Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 878849 Прегледи
*

Grace

• 2257
Re: синастрия
« Отговор #3720 -: Октомври 02, 2012, 05:37:26 pm »
възбудата в тази връзка е огромна - и в положителен и в отрицателен аспект. за дълготрайно и стабилно партнъорство в дългосрочен план трудно си я представям.

*

Grace

• 2257
« Отговор #3721 -: Октомври 02, 2012, 06:31:59 pm »
Хелоу на всички! Какво е мнението ви за тези две карти, дали да очаквам любов гореща или раздяла тежка :blink:, само да  уточня, че с този субект се познаваме от лонг лонг тайм агоу

по тази синастрия бих заложила на " любов гореща "  :blink:

*

Papy

• 4343
« Отговор #3722 -: Октомври 02, 2012, 06:53:32 pm »
Хелоу на всички! Какво е мнението ви за тези две карти, дали да очаквам любов гореща или раздяла тежка :blink:, само да  уточня, че с този субект се познаваме от лонг лонг тайм агоу

по тази синастрия бих заложила на " любов гореща "  :blink:

И раздялата ми се струва много трудна, да не кажа невъзможна. Ще минат години докато си дадете/вземете

« Отговор #3723 -: Октомври 03, 2012, 10:45:51 am »
Какво може да се каже за тази синастрия? http://imageshack.us/photo/my-images/155/astro61gw0104yg31271121.gif/

« Отговор #3724 -: Октомври 04, 2012, 04:42:34 pm »
благодаря ви много,  :blink:

« Отговор #3725 -: Октомври 07, 2012, 10:55:41 am »

*

Papy

• 4343
« Отговор #3726 -: Октомври 07, 2012, 11:04:59 am »
Аз почти не я виждам картинката

« Отговор #3727 -: Октомври 07, 2012, 11:13:37 am »
А не става ли с кликване отгоре върху нея? :rolleyes:

« Отговор #3728 -: Октомври 07, 2012, 07:11:30 pm »
Здравейте момиче пускам синастрията на мама и човек с когото от няколко дни излиза,след огромната помощ на лили която интерпретира неговата и на мама картата ,пускам синастрия ,понеже ми е интересно какви чувства ще предизвикат един към друг и възможно ли е да изживее една любовна приказка с въпросният мъж  :kissd:
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3729 -: Октомври 07, 2012, 07:19:31 pm »
Добавям композит и комбин - те също могат да се използват за анализ на бъдещите отношения, в съчетание с картата на първата среща.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #3730 -: Октомври 07, 2012, 07:39:56 pm »
Лилииииии благодаря  :wub: (hug) да видим какво показват картите им  ;)
« Последна редакция: Октомври 07, 2012, 07:46:56 pm от qnita91 »
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3731 -: Октомври 07, 2012, 07:53:15 pm »
Синастрията не ми е силна страна, а и не ми е интересна. Надявам се да се включат и други съфорумци.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #3732 -: Октомври 07, 2012, 08:21:19 pm »
Янита, синастричната карта е доста интересна. Според мен когато си говорят ще се разбират добре, емоционално ще се усещат много близки. Емоцията ще ги кара да търсят много в другия и вероятно ще има какво да си дадат
В началото е възможно майка ти да почувства сила и опора в него, че може да разчита на него.
Ако обаче връзката се превърне в съвместно съжителство, ще имат някои проблеми
Той ще започне да я командва и назидава, може и двамата да не искат да отстъпят при кавга, и ако правилно виждам един квадрат марс/плутон, може да стане напечено
Та с една дума-не е лоша връзка, но предлагам да не се женят :)

« Отговор #3733 -: Октомври 07, 2012, 09:29:29 pm »
Здравейте момиче пускам синастрията на мама и човек с когото от няколко дни излиза,след огромната помощ на лили която интерпретира неговата и на мама картата ,пускам синастрия ,понеже ми е интересно какви чувства ще предизвикат един към друг и възможно ли е да изживее една любовна приказка с въпросният мъж  :kissd:

ами аз май само секс виждам,съвпади на марсовете в каре с неин/негов плутон, но като премине тръпката,това е конфликтен асп.,двойно подчертан, носи потенциал , както за психически,така и за физ.тормоз,насилие,да не кажим -"ка викаше кака Пена"- натурален кютек с елементи на гримиране,дълготрайно... :mellow:освен ако не го отработват асп. с алтернативен силов спорт  ;)

а за дълготрайно партньорство при карето негова Венера-Сатурн-Слънце срещу нейният съвпад Луна/Венера има доста разминавания в желания,потребности,поемане на отговорности ,което ще носи напрежение,недовоство и ще действа разочароващо - очаквания и нереализирането им
а и мъжът ми се струва кибритлия с марс диспозитор на венера-сатурн-слънце и квадратиран от плуто-юпитер- уран,къс фитил, пали от раз ако някой му наруши територията,правата,отнеме свободата,единствено -финансов мотив,носещ стабилност може да е мотивиращ елемент за връзка
« Последна редакция: Октомври 08, 2012, 05:54:42 pm от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #3734 -: Октомври 07, 2012, 11:05:27 pm »
Благодаря ви strelichka i papy , до колкото разбирам връзката между тях представлява бомба със закъснител въпрос на време ще е тази бомба да се активира.. хмм ..колкото по надалеч от тази връзка,толкова по-добре ще бъде за мама

*

lealya

• *
  • 172
« Отговор #3735 -: Октомври 08, 2012, 11:11:49 am »

Здравейте :blink:,ще се радвам да чуя вашето мнение по тази синастрия.Благодаря :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3736 -: Октомври 09, 2012, 09:08:18 pm »
Хей момичета здравейте,
пиша само за да споделя :-[
Знаете,че от около 3 месеца имам нова любов.Която става все по дълбока и дълбока.
Интересно нещо е съдбата...как събира този с този,когато е решила.
Виждаме се  с човека,и интересното е какво голямо сходство имаме не само на физическо ниво ,но и на интелектуално.
Разбира се,рано е,твърде рано за всякакви изводи,но съм щастлива за това което се случва.
И как всичко е урок.Харесва ми този урок.
Не мога да изпадам в подробности,защото няма време да пиша,но много е хубаво като сме заедно.И на него и на мен.
Знаете,колко дълго търсех.....и как всичко си идва на мястото.Висшите сили най-накрая ми изпратиха човек,с когото се чувствам прекрасно...засега.
Днес имаше момент,на обясняване в любов и той ми каза "колко странно,чувствам се като обсебен от теб със всеки изминал ден все повече и повече"....и т.н и т.н.

Та, чудя се,тази обсебеност заради квадратите ли е или заради това ,че и двамата сме плутонови личности или заради неговите планети съвпад с моето ИС или.....какво друго? :unsure:

Но и аз изпитвам същото към него.Като обсебена съм :lol:Толкова силно го желая,не само сексуално...а просто НЕГО.

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #3737 -: Октомври 09, 2012, 10:01:34 pm »
Страхотно звучи това, Милки! Пожелавам ти да останете така обсебени за много, много дълго време! Изключително много се радвам за теб! Направи вечерта ми много хубава!

« Отговор #3738 -: Октомври 09, 2012, 10:15:37 pm »
Честито, Милки! Ти доказа, че който упорито търси и силно иска - получава :blink: Много красиви и споделени мигове заедно

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3739 -: Октомври 10, 2012, 06:10:57 am »
Благодаря ви Зара и Романтика :58:
Каквото е писано-такова :-[
Но се чудех,на какво точно се дължи...май имаме доста аспекти,водещи към това :rolleyes: