Пиша на прима виста - може би леко объркано.
не го гледай композита, това е толкова измислена техника....по принцип съм склонна да приемам, че вселената е като безброй много пластове от информация и всяка техника си има място, но композит бих направила на двама човека само ако са на самотен остров и не общуват с никой и нищо друго и пак го отричам, никога нещата не са 50/50. И имай предвид, че много пари се изкарват от астрология по света, всяка нова техника е добре дошла.
Последните ми връзки, ако трябва да гледам композит би трябвало да се вечни, защото асц е все скорпион и едни съвпади имаше....но не е така, нито пък имахме скорпионски вид двойката.
Сегашният ми приятел (и двамата с асц Скорпион) има много силен Марс в 10 дом и Слънце в 11 дом, и съм сигурна, че това е нещото, което всеки забелязва, когато ни види заедно, защото аз съм нощно раждане, и всички планети без Плутон и Луна са в долната полусфера. От мен се усеща Венера, моментално когато съм във връзка включвам Венерата (иначе играя на Слънце и Сатурн).
Средните точки ги приемам, ама те са "открити" в доста по-сериозния 19 век, от геодезист, и не с комерсиална цел.
Така, че тях бих ти препоръчала по сериозно да разгледаш, но в личните натали.
Иначе добра Ви е синастрията, сигурно на теб с този силен Козирог ще ти идват в повече емоциите на Скорпиона (те на мен ми идват повече, че имам и лични планети в Риби...), но имате доста сходства, въздух и двамата имате много, ще си комуникирате, няма да са само инстинкти и емоции по Скорпион, но на него му липсва земя, като цяло, за сметка на големия въздушен тригон, и освен Меркурий, няма друга лична планета в Огън (а Мерк е в падение в Стрелец, но той е с изящна реч твоят с всичкият този въздух).
Той има планети под хоризонта, ти над хоризонта, и двамата силен 1 дом, това ще Ви свързва. Моята теория е, че в днешния свят е по-добре да си намериш партньор, който е като теб и те подкрепя, ако нямаш проблеми, с това, че земя при него просто липсва (Нептун надали ще ги удържи нещата) и че ти ще трябва да си стабилната, но и двамата имате Марс в 1 дом - много добре, в това отношение и подобни случки сте имали в живота и ще имате, аз не съм видяла, хора с еднакви планети в 1 дом, които да не се разбират.
Аз лично считам, че брак между вас, би бил изключително успешен (изобщо не коментирам благоприятните аспекти - Луна съвпад Марс, Луна съвпад Асцендент) и много ще се разбирате и подкрепяте, въпреки, че Юпитер Ви е в различни знаци. Твоят Сатурн добре е аспектиран, ти отговорност ще поемеш, но неговият не е достатъчно силно аспектиран от твоите лични планети....В случая дано помогне съвпадът в различни знаци на негов Сатурн, твоя Венера.