Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 876821 Прегледи
Re: синастрия
« Отговор #3880 -: Януари 26, 2013, 07:28:47 pm »
Здравейте!
Запознах се с един мъж, с когото би ме интересувало евентуално бизнес партньорство (или би могъл да ме свърже с хора, с които да работя). Обаче ме притеснява, че ме погледна като сексуален обект. Смятам деликатно да му покажа при следваща среща, че нямам такива настроения към него. Какво мислите за синастрията ни? Дали е възможно да работя успешно с него?
Благодаря предварително.

« Отговор #3881 -: Януари 26, 2013, 08:47:23 pm »
Марсът ти попада върху Венерата му. Обзалагам се, че наистина те е погледнал мноооого сексуално.
Аспекитите Луна/Юпитер между двете карти са знаково хармонични - една предпоставка за взаимна подкрепа. Марсовете ви са в съседни знаци, т.е. нямат (напрегнат) аспект помежду си, така че не би трябвало да се конкурирате помежду си. Твои Венера/Нептун попадат върху тригона между светилата му. Има естествена симпатия и привличане помежду ви. Твои Слънце и Плутон аспектират Марса му - чувства се предизвикан за действие от теб (включително и сексуално). И двамата имате квадратури Слънце/Плутон в наталните си карти. Дано не ви се налага да трябва да установявате кой ще бъде шефът, защото всеки може да започне да дърпа към себе си. Неговият Плутон е в 10-тия му дом, а У10 Меркурий е в 1-ви, Марсът му е екзалтиран, Луната - лъвска. Надали изпуска водачеството.

« Отговор #3882 -: Януари 26, 2013, 09:02:55 pm »
Мирабелла, много ти благодаря за бързия отговор! Ох, хич не ми се иска той да намесва отношения, различни от професионалните. Не държа да работя с него на всяка цена, но би било интересна възможност - има добри позиции и ценни контакти, работи в средата, в която съм и аз от години. Той е с 15 години по-възрстен от мен, няма да се сърдя, ако има менторско отношение. Обаче лична връзка с него не искам, макар че е симпатичен мъж. Ще стане лошо, ако започне да настоява, ще стане невъзможно да работим и всичко ще приключи преди да е започнало.

« Отговор #3883 -: Януари 28, 2013, 08:56:16 pm »
Здравейте,момичета,може ли да ми кажете нещо повече за синастрията с този човек? Вътрешната карта е моята ,външната е той,подхождаме ли си,биха ли се получили нещата помежду ни  и кой евентуално би бил доминиращ във евентуална връзка? Предварително благодаря!

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #3884 -: Януари 28, 2013, 09:56:31 pm »
Да споделя една много интересна синастрия. Моя и на един човек от миналото: опозиция на луните и квадратура на слънцата ;D

*

adi

• *
  • 84
« Отговор #3885 -: Януари 28, 2013, 09:57:58 pm »
може ли да дадете едно мнение за тази синастрия има ли шанс за по дълготраина връзка

« Отговор #3886 -: Януари 29, 2013, 02:44:08 am »
Здравейте,момичета,може ли да ми кажете нещо повече за синастрията с този човек? Вътрешната карта е моята ,външната е той,подхождаме ли си,биха ли се получили нещата помежду ни  и кой евентуално би бил доминиращ във евентуална връзка? Предварително благодаря!

*

adi

• *
  • 84
« Отговор #3887 -: Януари 29, 2013, 11:51:27 pm »
здравейте тук помествам един саит в които може да си въведете данните и ще полу4ите някакъв първона4ален вид на синастриите които ви интересуват
като мога да кажа 4е това е само първона4ално понеже тук няма нуйда от 4ас и не се залага на вси4ки планети а само на някои ...

http://www.new-astrology.com/index.php?page=comp2f

а в другите 2  саита може да видите инфо за това как се прави синастрия

http://indigota.com/index.php?topic=74.0

http://www.cafeastrology.com/synastry.html

дано ви помогнат малко

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #3888 -: Януари 31, 2013, 11:54:29 pm »
Момичета бихте ли дали мнение за тази синастрия.

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #3889 -: Февруари 12, 2013, 02:00:01 pm »
Здравейте....обръщам се към вас, защото ми се случи нещо много странно...и искам да погледнете тази синастрия...и да споделите какво мислите... :rolleyes:

*

danito

• *
  • 118
« Отговор #3890 -: Февруари 12, 2013, 07:28:36 pm »
Какво ще кажете за съвпад луна вертекс и луна DC в синастрия?

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #3891 -: Февруари 12, 2013, 08:00:42 pm »
Светилата на единия в съвпад с остта асцедент - десцедент на другия е много силен показател за продължителна връзка и брак.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #3892 -: Февруари 12, 2013, 09:23:53 pm »
Марсът ти попада върху Венерата му. Обзалагам се, че наистина те е погледнал мноооого сексуално.

Малиййййй този аспект го имам с бъдещия си шеф. Че и СЛВ ми е там   ;D Засега ме е погледнал само веднъж, не мога да кажа как, но се подсмихваше....  :angry:
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #3893 -: Февруари 12, 2013, 10:18:43 pm »
Светилата на единия в съвпад с остта асцедент - десцедент на другия е много силен показател за продължителна връзка и брак.

Не баш. Мога да ти пусна синастрия, в която моето слънце е в точен съвпад с негов АСЦ и моят управител на слънчевият знак на негово МЦ. Връзка тип "асансьор", както наскоро я определи Аброад. Има други показатели, които оказват доста по-силно влияние.

*

danito

• *
  • 118
« Отговор #3894 -: Февруари 13, 2013, 07:09:02 am »
Може би има нещо такова,а съвпад луна северен възел?

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #3895 -: Февруари 13, 2013, 09:49:34 am »
Може би има нещо такова,а съвпад луна северен възел?

Негов СЛВ на моя ДСЦ, а моят СЛВ в негов 7 дом, в тригон с Луната му, през знак, У6 и Уран, У1.
Има го намесен и ИЦ - негов Уран на моето ИЦ.

« Отговор #3896 -: Февруари 13, 2013, 08:35:22 pm »
Значи ябълката на раздора е опозицията Марс/Плутон?
.... Но Марс в Телец не се дава лесно, очаквам съпротива. Във фиксиран знак е и за разлика от твоя тронов Марс в Овен, на него му трябва време, за да преработи импулса във външно действие. Не реагира веднага, прави впечатление, че е преглътнал, че е забравил, че се е отказал дори. Но не е така. Действа след известно време, като бомба със закъснител...

.... :o Мирабелла,не подозираш колко правилно си описала абсолютната реалност при марс в телец/каквато съм и аз/...все едно,че аз съм го писала това.....особено това за по-късната преработка на импулса за външно действие... и аз за себе си винаги съм казвала,че съм бомба със закъснител/ама при мен щото ,понеже и Меркурий ми е в телец -мисля бавно и не се сещам навреме и бързо да реагирам външно/.......браво..супер....много вярно... :blink:
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

« Отговор #3897 -: Февруари 14, 2013, 02:19:00 pm »
Здравейте, момичета :blink: Сестра ми ме накара да изляза днес с едно момцхе, изобщо не съм сигурна че го харесвам, ама знае ли човек... Ще можете ли да погледните картите и да ми кажете какво мислите вие  :unsure:

« Отговор #3898 -: Февруари 16, 2013, 10:08:51 pm »
Часът му раждане точен ли е или неизвестен?

Съвпадът между твой Марс и негова Венера е широк, действието му би трябвало да е по-слабо от това на точния аспект, но въпреки това помежду ви би могло да възникне физическо привличане, особено той би могъл да се почувства привлечен от теб. Настоящият транзит на Юпитер върху двете ви планети може да извади това привличане на преден план.

Имате разменени знакова напрегнати аспекти Луна/Венера, които могат да водят до емоционална несъвместимост, трудност в изразяването на чувствата.

С огнена Венера и огнена Луна в опозиция с Марс ми се струваш емоционална натура в любовта, която има нужда да знае, че човекът до нея си е само неин.
Несериозно е да съдя за някого по картата му. Но като видях неговата подвижна тау-квадратура между Венера, Сатурн и Нептун (със замесен СЛВ) в мутабелни знаци, която взаимодейства с твоята опозиция Луна/Марс, у мен се прокрадна съмнение доколко той е способен да се отдаде за дълго време само на едни взаимоотношения и доколко ти би била склонна да направиш компромис с това.

Твоето Слънце се отнася добре знаково към неговите светила. Това би трябвало да дава добра основа, за да проявите първоначален интерес един към друг, даващ ви възможност да се опознаете и да решите как искате да продължите или не оттам насетне.

« Отговор #3899 -: Февруари 18, 2013, 11:52:35 pm »
Здравей, Mirabella! Много ти благодаря за отделеното време  :blink:
Правилно си забелязала че часът му на раждане не е точен, няма от къде да го намеря, а и така като чета твоя коментар по картата май и е излишно да го търся. Много си права, що се отнася до тълкованието на моите светила, а респективно и за неговите предполагам. Доно поне светлината на моето Слънцето да допринесе за едно добро приятелство  ;) Благодаря ти още веднъж от сърце, Mirabella  ;D