Липсват мажорни (точти) аспекти между светилата ви. Не знам дали един знаков тригон Слънце/Луна е достатъчен за дълготрайно привличане.
Това ли е мъжът от хорара? Слънце на МС в опозиция със Сатурн, У1 Юпитер в 8-ми, Марс в близост до АС. Целенасочен, борбен, кариерно ориентиран. От транзита на Сатурн върху Слънцето и МС-то му си мисля, че действително е концентриран основно върху професионалното си израстване.
Струва ми се, че е доста привлекателен мъж. Тригон между светилата често изглежда в очите на околните като късметлия, щастливец, успешен и хармоничен човек, широко скроен, галантен (и още повече при Юпитер за У1, който тригонира Марс и АС). Слънце (У8) на МС в тригон с Луна (управител на Рак, интерсептиран в 7-ми) във 2-ри дом - добре печели от основната си професионална дейсност, която може да е свързана с банкерство, посредничество, реклама (У10 Венера в 8-ми, въздушни светила). У1 в 8-ми може да му придава сексуално излъчване, като магнит за женските очи.
Няма градуси в картата, но догодина транзитен Юпитер ще премине през DC-то му, а по-късно (през есента или чак през 2014-та) транзитни Сатурн и СЛВ ще бъдат върху Меркурий (У7). Първият транзит може да му даде възможност да започне връзка, а вторият - да я превърне в нещо по-сериозно (брак, например).
Луната във 2-рия му дом е в квадратура с У7 Меркурий в Скорпион на върха на 11-ти. Може би трудно се решава да встъпи в постоянна връзка, претегля всички "за" и "против", чувства се несигурен, страх го е от предателство.
Грешка!