milkyway »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3366 -: Юли 13, 2012, 04:36:34 pm »

Ако вече си наясно с желанията си, постави си конкретна цел и я следвай.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3367 -: Юли 13, 2012, 04:38:12 pm »

Ако вече си наясно с желанията си, постави си конкретна цел и я следвай.  :blink:
Мерси Лили,за подкрепата :blink:

« Отговор #3368 -: Юли 13, 2012, 06:39:59 pm »
Виждате ли индикации за раздяла в тази синастрия? Моята е вътрешната карта.Трудна връзка,но има много страст и любов.

Не взимай насериозно написаното от мен. ;)

Wow! На това му викам припокриване. Много ви е силна синастрията - съвпад на осите и Слънцата, тригон между Луните, опозиция Слънце/Луна, че и Вертексите ви са в съвпад. Само негов Сатурн би могъл да създава проблеми - неговите проблеми се отразяват на теб. Тауто на Сатурна му с опозицията на светилата ти може да изкарва на преден план вътрешните си съмнения. Трудно ти е да си самоуверена покрай него. Напр., ако той се чувства подтиснат, ограничен, това се усеща веднага. Връзката е такава, че или и двамата вървите напред заедно, или нещата не вървят.
Има не само любов. Има усещане, че познаваш другия толкова добре, колкото себе си.

Щом питаш за евентуална раздяла, предполагам, че във връзката ви са започнали да се появяват по-сериозни от обичайните ежедневни проблеми или са се натрупали много ежедневни неприятности (негов Сатурн на върха на 6-тите ви домове). Може ли да те попитам кога започна това усещане? При стационарността на транзитен Сатурн върху негови Луна/Марс/DC, т.е. около февруари тази година? Предполагам, че той има служебни проблеми, които се отразяват на връзката ви (транзитен Сатурн в квадрат с негов У1 Луна и У10 Марс) - чувства се като с вързани ръце, не може да действа с присъщия му замах. Може да е изгубил партньорства, подкрепа или бизнесът му е в стегнация (то кой ли бизнес не е покрай кризата).

Сатурн транзитира из 4-тите ви домове - не мисля, че сега ще се решите на раздяла, особено ако живеете заедно. В края на лятото и началото на есента Сатурн за последно ще квадратира негови Луна/Марс. Надявам се, че тогава ще намери решение на проблемите си. Транзитен Уран преминава през Меркурия му в 9-ти дом - би трябвало да му хрумнат нови идеи, които да започне да реализира след като Сатурн отпусне Луната и Марса му.

Не виждам градуса на МС-то ви, но догодина Уран би трябвало да премине през него, а Плутон - да го квадратира. Промени в професионалната сфера и при двама ви или в общия ви бизнес, ако имате такъв, защото при тази синастрия ми "мирише" на общ бизнес, в който той играе или поне желае да играе водещата роля. Тъй като транзитен Сатурн ще аспектира негови планети (съвпад с Юпитер/Нептун и СЛВ) и квадратура с Венера, изглежда, че по-сериозните проблеми и спънки ще продължават да са при него. Догодина транзитен Сатурн в тау-квадратура с опозицията му Венера/Уран по оста 1/7 дом. Ммм... не знам, може би ще ти се наложи да бъдеш по-интересна за него, за да не крънка, че всеки ден е едно и също.

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #3369 -: Юли 13, 2012, 07:18:25 pm »
Напрежението се появи март 2011 в следствие на негови служебни проблеми най-общо казано..В момента е отдаден на работа и само на работа .А напрежението идва най-вече поради наложителна и продължителна раздяла -работи в чужбина в момента,.а аз няма как да замина.В един момент и при двамата се появиха нови професионални промени и те наложиха тази раздяла..И на двама ни е втора сериозна връзка.Наесен неговата Пр.Луна навлиза в негов 7 дом -промени в партнlорствата.Благодаря ,Мирабелла! Незнам -имам чувството,4е връзката ни е от ония дето умиране има,оттърване няма...

прогресивна луна в 7 дом, може да означава, нов бизнес, нови професионални партньорства, желание за узаконяване на съществуващо партньорство, но рядко нов флирт (това е по 5 дом). 7 дом е рационален, осъзнат, няма емоции тук. Мисля, че притесненията ти са неоснователни. Повече бих се притеснила от 5 и 8 дом - там е и флиртът и дълбоката емоция и нужда от споделяне.  ;)   
When One Door Closes Another Door Opens

*

Anabell

• 2022
« Отговор #3370 -: Юли 13, 2012, 07:27:54 pm »
А относно картите - той има две планети във знака на 7 дом - Козирог - Луна и Марс в съвпад и ако ти си му вторатат връзка не виждам друга връзка. Венерата му е във Водолей, нямат напрегнат аспект между Венера - Луна, твоята Венера е върху негово Слънце (много силен приятелски аспект), неговият Сатурн е в твой 6 дом - и квадратира Слънцата Ви, мисля, че ситуацията, в която сте попаднали Ви е писана по натал.

Има още нещо, което съм забелязала при женски натал - съвпад Слънце - Сатурн - или жената има изключително успешна кариера, или си намира такъв съпруг. Под кариера не дефинирам пари, а отговорна професия, хора, които зависят от дадения човек, човек, който прави нещата да се случват (в САЩ им викат rainmakers).   

А и толкова много вода и земя и в двете карти, съмняваме да има някакви промени. Тук връзките са до живот. Дори при кардинален асцендент. Просто неговият Сатурн в Стрелец се е активизирал - иска промяна, иска пътувания в чужбина, нещо по огън, разширение на съзнанието, трябва да преживее нещо партньорът ти. Освен това Сатурн му е силен - диспозитор на Марс и Луна. Това, което той изживява сега е лично за него, негово израстване, не е свързано с жена. Не са засегнати Венера и Луна.
« Последна редакция: Юли 13, 2012, 08:04:23 pm от Anabell »

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #3371 -: Юли 14, 2012, 01:01:20 pm »
Хъх... Съвпад ан осите как да е, но и еднакви по големина идентични домове? Това де факто не знам дали е в теорията на вероятностите. Родени сте в един ден и час, година, на едно и също място?  :o

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #3372 -: Юли 14, 2012, 02:10:57 pm »
Napravo me razbi tazi karta.  :o

*

Anabell

• 2022
« Отговор #3373 -: Юли 14, 2012, 06:58:50 pm »
Родени сме в един месец,през 2 дни разлика,разликата в часовете е малка,разликата в годините е 7.

много добре - нечетна година, и 7 е число на Сатурн (28 години цикъл). Явно връзката е под егидата на Сатурн, кога е започнала - коя планета е била отговорна?

*

Orfei

• *
  • 107
« Отговор #3374 -: Юли 16, 2012, 01:57:37 pm »
Как оценявате значението на "паралелите" и "контрапаралелите" при изследването на партньорската съвместимост.Каква е силата им според вас и може ли да се твърди например,че на един паралел( примерно венера паралел марс ) може да се разчита за хармонизация в съответната област?Или пък е твърде слабо нещо,въпреки че някои автори го уподобяват на съвпад едва ли не?
Слънце:Лъв,Асцендент :Лъв,Луна:Везни

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #3375 -: Юли 16, 2012, 03:12:25 pm »
опозицията на Марс и Плутон в синастрията до какво води?

« Отговор #3376 -: Юли 16, 2012, 03:13:50 pm »
До борба. Физическо насилие?

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #3377 -: Юли 16, 2012, 03:15:56 pm »
И аз така си ги тълкувам нещата, но не бях много сигурна дали и в синастрията, е като в натала.

*

Papy

• 4343
« Отговор #3378 -: Юли 16, 2012, 03:25:55 pm »
В синастрия е по-лошо. Ако ти е в радикса се научаваш криво-ляво какво да я правиш тази енергия. Когато провокацията идва от друг човек, някаква форма на насилие е почти неизбежна

*

anili

• *
  • 77
« Отговор #3379 -: Юли 16, 2012, 09:05:54 pm »
А какво бихте казали за Хирон(жена) съвпад Асцендент(мъж) в синастрия?