Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 876995 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Re: синастрия
« Отговор #3560 -: Август 30, 2012, 01:05:51 pm »
Благодаря ви момичета,че се включихте.
Деметра ,да, ние сме "набори".Аз съм родена март,а той май месец.
Мирабела,възможно е да е силно сексуален мъж,което все още не съм разбрала ;D Но може и в скоро време да разбера :-[ защото има някаква химия,която се развива с пълна пара.
Възможно е и да го"паля",но той се въздържа все още,защото е телец.Аз пък съм силно "запалима",защото се нуждая чисто физически от мъж и не мога да се въздържам.....особено напоследък.
Той е имал 2 трайни връзки в живота си,но не се е женил до сега.Няма и деца.
Възможно е да не търси трайност заради тези аспекти които изброи,но пък от друга страна е стабилен,заради слънцето му.
На мен голяма трайност не ми е нужна,а по-скоро приятелство......но като между мъж и жена :-[
Винаги ме е привличала стабилността на телците,аурата на спокойствие коята излъчват.Може би заради мойте 3 планети в телец.
И аз мисля ,че има тао квадрат.Това голямо напрежение ли ще носи?
Може би наистина в момента аз доминирам,защото аз съм тази която инициира срещите и която го търси....но пък той не отказва :rolleyes:
Снощи бяхме заедно и в общия разговор ми стана ясно,че помни какво съм казала преди 5 дни,което ме навява на мисълта,че съм му итересна :mellow:
Ще видим времето ще покаже.
Ако се сетите още нещо,пишете.....и ви благодаря отново!!

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #3561 -: Август 30, 2012, 04:20:51 pm »
някой може ли да изкаже мнение ...
Жена 01.12.1990 10:15 гр.София
Мъж 16.11.1990 11:00 гр.Благоевград
Мерси  :blink: :blink: :blink:
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

« Отговор #3562 -: Август 30, 2012, 09:13:19 pm »
Някои от червените аспекти са знакови тригони. Не знам как е по-правилно да бъдат отчитани. Светилата се разбират добре. Мъжко Слънце върху женска Луна е просто класика в жанра. Разбирам, че часът на раждане не е известен, но предполагам, че Луната остава в Рак дори и да е роден в по-ранен час. Палиш го с този съвпад на твои Луна/Марс с негово Слънце.
Със съвпад Венера/Марс в опозиция с Юпитер и квадратура с Уран да разбирам ли, че той е силно сексуален мъж, който не се стреми към трайни връзки? Макар че положението на светилата не предполага това. :-\

Имаш в предвид Слънцето в Риби с планетите в Рак предполагам.Да ти кажа не знам със сигурност в синастрията как да го тълкувам.Според мен аспекта е по-силен и би трябвало да е действащ,но когато планетите са в приятелски знаци ще може по-лесно да се работи с тази квадратура и напрежението да не е така голямо.Мисля,че този тип връзки между планетите са нещо като подводни камъни.Гледаш,че на  повърхноста е тихо,но като стъпиш във водата,не се знае какво ще настъпиш.
  Разбира се не съм спец. Споделям своето виждане :blink:

Да, и аз мисля като теб. Благодаря ти!

*

Papy

• 4343
« Отговор #3563 -: Август 30, 2012, 09:40:55 pm »
Току що гледах една такава синастрия-знакови тригони, пък реални квадратури. Близо 40 год брак. Още се водят. Точно като куче и котка, но все заедно

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #3564 -: Август 30, 2012, 09:50:04 pm »
(подобен аспект, това също е силна връзка, както човек с Венера в квадрат със Сатурн, винаги ще разбере друга личност имаща по натал Венера аспектирана от Сатурн). 

Anabell, а огледален аспект луна квадрат юпитер в синастрия как ще се тълкува?  Дали двама души го усещат еднакво!?

ако правилно съм разбрала негова Луна в квадрат с неин Юпитер и обратното - по подобен начин ще се усещат нещата, възможно е и двамата да не харесват семейството на партньора, да имат различни религии, вярвания, да са от различни социални класи или средата, в която са израснали да е "чужда" за другия.

Но все пак трябва да се отчетат и знаците и домовете. И другите аспекти и по натал и по синастрия. Ако някоя Венера е намесена и прави тригон към нечия Луната положението става по-поносимо. А ако нечий Сатурн квадратира по натал Луната и съвпада с партньорския Юпитер, това вече дава финансова и социална стабилност (дори за сметка на емоциите на Лунния партньор), и обществото ще ги приема като двойка много по-лесно.  ;)

Anabell да, правилно си разбрала, луните са в съвпад в овен, а юпитер в козирог. Жената в натала има луна тригон венера, а мъжа луна секстил венера, венерите са в секстил. Както казваш, положението ще да е по-поносимо. :) За семействата незнам, но и двамата имат кофти преценка в харченето. :))

« Отговор #3565 -: Август 30, 2012, 11:27:10 pm »
Здравейте,
Очертава ли се тези двама души да живеят заедно в скоро време: мъжът е роден на 07.12.1979г. в 12.43 ч. в Пазарджик, а жената - 04.07.1972г. в 9:10 ч. в София?
Мерси предварително!!! 

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #3566 -: Август 30, 2012, 11:46:10 pm »
Момичета какво ще кажете за тази синастрия има ли бъдеще тази връзка .

« Отговор #3567 -: Август 31, 2012, 11:30:30 am »
Към Лиана и Елодия.Момичета така поставени въпросите според мен не са за тази тема а по-скоро за хорарите.
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #3568 -: Август 31, 2012, 11:58:36 am »
Към Лиана и Елодия.Момичета така поставени въпросите според мен не са за тази тема а по-скоро за хорарите.
Искаш да кажеш да ги преместим там ли .

« Отговор #3569 -: Август 31, 2012, 01:03:43 pm »
Искаш да кажеш да ги преместим там ли .

Така мисля. Синастрията  разглежда взаимоотношенията между двама души,но не може да ти каже дали точно за този човек ще се омъжиш и колко деца ще имаш от него.Принципно може да се види дали и при двамата има индикации за брак по едно и също време,но това става след разглеждане на наталите поотделно плюс прогностика, синастрия и.т.н. и пак може да се случи да се ожените по едно и също време ,но за други хора.
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #3570 -: Август 31, 2012, 02:52:44 pm »
Мен ме интересува дали може да има взаимоотношения не брак поне за сега и какви биха могли да бъдат.

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #3571 -: Август 31, 2012, 02:59:19 pm »
(подобен аспект, това също е силна връзка, както човек с Венера в квадрат със Сатурн, винаги ще разбере друга личност имаща по натал Венера аспектирана от Сатурн). 

Anabell, а огледален аспект луна квадрат юпитер в синастрия как ще се тълкува?  Дали двама души го усещат еднакво!?

ако правилно съм разбрала негова Луна в квадрат с неин Юпитер и обратното - по подобен начин ще се усещат нещата, възможно е и двамата да не харесват семейството на партньора, да имат различни религии, вярвания, да са от различни социални класи или средата, в която са израснали да е "чужда" за другия.

Но все пак трябва да се отчетат и знаците и домовете. И другите аспекти и по натал и по синастрия. Ако някоя Венера е намесена и прави тригон към нечия Луната положението става по-поносимо. А ако нечий Сатурн квадратира по натал Луната и съвпада с партньорския Юпитер, това вече дава финансова и социална стабилност (дори за сметка на емоциите на Лунния партньор), и обществото ще ги приема като двойка много по-лесно.  ;)

Anabell да, правилно си разбрала, луните са в съвпад в овен, а юпитер в козирог. Жената в натала има луна тригон венера, а мъжа луна секстил венера, венерите са в секстил. Както казваш, положението ще да е по-поносимо. :) За семействата незнам, но и двамата имат кофти преценка в харченето. :))

да това е възможно да се получи при подобен аспект. Юпитер отговаря за парите като средство за организация на обществото (в днешно време парите са това най-вече) а Луната - менталните възприятия и е възможно често да правят грешни преценки на средствата си.  ;)
When One Door Closes Another Door Opens

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #3572 -: Август 31, 2012, 03:35:11 pm »

да това е възможно да се получи при подобен аспект. Юпитер отговаря за парите като средство за организация на обществото (в днешно време парите са това най-вече) а Луната - менталните възприятия и е възможно често да правят грешни преценки на средствата си.  ;)

И аз така знам :)) така е във финансовата част, а иначе синастрично нали  съвпадат на луните ще даде едно хармонично съжителство и т.к Юпитер е благотворец, този квадрат да не е нещо, което може да раздели двама души.

« Отговор #3573 -: Август 31, 2012, 06:12:44 pm »
Извинявайте, че се намесвам ни в клин ни в ръкав в разговора. :blink: Бих искала мнения за тази синастрия. Моите скромни астрологични познания ми дават някой отговори, но искам да прочета и друга гледна точка. Съществува прекрасно приятелство между мен и младежа. Въпросът е дали е възможно да прерастне в нещо повече и то дълготрайно...или по добре нещата да останат такива каквито са. ;)
Слънце: Стрелец  Асцендент: Везни  Луна:Телец

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3574 -: Септември 01, 2012, 09:03:46 pm »
Когато се разглеждат и сравняват две карти,има ли значение следното:
 Съвпад на прогресивни марс и венера на единия,със наталното слънце на другия?

*

Grace

• 2257
« Отговор #3575 -: Септември 01, 2012, 09:32:15 pm »

да, много голямо.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3576 -: Септември 01, 2012, 10:11:14 pm »

да, много голямо.
Благодаря ти.
Интересно,имам го в момента с един мъж :-[

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3577 -: Септември 02, 2012, 05:32:50 pm »
Това е синастрична карта с един мой връстник.
Запознахме се преди няколко дни и много ме привлича.Просто чувствам как се стремя към него,чистосърдечно,със желание да общувам с него,да го виждам. :-[
Много ще се радвам,ако погледнете и кажете как ви се струва.
Виждам хубавите съвпади на слънцето му с моята луна и марс,по-широк съвпад със сатурн...слънцето -венера в един знак.Секстил луна венера...
Но кажете ми,много ли е плашещо опозициията на неговия стелиум в рак с моят юпитер?
Както и квадрата който имаме между венера-плутон и марс -плутон или това би довело до повече страст?

Само да отбележа - часът му на раждане още не се знае.

Благодаря ви.

Ако можеш все пак да се добереш до час ще е добре. Човека сигурно е мой набор и е роден няма и месец преди мен. Иначе не виждам да е толкова страшна синастрията. Опозициите на Юпитер с неговите планети в Рак той си ги има по рождение. Според мен можеш да ги усетиш след като станете по-близки,но не са страшни.Може да има дребни разногласия по различни теми.Мисля,че на моменти ще му бъде малко по-трудно да те разбира.Чудя се дали се формира голям квадрат между неговите Венера,Марс,Плутон,Юпитер и твоето Слънце :-\
  В моята карта Т-квадрата(без Марс,той е по-нататък) си действа,но има връзка с партньорствата ми и по тази причина съм привлякла доминиращ партньор.Не се знае обаче в неговата карта какво засяга.
Разбрах часът му.Страхотно ме привлича,но и поведението му е едно изплъзващо се и така ме влудява още повече.

« Отговор #3578 -: Септември 02, 2012, 06:23:08 pm »
....по моему/ и съвсем некомпетентно,разбира се/ това би било доста обсебващо...по Плутон ...твоята луна с неговия Плутон и неговото Слънце с твоя Плутон/аз още не мога да се освободя от едно такова обсебване - на Луната ми :(/...но при вас е двустранно и е "честно "така :P.....твоя Ац е в негов 8д  , а неговия Ац в твой 5ти- асоциация с любов и секс :blink:.... а и твоите Луна и Марс в точен съвпад с неговото Слънце  ;).....но има и противопоставяне на неговото Слънце с твоя Плутон/да си дойда на думата за Плутона аз :P / - единия трябва да отстъпи все някога....желая успешно развитие на нещата :blink:
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3579 -: Септември 02, 2012, 08:53:39 pm »
Благодаря ти Марсин,
аз отсега усещам,че той е инат.Той е себичен.Обича нещата да стават по неговому.
Но пък имам старшно притегляне към него.Не мога да кажа,че съм луда по външният му вид.Не.
Приятен ми е,но самите енергии които се излъчват от него,много ме наелектризират.Начина по който говори също.
Пък и това,че "се дърпа" някакси,още повече ме настървява :rolleyes:
Ще видим,утре ще ми се обажда.