Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 877791 Прегледи
*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
Re: синастрия
« Отговор #3920 -: Март 07, 2013, 02:14:05 pm »
Как разглеждате съвпад на Луната на единия със ЮЛВ на другия?

кармично е и за двете страни. връзка от минал живот, където човека с луната е бил майка, съпруга или обичан роднина от женски род на ЮЛВто
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #3921 -: Март 07, 2013, 11:41:31 pm »
Здравейте на всички  :blink:
Понеже виждам, че обсъждате тук различни партньорски карти, можете ли да погледнете моята. Направих я в astro, надявам се правилно :) Предстоят ми сериозни стъпки с моя партньор и бих искала да се допититам какво казват картите ни. Ако някой иска да се поупражни  ;D
Лека вечер  :blink:
« Последна редакция: Март 13, 2013, 11:23:16 pm от trenatko »

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3922 -: Март 08, 2013, 12:18:50 am »
Съветвам те горещо да отидеш при добър астролог, който да си каже тежката дума. Това са важни неща.
Двете карти насложени една върху друга могат само да покажат как взаимодействате. Това е. Нищо повече.
Може да имате добре сложени или ужасно сложени планети- какво от това след като вие вече взаимодействате- в хармония или дисхармония :blink:

При вас е добре (след като сте двойка вече) да се направи профи синастрия- с отчитане на това дали картите ви- наталните са в паралел, да се погледне комбин, композит и кууууп други неща.

Иначе има предпоставки за дълготрайност- с всички тези опозета! Това значи, че се предизвиквате и допълвате. Отношенията са по-интензивни.

*

Papy

• 4343
« Отговор #3923 -: Март 08, 2013, 12:53:45 am »
Тренатко, ако се каните да живеете на едно място, да знаеш, че няма да ти е лесно

« Отговор #3924 -: Март 08, 2013, 12:08:58 pm »
Здравейте,
Благодаря ви за коментарите. Zikovu, мисля, че наистина в някои отношения се допълваме - израснали сме в различни държави и в семейства с различен тип мислене и порядки, но пък това според мен и двамата ни учи на неща, които ни липсват и в този смисъл се допълваме :) макар и понякога да ни е трудно, но се опитваме да се разберем.
Papy, всъщност ние живеем заедно от доста време. Трудно  е от тази гледна точка, че той е от друга държава, макар, че е на половина българин. Мисля, че все още не знае къде иска да бъде - тук или там, когато е в България си мечате за родината, а когато е там -за България...как ще е , не ми е ясно :)

*

Papy

• 4343
« Отговор #3925 -: Март 08, 2013, 12:18:41 pm »
От колко време живеете на едно място?
Ако е повече от 2 години-само в това ли виждаш проблеми, за битовизмите разбирате ли се?

« Отговор #3926 -: Март 08, 2013, 01:07:27 pm »
Да, повече от две години сме заедно. По принцип се разбираме, но когато става въпрос за финансови въпроси понякога се разминаваме. Той повече се ограничава в харченето на пари, всичко изчислява кое колко струва, винаги трябва да има заделени пари. Разбира се тези неща си имат и хубава страна, но при при него понякога избива на стиснатост. аз съм на противоположната страна - когато искам нещо, прото го купувам, ако имам възможността, по лежерно го карам. Това е просто проблем, заради който се и караме понякога .

*

Papy

• 4343
« Отговор #3927 -: Март 08, 2013, 01:14:49 pm »
Питам заради опозицията на венерите. Имала съм такава връзка, доста продължителна, дребните неща с времето ме дразнеха все повече
То ако не е за пари, ще се карате кой да измие чиниите, дали да излезете или да останете вкъщи, все нещо има
При теб луната е доста натоварена-чувстваш ли емоционална близост/подкрепа/разбиране?

« Отговор #3928 -: Март 08, 2013, 01:32:07 pm »
да, то май почти във всяка връзка има неща, които дразнят другия. Иначе за луната, мисля, че неговата е натоварена, тези с червения цвят са неговите планети, моите са сините. Не разбирам много от астрология, де, затова и питам по-знаещите от мен :)

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3929 -: Март 09, 2013, 09:58:15 pm »
Ето я.
Виж как слънцето му е в моя 9ти дом ;D Ще говорим за духовни работи ;D

Абе,намерих си аз гуру.

*

Uran

• 6041
« Отговор #3930 -: Март 09, 2013, 10:00:55 pm »
Овен та дрънка. :)
Хубава синастрия за секс.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3931 -: Март 09, 2013, 10:03:33 pm »
Овен та дрънка. :)
Хубава синастрия за секс.

Да,овен на 22 март.
А аз риба на 19ти. :blink:
Има и трудни аспекти,но нищо не може да се каже преди,да осъществим срещите на живо ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3932 -: Март 09, 2013, 10:05:14 pm »
Хубава..,ако ставаше дума за домове на секс-а.... ;D

Според мен тук иде реч за друг вид кекс... ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3933 -: Март 09, 2013, 10:09:34 pm »

Още не му знам часа на раждане :unsure:
А какъв може да е другия вид кекс,духовен ли?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3934 -: Март 09, 2013, 10:12:24 pm »

Кексове всякакви, стига да искаш  ;D - с бяла глазура, с шоколадова глазура...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3935 -: Март 09, 2013, 10:16:11 pm »

Добре :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #3936 -: Март 09, 2013, 10:19:30 pm »

Още не му знам часа на раждане :unsure:

Знаеш обаче собствените си... ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #3937 -: Март 09, 2013, 10:20:40 pm »

:rolf:

Имам някакви спомени.... :haha: :rakeattack:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3938 -: Март 09, 2013, 10:24:21 pm »
Момичета- как бихте се отнесли към опозиция на Парс Фортуните в синастрична карта.
Знам, че Джон Ленън и Йоко са имали съвпад на ПФ, но как действа опозицията? Със същата сила, но със - знак? Тоест..то е ясно, че действа различно от съвпада и има повече работа...въпроса е- неприемливо ли е- всеки в другия намира щастието (при опозето има среща "очи в очи") или двамата просто не могат да постигнат съвместен усет за щастие- понеже ПФ се боричкат?
« Последна редакция: Март 09, 2013, 10:30:37 pm от zikovu »

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3939 -: Март 09, 2013, 11:01:30 pm »
Ето я.
Виж как слънцето му е в моя 9ти дом ;D Ще говорим за духовни работи ;D

Абе,намерих си аз гуру.
неговата Венера съвпад с твоя Мерк, твоята Венера съвпад с негов Марс, няма да правите само литературно четене при това положение  :blink:
Е да,то е ясно,ако се случи това.
Акрукс ,а я моля те разкажи повече за съвпада на парса на щастието с вертекса на другия.Че го имаме и това.
Всъщност ,това нещо съществено ли е? Като съдбовна среща ли се тълкува?