Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 876084 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Re: синастрия
« Отговор #3900 -: Февруари 26, 2013, 04:21:27 pm »
Биха ли могли да имат добри взаимоотношения,съвпада на прогресивно слънце на мъж с натална венера жена?

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #3901 -: Февруари 27, 2013, 03:15:49 pm »
АС на IC, мерк и ЮЛВ, огледален квадрат венери/плутони, луните, че са стресирани да не говорим.  ;D какво мислиш?  ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3902 -: Февруари 27, 2013, 03:21:38 pm »
АС на IC, мерк и ЮЛВ, огледален квадрат венери/плутони, луните, че са стресирани да не говорим.  ;D какво мислиш?  ;D

;DВенера- Плутон...да се надяваме , че няма да ставаме любовна двойка...? :haha: :rolf:

Това ли ти беше интересно в синастрията НИ? :-\

Аз намирам нещо по- интересно...Но първо ти сподели....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #3903 -: Февруари 27, 2013, 03:24:50 pm »

;DВенера- Плутон...да се надяваме , че няма да ставаме любовна двойка...? :haha: :rolf:

Това ми направи впечатление, иначе всичко ми е интересно. Отделно в наталите си сме с куинконс между светилата, слънцата ни са в точен полусекстил, а сега прогресивното ми слънце е точно върху твоето натално....много са нещата..

*

Марая

• 28287
« Отговор #3904 -: Февруари 27, 2013, 03:37:24 pm »

Това ми направи впечатление, иначе всичко ми е интересно. Отделно в наталите си сме с куинконс между светилата, слънцата ни са в точен полусекстил, а сега прогресивното ми слънце е точно върху твоето натално....много са нещата..

В натала ти има един аспект...,който много уважавам. Слънце съвпад Сатурн...Аз имам интимни отношения с мъж с такъв съвпад. В моята карта има квадратура м/у Сатурн и Слънцето...С две думи тази енергия ми е позната...,усвоена е , асимилирана е.
Моя АСЦ е в точен съвпад с твоя Меркурий..., а това означава , че ти винаги ще ме обсъждаш...,аз винаги ще ти бъда интересна. Домовете мой 1-ви...твой 4-ти още веднъж доказват..,че в мен има нещо..което дълбоко те засяга... :blink:..,нещо което проектира...4-ти дом е таен дом.
Моето Слънце е в/у твоя Уран...Моя Меркурий е в/у твоя мидпойнт Меркурий-Уран....
Луните...не ги коментирам...Да не се засегнеш... ;D

П.П. Градуса на ПР. Слънце е много специален...Използвай си енергията. Не се въвличай в излишни и глупави течения...
Можеш да правиш неща...,които цял живот прави слънцето ми...в рамките на 3г.
Уверявам те...интересно е...
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 03:42:43 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #3905 -: Февруари 27, 2013, 03:48:35 pm »

В натала ти има един аспект...,който много уважавам. Слънце съвпад Сатурн...Аз имам интимни отношения с мъж с такъв съвпад. В моята карта има квадратура м/у Сатурн и Слънцето...С две думи тази енергия ми е позната...,усвоена е , асимилирана е.
Моя АСЦ е в точен съвпад с твоя Меркурий..., а това означава , че ти винаги ще ме обсъждаш...,аз винаги ще ти бъда интересна. Домовете мой 1-ви...твой 4-ти още веднъж доказват..,че в мен има нещо..което дълбоко те засяга... :blink:..,нещо което проектира...4-ти дом е таен дом.
Моето Слънце е в/у твоя Уран...Моя Меркурий е в/у твоя мидпойнт Меркурий-Уран....
И аз много си уважавам съвпада, даже всичко си уважавам. :))))) По-добре ще да е от квадрат ( без да се засягаш). Това със засягането е неизбежно, но вече с друг поглед. Твоя мерк също съвпада с възела ти, като моя, но твоя идва опозиция на моя Хирон....а за какво иде реч тази опозиция на мой нептун с твой юпитер. И двете са вяра, идеали..

*

Марая

• 28287
« Отговор #3906 -: Февруари 27, 2013, 04:03:29 pm »

И аз много си уважавам съвпада, даже всичко си уважавам. :))))) По-добре ще да е от квадрат ( без да се засягаш). Това със засягането е неизбежно, но вече с друг поглед. Твоя мерк също съвпада с възела ти, като моя, но твоя идва опозиция на моя Хирон....а за какво иде реч тази опозиция на мой нептун с твой юпитер. И двете са вяра, идеали..

Отдавна не се засягам... :blink: Уверените хора...,мотивираните не се засягат. Малко като приказката за кораба...,който знае за къде пътува.
Уважавам Уран..., Сатурн...,Плутон...и Нептун. Това са планети предмет на многото ми изследвания и провокации.
Предполагам забелязваш... :blink: , че Юпитер е планета сиглетон в картата ми..,както и управител на Слънчевия ми знак и ЮЛВ. :blink: Намирайки се по Плацидус в края на 7-ми в съвпад с Парса..,а по Кох в 8-ми...той си е ГУРУ. Както и колкото да го отричат. :blink:
За да стигнем до Нептун...обаче се иска да сме минали през Уран...,през Плутон...,защото Нептун е планета , която излиза извън орбитата си...
Нептун е божествената любов ....тук съм писала за него...http://www.astroseer.net/2011/04/%D0%BD%D0%B5%D0%BF%D1%82%D1%83%D0%BD-%D0%B2-%D1%80%D0%B8%D0%B1%D0%B8-%D0%B8-%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B7%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%B0%D0%BA%D0%B0/

В случая казвам това.... ;D Опозицията е един от най-уважаваните аспекти в синастрията и най-важния измежду аспектите.
Зависи до колко ти си интегрирала Нептун...

*

Papy

• 4343
« Отговор #3907 -: Февруари 27, 2013, 04:13:30 pm »
Как така нептун излиза извън орбитата си?

*

Марая

• 28287
« Отговор #3908 -: Февруари 27, 2013, 04:17:48 pm »
Как така нептун излиза извън орбитата си?

Извън орбиса....
 ;D

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #3909 -: Февруари 27, 2013, 08:58:57 pm »
Момичета, на парти се запознахме с едно момче, дето явно ме е харесал.. искал да ме взима...  :-\ и ме кани и на рд-то си..
Синастрията не ми излежда розова.. на две тригончета и едно секстилче се крепи тц тц.. Чудя се какво толкова ме е харесал
Часът му е верен, питах го, а той нещо не бил харесвал деви, бившите му все деви били  ;D Как ви се струва?

« Отговор #3910 -: Февруари 27, 2013, 09:29:36 pm »
Хмммм, на мен ми се набиват на очи аспектите на Сатурн. Как няма да те хареса - твоя Плутон, Венерата, Сатурн все са в неговия седми дом. Твоят Сатурн тригонира с неговите Марс и Венера. Не разбирам от синастрии, изхождам от основни астрологически постулати, но не са ли това аспекти за дълготрайно обвръзване, или поне възможност за такова? От друга страна, Луната ти не е добре аспектирана от неговите планети, вероятно ще дойде време, в което ще разбереш защо девите са му бивши, толкова дразнещ ще ти стане ...

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #3911 -: Февруари 27, 2013, 11:23:37 pm »
Здравейте, мога ли да помоля за помощ, ако някои има възможност да погледне и каже няколко думи по тази синастрия. Уплашена съм... отскоро се познавам с един човек и държанието му е напълно непонятно за мен и не мога да разбера какво иска... Говори ми за бебета, да бъдем заедно, държи ми сметка... а ние почти не се познаваме... Не мога да разбера дали целта му е просто секс или има и други намерения... Побърквам се... Поне някакви насоки ако мога да получа, да разбера що за човек... Роден е между 4 - 5 часа, в картата съм заложила 4,30 ч. Благодаря много

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #3912 -: Февруари 28, 2013, 10:14:42 pm »
Хмммм, на мен ми се набиват на очи аспектите на Сатурн. Как няма да те хареса - твоя Плутон, Венерата, Сатурн все са в неговия седми дом. Твоят Сатурн тригонира с неговите Марс и Венера. Не разбирам от синастрии, изхождам от основни астрологически постулати, но не са ли това аспекти за дълготрайно обвръзване, или поне възможност за такова? От друга страна, Луната ти не е добре аспектирана от неговите планети, вероятно ще дойде време, в което ще разбереш защо девите са му бивши, толкова дразнещ ще ти стане ...
Мерси Аce, не се сетих че може да има такова значение в кои домове ми попадат планетите.. а иначе май не съм толкова заинтересована, нещо не усещам химия.. а той не се отказва.. ще видим.

*

adi

• *
  • 84
« Отговор #3913 -: Март 01, 2013, 01:17:20 am »
Мерси Аce, не се сетих че може да има такова значение в кои домове ми попадат планетите.. а иначе май не съм толкова заинтересована, нещо не усещам химия.. а той не се отказва.. ще видим.

здравей не се разбира коя е твоята и коя е неговата карта
но от видяното виждам 4е един от вас е с сатурн в 7 дом по натал, което по принцип дава късен брак или брак с голяма разлика
освен това има съвпад на марс и МЦ
на слънце с юпитер
тригона сатурн венера обешава по дълга връзка  а ако има отношения м/у венера и юпитер  - хармони4ни може и  подписване на брак или съжителство
 но тук липсват лилит, селена, вертекс и градуси за по то4но разглеждане

*

adi

• *
  • 84
« Отговор #3914 -: Март 01, 2013, 01:39:17 am »
Здравейте, мога ли да помоля за помощ, ако някои има възможност да погледне и каже няколко думи по тази синастрия. Уплашена съм... отскоро се познавам с един човек и държанието му е напълно непонятно за мен и не мога да разбера какво иска... Говори ми за бебета, да бъдем заедно, държи ми сметка... а ние почти не се познаваме... Не мога да разбера дали целта му е просто секс или има и други намерения... Побърквам се... Поне някакви насоки ако мога да получа, да разбера що за човек... Роден е между 4 - 5 часа, в картата съм заложила 4,30 ч. Благодаря много
здравей  и при теб не се разбира коя е твоята и коя е неговата карта
но ето какво виждам аз
венера в съвпад с юпитер  както казах и по преди възможност да се стигне до съжителство и брак
съвпад луна и марс
силно харесване при този с луната 4ак на подсъзнателно ниво
уран в 7 дом доста бурна любов и то в дома на партнъора
ако правилно виждам има и южен възел на дц  което си е предпоставка за карми4на връзка
има секстил м/у венера предпоставка за взаимно харесване
тригон м/у марсовете  което е пак същото
меркурии слънце тригон  пак вид разбирателство
опозето мерк - мерк не е добре
ще има леко да го нарека неразбиране
но пък
ац съвпад с нептун
ще тушира неразбирателството на мерковете
защото според мен единия ще  разбира интуитивно другия

освен о4евидните прилики с останалите по4ти съвпадащи планети една с друга /сатурн/сатурн;плутон/плутон; уран/уран; нептун/нептун - сте с малка разлика един от друг според разположението на тежките планети

приликата м/у вас е голяма

тук също липсват важни за синастрията планети
лилит, селена,вертекс
а и градусите са важни ...ако искаш пиши на ли4ни и даи данни за по добро разглеждане като не обещавам пълен хороскоп но поне ще си изясниш важните
неща

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #3915 -: Март 01, 2013, 02:56:19 am »
Много благодаря, че сте погледнали картата. Моята е външната, неговата е вътрешна. Притеснението ми наистина е голямо. Писах Ви и на лични моите и неговите данни. :unsure:

*

Yaya

• 2265
« Отговор #3916 -: Март 07, 2013, 01:04:37 pm »
Как разглеждате съвпад на Луната на единия със ЮЛВ на другия? Кой ще е по-податлив на емоциите - този, чиято Луна е аспектирана, или обратното - този, чиято нодална ос приема емоцията на другия?

За кого е кармата от минал живот в случая?
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

adi

• *
  • 84
« Отговор #3917 -: Март 07, 2013, 01:24:33 pm »
Как разглеждате съвпад на Луната на единия със ЮЛВ на другия? Кой ще е по-податлив на емоциите - този, чиято Луна е аспектирана, или обратното - този, чиято нодална ос приема емоцията на другия?

За кого е кармата от минал живот в случая?
4етох някъде във форума мнение на стела което ми допадна но сега незнам дали ще го открия
според нея това беше нещо като форма на енергиен вампиризъм...или казано по друг на4ин единия 4ерпи на готово опит от другия - този с луната дава на този с възела
макар 4е има и другия мнения
според тях единия е у4ител на другия
от ли4ен опит мога да кажа за съвпад на негова луна с моя хирон  в негов  3 дом- аз му бях ле4ител и лекувах душата му /това е моя интерпретация/ по натал тои си имаше сатурн  7 дом в рак в квадрат с луна в овен в 3 дом
моят уран съвпадаше с негов северен възел и аз му помогнах да осъзнае идейте си-  стимулирах го така да се каже...
неговия хирон съвпадаше с моя  южен възел и 4естно казано тук хирон не се прояви като ле4ител или обу4ител,а като незаслужена болка за мен/макар 4е от позицията на времето по късно може и да имам друга гл. то4ка  но сега от позицията на прясна болка за мен си е болка все още.. :blink: /
неговата луна в 3 дом прави съвпад и с моя южен възел
тук определено полу4и на готово много модели които са му липсвали ...така 4е сам съгласна със Стела...

за мен кармата е и за двамата

толкова от мен  и от моя ли4ен осъзнат до момента опит  ;D
« Последна редакция: Март 07, 2013, 01:29:20 pm от adi »

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3918 -: Март 07, 2013, 01:39:09 pm »
D

И аз имам квадратура слънце сатурн и до скоро в живота ме съпътстваше мъж с опозе- слънце сатурн ;)
В синастрията имахме двоен аспект слънце сатурн- тригон и биквинтил ..какво нещо е живота, а?- среща ни с определени хора, за да ни даде шанс да отработим по лесно това което ни създава пречки
на нас самите.
И друг пример с него- Аз имам съвпад луна венера, а той има натална опозиция луна венера
В синастрията отново имаме двоейно подчертание- неговата венера тригон съвпада ми луна венера, а луната му в полуквадрат със съвпада ми, но в сектилни знаци скорпион- козирог...което пак прави работата над наталната му опозиция възможна.

И те така...

"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Yaya

• 2265
« Отговор #3919 -: Март 07, 2013, 01:52:44 pm »

неговата луна в 3 дом прави съвпад и с моя южен възел
тук определено полу4и на готово много модели които са му липсвали ...така 4е сам съгласна със Стела...

Явно урокът е бил за този с Луната. Но пък, от друга страна, Луната опозира СЛВ, може от там да идва връзката
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер