И аз да се изкажа

Какви са ми наблюденията относно интернетното писане,комуникация между два различни пола

Имам богат опит

Нали съм с уран и плутон в 3ти ,и двете планети са ми У на 5ти и 7ми домове.
Много обичам писмено да се изразявам и да комуникирам.
Но с годините стигнах до заключението ,че представата за човека е изкривена.Няма го очния контакт.Няма ги мимиките.Пък и малко или много всечи човек е психолог.Когато някой стои насреща ти,в целия си блясък ,от плът и кръв...възприятието е друго.По-истинско.И всеки с мозъка си ,може да предцени ,кой стои отсреща му.
Друго.
В своя живот наблюдавах и стигнах до заключението.Почна ли да задавам въпроси,хорарни,таро или други и да търся ,какво ще стане между мен и едикой си,това е предпоставка,че щом съм стигнала до тук...няма да има развитие.
Нещата,които трябва да се случат,се случват без таро,без хорари,без гадания.
Те се случват,естествено и леко.
Като си спомня колко въпроси съм задала предните 2 години,що хорари,карти.....и нищо не се е случило.Просто защото другия човек не е желаел.И не е било писано.Явно енергиите ни ,не са на едно ниво или са,но единия не е узрял за нещо подобно.Като например да бъде с мен.Или просто етап на развитие на душата.Едната душа търси едно,а другата -друго.
Трябва да има синхрон между две души,за да се случи любов.
А сега,в момента преживявам нещо хубаво/с лъва,с който съм слагала синастрия и композит/,и това нещо е реално и тук няма писане по интернет,няма гадания.Има реалност.Чуваме се по телефона,виждаме се,търсим се - двустранно. Еднакво.
Всеки разбира се има страхове,нормално е.Но когато и двамата са искрени,нещата стават.
Той например е по-сдържан отткъм емоции,прикрива ги,но аз ги усещам.Усещам че ги има и се стремя да го отпусна и да бъде себе си.Няма смисъл от маски в такива взаимоотношения.
Каквото чувствам го казвам и няма страх.
Това е в общи линии моето наблюдение.Казвам го от личен опит :blink: