Мъжът от синастрията на Милки.
У7 Плутон в Лъв на К5 (при този час на раждане) в съвпад със Слънце (У5) на трон и Марс в Лъв. От положителна гледна точка би трябвало да е добър ухажор и любовник, което по индийската астрология ми се струва, че се потвърждава от Венера (У7 там) в 3-ти дом в аспект с Луна в 9-ти. Бива го в сладките приказки, изтънчени жестове (накшатрата на АС Бхарини също сочи натам -
http://astrobix.com/articles/Characteristics-of-Bharani-Nakshatra.aspx). От негативна гледна точка съвпадът Слънце/Плутон може да го направи егоцентричен, нуждаещ се от вечни похвали и дори подчинение, за да се чувства добре (за да може пък да раздава удоволствие и на партньорката си). По индийската (то и по западната) има Юпитер във 2-ри дом, тъй че самочувствие не му липсва. Другото е, че със съвпад Меркурий/Марс в Лъв може да е склонен да наранява с думи, ако бъде наранено егото му.
С Венера в съвпад с Уран и квадрат с Нептун и Сатурн може да е непостоянен в любовта, тъй като ми се струва, че Уран надделява в тези аспекти.
В махадаша на Раху е от доста години, който в картата е в 10-тия му дом, т.е. изпъкват кариерно-ориентираните му черти. От края на август тази година е в подпериод на Слънце, което и по индийската е в 5-ти дом и У5, така че му е време за любов (или деца?). Транзитен СЛВ ще премине през DC след няколко месеца, излиза от втори сатурнов възврат. Дано Сатурн в 6-тия дом не му причинява здравословни проблеми поради прекомерния му работохолизъм.
Милки, мъжете Лъвове са като котенца - имат нужда от ласки и похвали, за да мъркат доволно. Пази му егото, защото иначе става лошо (аз се изпатих така с един Лъв). Няма аспект Марс/Сатурн, така че надали е отмъстителен, но с този Плутон до Слънце може да обърне студено гръб, ако бъде наранен и да не прости лесно (със сатурнова Луна може да е обидчив).