Виждате ли индикации за раздяла в тази синастрия? Моята е вътрешната карта.Трудна връзка,но има много страст и любов.
Не взимай насериозно написаното от мен.

Wow! На това му викам припокриване. Много ви е силна синастрията - съвпад на осите и Слънцата, тригон между Луните, опозиция Слънце/Луна, че и Вертексите ви са в съвпад. Само негов Сатурн би могъл да създава проблеми - неговите проблеми се отразяват на теб. Тауто на Сатурна му с опозицията на светилата ти може да изкарва на преден план вътрешните си съмнения. Трудно ти е да си самоуверена покрай него. Напр., ако той се чувства подтиснат, ограничен, това се усеща веднага. Връзката е такава, че или и двамата вървите напред заедно, или нещата не вървят.
Има не само любов. Има усещане, че познаваш другия толкова добре, колкото себе си.
Щом питаш за евентуална раздяла, предполагам, че във връзката ви са започнали да се появяват по-сериозни от обичайните ежедневни проблеми или са се натрупали много ежедневни неприятности (негов Сатурн на върха на 6-тите ви домове). Може ли да те попитам кога започна това усещане? При стационарността на транзитен Сатурн върху негови Луна/Марс/DC, т.е. около февруари тази година? Предполагам, че той има служебни проблеми, които се отразяват на връзката ви (транзитен Сатурн в квадрат с негов У1 Луна и У10 Марс) - чувства се като с вързани ръце, не може да действа с присъщия му замах. Може да е изгубил партньорства, подкрепа или бизнесът му е в стегнация (то кой ли бизнес не е покрай кризата).
Сатурн транзитира из 4-тите ви домове - не мисля, че сега ще се решите на раздяла, особено ако живеете заедно. В края на лятото и началото на есента Сатурн за последно ще квадратира негови Луна/Марс. Надявам се, че тогава ще намери решение на проблемите си. Транзитен Уран преминава през Меркурия му в 9-ти дом - би трябвало да му хрумнат нови идеи, които да започне да реализира след като Сатурн отпусне Луната и Марса му.
Не виждам градуса на МС-то ви, но догодина Уран би трябвало да премине през него, а Плутон - да го квадратира. Промени в професионалната сфера и при двама ви или в общия ви бизнес, ако имате такъв, защото при тази синастрия ми "мирише" на общ бизнес, в който той играе или поне желае да играе водещата роля. Тъй като транзитен Сатурн ще аспектира негови планети (съвпад с Юпитер/Нептун и СЛВ) и квадратура с Венера, изглежда, че по-сериозните проблеми и спънки ще продължават да са при него. Догодина транзитен Сатурн в тау-квадратура с опозицията му Венера/Уран по оста 1/7 дом. Ммм... не знам, може би ще ти се наложи да бъдеш по-интересна за него, за да не крънка, че всеки ден е едно и също.