Значи ябълката на раздора е опозицията Марс/Плутон?
Привидно победата би трябвало да е за теб, защото Плутонът е твой. Но Марс в Телец не се дава лесно, очаквам съпротива. Във фиксиран знак е и за разлика от твоя тронов Марс в Овен, на него му трябва време, за да преработи импулса във външно действие. Не реагира веднага, прави впечатление, че е преглътнал, че е забравил, че се е отказал дори. Но не е така. Действа след известно време, като бомба със закъснител. И понеже Луната ти е замесена, всяко негово действие би трябвало да предизвиква силна емоционална реакция от твоя страна. Предполагам, че това е част от физическото привличане помежду ви. От друга страна плутоновата Луна е способна да скрие дълбоко в себе си емоциите си, така че само ти си знаеш как изживяваш на вътрешно ниво борбата ви без да му го показваш. Ако Луната му е в квадратура с Марс (и в квадрат с твоите Луна/Плутон), може успешно да се мъчите един друг дълго време - това е част от закачката, ухажването. Надявам се, че като теглите чертата, раните няма да са повече от приятното гъделичкане. Той може да те наранява с действия, а ти него - с устойчивостта си да не се поддаваш на играта му.
Квадратурите от негови Уран и Нептун към твоя Венера ги намирам за творчески стимулиращи и създаващи атмосфера на "очаквай неочакваното". За аспектите Венера/Уран съм чела, че са способни да създадат мигновено привличане, но трайността му е друга работа (сатурнова работа).
За знаковата квадратура на Сатурновете ви не съм сигурна дали създава големи търкания. Разликата в годините ви не е достатъчно голяма, за да говорим за поколенчески различия. И двамата имате Слънце в аспект със Сатурн, като Слънцата ви са в знакова квадратура. Възможно е да става дума за сблъсък на егота, но ми се струва, че основният конфликт в синастрията е тауто между Марс, Луните ви и Плутон (при положение, че Луната му е във Водолей), т.е. сблъсъкът е на емоционално ниво, не толкова открит. Плюс това имате хармонични отношения Юпитер/Луна между картите си, което би трябвало да тушира част от напрежението.