Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 878403 Прегледи
*

Papy

• 4343
Re: синастрия
« Отговор #3660 -: Септември 26, 2012, 11:38:38 pm »
А плутон? Как ти се отразява? Или по натал няма връзка луна/плутон и ако при синастрия се случи съвпад/квадрат-не ти е зле?

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #3661 -: Септември 28, 2012, 02:35:39 am »
За аспектите на Плутон към Луната ми нямам наблюдения, освен съвпад, но тогава разликата във възрастта би била голяма. Остават паралел/ контрапаралел - хм, сега погледнах синастрията ми с един пръч ;D и имаме точен до 2'мин. контрапаралел Плутон-Луна. Този бях решила, че ми е нещо като сродна душа в един труден за мен период; сякаш в него видях вътрешна опора, докато един ден не се развидели и реалността лъсна брутално. Доста неосъзнати емоции провокираше. Бих го определила като фатално привличане/отблъскване. Той е със Слънце/Мерк опозиция Плутон и Марс квадрат и половина Плутон - оцветен е и откъм други "благинки" ;)

*

Papy

• 4343
« Отговор #3662 -: Септември 28, 2012, 08:49:10 am »
Мерси, и според мен така действат-уж сродна душа, уж голямо емоционално съответствие, пък накрая-ала-бала

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #3663 -: Септември 28, 2012, 09:00:46 am »
Плутон на мъжа ми е в съвпад с моята Луна - наистина имаше фатално привличане в началото, а сега емоциите се люшкат от едната в другата крайност. Усещам връзката ни като кармична и значима, наистина в негово лице открих сродна душа. Интересно, че по натал неговия Плутон е в 1-ви дом, а моят - в 7-ми. Иначе, ние имаме и много хубави синастрични аспекти - негова Луна съвпад смое Слънце и Венера, Слънцата ни са в секстил, обърнати оси АСЦ / ДСЦ и т.н.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Papy

• 4343
« Отговор #3664 -: Септември 28, 2012, 09:42:13 am »
Таня, съвпадите са по-различни от квадрати/опозиции според мен. Наистина е възможно да се "познавате" отдавна, особено ако има и аспекти от сатурн. Макар че какво е карма не се знае, но и аз съм срещала хора, с които симпатиите/антипатиите са необосновани и силни

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #3665 -: Септември 28, 2012, 02:58:55 pm »
Какво мислите за синастрията ни с този Везничко/Скорпиончо? Марс на АСЦ Скорпион как се тълкува? Мисля, че имаме страхотен композит! :) А вие? Обвързан е, така че се старая да не се го приемам прекалено романтично. :Р :blink:

Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

« Отговор #3666 -: Септември 28, 2012, 05:05:38 pm »
Какво мислите за синастрията ни с този Везничко/Скорпиончо? Марс на АСЦ Скорпион как се тълкува? Мисля, че имаме страхотен композит! :) А вие? Обвързан е, така че се старая да не се го приемам прекалено романтично. :Р :blink:

Марс в този знак и дом е много добре поставен.Според мен твоя човек е много деен и енергичен човек със силно излъчване. Много често хората с  такова положение на Марс се занимават със спорт в по -младите си години а някои и след това.На мен ми е любопитно с какво се занимава. МЦ му е в Лъв с новолуние в 12дом. Сатъра е близо до МЦ. Упр. на 6 дом му е Марс. Да не е някой високо поставен или от правителство,тайни служби МВР.  А иначе композита е интересен. Не съм спец,разбира се, но отдавна не съм виждала толкова „син“.За любовник мисля,че е идеален човека. От пръв поглед се вижда ,че има страст . Може  да ти бъде и полезен. Ти ще кажеш дали има нещо вярно в това :blink:
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #3667 -: Септември 28, 2012, 05:35:45 pm »
Марс в този знак и дом е много добре поставен.Според мен твоя човек е много деен и енергичен човек със силно излъчване. Много често хората с  такова положение на Марс се занимават със спорт в по -младите си години а някои и след това.На мен ми е любопитно с какво се занимава. МЦ му е в Лъв с новолуние в 12дом. Сатъра е близо до МЦ. Упр. на 6 дом му е Марс. Да не е някой високо поставен или от правителство,тайни служби МВР.  А иначе композита е интересен. Не съм спец,разбира се, но отдавна не съм виждала толкова „син“.За любовник мисля,че е идеален човека. От пръв поглед се вижда ,че има страст . Може  да ти бъде и полезен. Ти ще кажеш дали има нещо вярно в това :blink:

Благодаря за отговора, demmetra! :> От скоро си пишем, не го познавам реално, но си говорим всяка вечер до 5 сутринта. Висок е, има малко груби черти, императорски нос  ;D, не знам дали се е занимавал със спорт. И аз се изненадах на композита, само един напрегнат аспект :)). Психолог е. Може би се обяснява със стелиума в 12 дом. Иначе в какъв аспект казваш, че може да ми е полезен? :) Като за начало съм се запътила да живея в София, така че има голяма вероятност да деля квартирата с него. Така се и запознахме, предложи ми своя апартамент. Сам казва, че иска да се грижи за мен и да ми помогне. :)
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #3668 -: Септември 28, 2012, 06:59:12 pm »
Според мен е доста несериозно да се правят синастрии и композити на база онлайн общуване без реално взаимодействие м/у двама души - мога да споделя изключително много доводи на база опит и съвсем простичко познаване на реалностите, но няма да го направя .

Като видя пък неаспектиран управител на АСЦ, пък и заточен ми изглежда като задънена улица или наливане както казва един наш роден "гуру" в гьол  :blink: .
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

Papy

• 4343
« Отговор #3669 -: Септември 28, 2012, 07:04:54 pm »

Като видя пък неаспектиран управител на АСЦ, пък и заточен ми изглежда като задънена улица или наливане както казва един наш роден "гуру" в гьол  :blink: .
Ти за композитен у на асц ли говориш?
Щото ако е за синастрия-да не избързваме с крайните мнения  :blink:

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #3670 -: Септември 28, 2012, 07:07:09 pm »

Ти за композитен у на асц ли говориш?
Щото ако е за синастрия-да не избързваме с крайните мнения  :blink:

Композитния  :blink: .

« Отговор #3671 -: Септември 29, 2012, 09:34:48 am »

Благодаря за отговора, demmetra! :> От скоро си пишем, не го познавам реално, но си говорим всяка вечер до 5 сутринта. Висок е, има малко груби черти, императорски нос  ;D, не знам дали се е занимавал със спорт. И аз се изненадах на композита, само един напрегнат аспект :)). Психолог е. Може би се обяснява със стелиума в 12 дом. Иначе в какъв аспект казваш, че може да ми е полезен? :) Като за начало съм се запътила да живея в София, така че има голяма вероятност да деля квартирата с него. Така се и запознахме, предложи ми своя апартамент. Сам казва, че иска да се грижи за мен и да ми помогне. :)

Не само дома но и знака Скорпион. Между другото Везничке,бъди внимателна. Г-н Санти е прав. Ти така си задала въпроса ,че човек остава с впечатление ,че се познаваш с човека.Аз даже си помислих,че имаш сексуална връзка с него и той те подпомага финансово.Управителя,на композита -Венера е управител и на 8 дом и се намира във втори в Скорпион.Обърнах внимание,че в този знак не е в много добра позиция, но пък е в рецепция с Марса и реших,че въпреки всичко нещата удовлетворяват и двамата. Още повече ,че Венерата си е на трон по дом,Марс също. 
    Но както казах,не съм спец.Все пак бъди предпазлива. Човекът ти е казал,че е женен, само че това предполага ,че живее с жена си .В такъв случай защо ти предлага да делите квартира?

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #3672 -: Септември 29, 2012, 10:51:20 am »
Хаха, аз в тоя форум сигурно излизам като някоя разхайтена  ;D, търсеща спонсори.  :P Той не е женен, има връзка с някаква шведка, с която се виждат веднъж или два пъти в месеца. Той живее на квартира и съквартирантът му скоро се изнася, та ми предложи да си поделим наема. :) Просто държа да се погаждаме, не разбирам от астрология много, но май имаме хубави синастрия и композит. :) Другата седмица ще пътувам за София, да се видя с него и да видя квартирата. :) Ще бъда внимателна. Благодаря.

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #3673 -: Септември 29, 2012, 12:36:14 pm »

Не само дома но и знака Скорпион. Между другото Везничке,бъди внимателна. Г-н Санти е прав. Ти така си задала въпроса ,че човек остава с впечатление ,че се познаваш с човека.Аз даже си помислих,че имаш сексуална връзка с него и той те подпомага финансово.Управителя,на композита -Венера е управител и на 8 дом и се намира във втори в Скорпион.Обърнах внимание,че в този знак не е в много добра позиция, но пък е в рецепция с Марса и реших,че въпреки всичко нещата удовлетворяват и двамата. Още повече ,че Венерата си е на трон по дом,Марс също. 
    Но както казах,не съм спец.Все пак бъди предпазлива. Човекът ти е казал,че е женен, само че това предполага ,че живее с жена си .В такъв случай защо ти предлага да делите квартира?

Двете карти предполагат подобно развитие принципно . Не виждам по някакъв начин да са засегнати важни точки в картите и на двамата за да предполагам за някакъв друг тип отношения . Композитът по същият начин - чисто покровителски ми изглежда така да го нарека, като се вземе впредвид че композитните планети, пък и АСЦ са в знак на светила и изобщо в близки градуси до тези в натала на един от двамата, което може да е показател, че реално събитията ще се въртят в/у този човек с Везнишкият акцент и Юпитеровите аспекти към светилата предполагат растеж, полза от тази връзка за него . Може и да не съм съвсем обективен, защото пък и отдавна не съм обръщал внимание на някой казус  ;D .

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #3674 -: Септември 29, 2012, 12:46:31 pm »
Двете карти предполагат подобно развитие принципно . Не виждам по някакъв начин да са засегнати важни точки в картите и на двамата за да предполагам за някакъв друг тип отношения . Композитът по същият начин - чисто покровителски ми изглежда така да го нарека, като се вземе впредвид че композитните планети, пък и АСЦ са в знак на светила и изобщо в близки градуси до тези в натала на един от двамата, което може да е показател, че реално събитията ще се въртят в/у този човек с Везнишкият акцент и Юпитеровите аспекти към светилата предполагат растеж, полза от тази връзка за него . Може и да не съм съвсем обективен, защото пък и отдавна не съм обръщал внимание на някой казус  ;D .

Сигурни сте прави. :) И аз имам усещане, че може да се получи нещо хубаво, и да науча много от него, уроци, които ще са ми от полза занапред и няма да са свързани непременно с болка и нещастие. Поне се надявам.

« Отговор #3675 -: Септември 29, 2012, 01:01:40 pm »
Хаха, аз в тоя форум сигурно излизам като някоя разхайтена  ;D, търсеща спонсори.  :P Той не е женен, има връзка с някаква шведка, с която се виждат веднъж или два пъти в месеца. Той живее на квартира и съквартирантът му скоро се изнася, та ми предложи да си поделим наема. :) Просто държа да се погаждаме, не разбирам от астрология много, но май имаме хубави синастрия и композит. :) Другата седмица ще пътувам за София, да се видя с него и да видя квартирата. :) Ще бъда внимателна. Благодаря.
  Ти пък ,глупости :blink:  Времената са такива,че човек трябва да си прави сметката. Не виждам нищо лошо в това  :blink:
Хайде, успех  :blink: и умната. Така или инваче си решила да ходиш към София. Като се видите на живо можеш да споделиш впечатления.Използвай и интуицията си и не се предоверявай. За момента забрави синастрия и композит и не разчитай много на това какво показва едното или другото.Медала винаги има две страни.

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #3676 -: Септември 29, 2012, 01:11:56 pm »
Права е demmetra, пък и в самото начало споделих че няма смисъл от тези карти поне на този етап . Според мен едни отношения не трябва да се задържат много в задклавиатурното устройство, защото до такава степен могат да се изкривят, че после да не можеш да разграничиш реалната от 'виртуалната' представа .

успех :) .

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3677 -: Септември 29, 2012, 01:56:47 pm »
И аз да се изкажа ;D

Какви са ми наблюденията относно интернетното писане,комуникация между два различни пола ;D
Имам богат опит :-[ Нали съм с уран и плутон в 3ти ,и двете планети са ми У на 5ти и 7ми домове.
Много обичам писмено да се изразявам и да комуникирам.

Но с годините стигнах до заключението ,че представата за човека е изкривена.Няма го очния контакт.Няма ги мимиките.Пък и малко или много всечи човек е психолог.Когато някой стои насреща ти,в целия си блясък ,от плът и кръв...възприятието е друго.По-истинско.И всеки с мозъка си ,може да предцени ,кой стои отсреща му.

Друго.
В своя живот наблюдавах и стигнах до заключението.Почна ли да задавам въпроси,хорарни,таро или други и да търся ,какво ще стане между мен и едикой си,това е предпоставка,че щом съм стигнала до тук...няма да има развитие.
Нещата,които трябва да се случат,се случват без таро,без хорари,без гадания.
Те се случват,естествено и леко.

Като си спомня колко въпроси съм задала предните 2 години,що хорари,карти.....и нищо не се е случило.Просто защото другия човек не е желаел.И не е било писано.Явно енергиите ни ,не са на едно ниво или са,но единия не е узрял за нещо подобно.Като например да бъде с мен.Или просто етап на развитие на душата.Едната душа търси едно,а другата -друго.
Трябва да има синхрон между две души,за да се случи любов.

А сега,в момента преживявам нещо хубаво/с лъва,с който съм слагала синастрия и композит/,и това нещо е реално и тук няма писане по интернет,няма гадания.Има реалност.Чуваме се по телефона,виждаме се,търсим се - двустранно. Еднакво.
Всеки разбира се има страхове,нормално е.Но когато и двамата са искрени,нещата стават.
Той например е по-сдържан отткъм емоции,прикрива ги,но аз ги усещам.Усещам че ги има и се стремя да го отпусна и да бъде себе си.Няма смисъл от маски в такива взаимоотношения.
Каквото чувствам го казвам и няма страх.

Това е в общи линии моето наблюдение.Казвам го от личен опит :blink:

« Отговор #3678 -: Септември 29, 2012, 09:53:46 pm »
Картите не се виждат. Пробвай с www.astro.com.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #3679 -: Септември 29, 2012, 10:34:47 pm »
Съвпад на светило и лична планета с партньорски възел и АЦ до колко градуса се отчита?5 гр. ми се струват малко множко или...