Здравейте, мога ли да помоля за помощ, ако някои има възможност да погледне и каже няколко думи по тази синастрия. Уплашена съм... отскоро се познавам с един човек и държанието му е напълно непонятно за мен и не мога да разбера какво иска... Говори ми за бебета, да бъдем заедно, държи ми сметка... а ние почти не се познаваме... Не мога да разбера дали целта му е просто секс или има и други намерения... Побърквам се... Поне някакви насоки ако мога да получа, да разбера що за човек... Роден е между 4 - 5 часа, в картата съм заложила 4,30 ч. Благодаря много
здравей и при теб не се разбира коя е твоята и коя е неговата карта
но ето какво виждам аз
венера в съвпад с юпитер както казах и по преди възможност да се стигне до съжителство и брак
съвпад луна и марс
силно харесване при този с луната 4ак на подсъзнателно ниво
уран в 7 дом доста бурна любов и то в дома на партнъора
ако правилно виждам има и южен възел на дц което си е предпоставка за карми4на връзка
има секстил м/у венера предпоставка за взаимно харесване
тригон м/у марсовете което е пак същото
меркурии слънце тригон пак вид разбирателство
опозето мерк - мерк не е добре
ще има леко да го нарека неразбиране
но пък
ац съвпад с нептун
ще тушира неразбирателството на мерковете
защото според мен единия ще разбира интуитивно другия
освен о4евидните прилики с останалите по4ти съвпадащи планети една с друга /сатурн/сатурн;плутон/плутон; уран/уран; нептун/нептун - сте с малка разлика един от друг според разположението на тежките планети
приликата м/у вас е голяма
тук също липсват важни за синастрията планети
лилит, селена,вертекс
а и градусите са важни ...ако искаш пиши на ли4ни и даи данни за по добро разглеждане като не обещавам пълен хороскоп но поне ще си изясниш важните
неща