Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 875100 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Re: синастрия
« Отговор #3940 -: Март 09, 2013, 11:14:12 pm »
Ето я.
Виж как слънцето му е в моя 9ти дом ;D Ще говорим за духовни работи ;D

Абе,намерих си аз гуру.
неговата Венера съвпад с твоя Мерк, твоята Венера съвпад с негов Марс, няма да правите само литературно четене при това положение  :blink:
Е да,то е ясно,ако се случи това.
Акрукс ,а я моля те разкажи повече за съвпада на парса на щастието с вертекса на другия.Че го имаме и това.
Всъщност ,това нещо съществено ли е? Като съдбовна среща ли се тълкува?
идея си нямам, това е с моя мъж, с който съм най-дълго време- 25г, уау, когато се срещнахме моята пр Луна беше в съвпад с моя Вертекс и с неговото пр Слънце
иначе съм везна с Луна овен, той козирог с Луна лъв, която моя скорпионски Марс гали срещу косъма, да му е гадно!

Това ме разсмя :blink:
Аз съм сигурна,че освен че преди 2 часа започнахме да си пишем с този човек,ще се срещнем и на живо....т.е ще излезем,ще си поприказваме,ще се опознаем...хайде да го кажа така.
Защото аз описах случая,че сме се виждали покрай работата,но не сме разговаряли нищо.
Та....в момента имаме съвпад на неговото прогр. слънце с моята венера.
Та това е един прекрасен аспект :rolleyes: за среща между мъж и жена.И трябва да бързаме,да не се разпадне ;D

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3941 -: Март 10, 2013, 12:24:52 am »
Момичета- как бихте се отнесли към опозиция на Парс Фортуните в синастрична карта.
Знам, че Джон Ленън и Йоко са имали съвпад на ПФ, но как действа опозицията? Със същата сила, но със - знак? Тоест..то е ясно, че действа различно от съвпада и има повече работа...въпроса е- неприемливо ли е- всеки в другия намира щастието (при опозето има среща "очи в очи") или двамата просто не могат да постигнат съвместен усет за щастие- понеже ПФ се боричкат?
а как стоят нещата с диспозиторите на ПФ- ако са в хармоничен аспект помежду си е също добро положението
хм, сега погледнах как стоят нещата при мен- на мъжа ПФ е съвпад с моя вертекс, а с последната ми тръпка, писала съм за него как сънувах всичко с детайли, дрехите му дори, сутринта преди да дойде и след по-малко от 10ч дойде със самолет, беше при мен и всичко се случи като в съня- с него имаме съвпад на ПФ, а неговия асц е съвпад с моя вертекс  :rolleyes:

Благодаря за мнението! Да, диспозиторите са в сходящ тригон на 1 градус. Гледай ти, каква история с тези сънища...уникално...
Искам да ти кажа, че вертекса е ГОЛЯМА РАБОТА. Много хора не му обръщат внимание...ноо в една моя сериозна връзка, с много трудна синастрия имахме двойно подчертан аспект АЦ съвпад вертекс- и при него и при мен и бяхме много стабилна двойка. :lol:
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #3942 -: Март 12, 2013, 06:47:24 pm »
Здравейте! Моля ви, нека да погледнем тази синастрия, има болезнена нужда от разнищването й:

« Отговор #3943 -: Март 14, 2013, 03:08:53 pm »
Някой няма ли желание да сподели мнение по тази синастрия?  :(

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #3944 -: Март 18, 2013, 12:35:34 pm »

Искам да ти кажа, че вертекса е ГОЛЯМА РАБОТА. Много хора не му обръщат внимание...ноо в една моя сериозна връзка, с много трудна синастрия имахме двойно подчертан аспект АЦ съвпад вертекс- и при него и при мен и бяхме много стабилна двойка. :lol:

А ако вертексите са в квадрат, малко излязъл от орбис, но все пак квадрат?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3945 -: Март 18, 2013, 12:40:59 pm »
Даа..,Вертекс е нещо много важно в синастрията...

Зара, това , че са в квадратура...не е толкова важно.

По-важно е дали твоя Вертекс е в аспект с важна точка ...планета , кардинална ос. Респективно и неговата...карта дали има подобни аспекти...

От опит:
Мой Вертекс - съвпад с негова Венера
Негов Вертекс - съвпад с моя Сатурн.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #3946 -: Март 18, 2013, 03:50:05 pm »
За важността на вертекс мога и аз да споделя от опит.Съвпада му с венера в синастрията ОТ ЛИЧЕН ОПИТ го оценявам доста положително.
Интересна ми е следната ситуация- Вертекс съвпад Хирон.Хирон е точно на МС, а МС е съвпад ДСЦ от картата с Вертекса...Идеи? Всъщност и опита е важен, ако някой такова нещо е преживявал? :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #3947 -: Март 18, 2013, 03:59:05 pm »

По-важно е дали твоя Вертекс е в аспект с важна точка ...планета , кардинална ос. Респективно и неговата...карта дали има подобни аспекти...

От опит:
А така. Я кажи какво мислиш за Вертекс съвпад ЮЛВ  :blink:

Нищо добро...моя вертекс съвпада с ЮЛВ и венера на партньора.... ;D Трудно мърдане..,няма мърдане.

При теб в койзнак се случва...?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #3948 -: Март 18, 2013, 04:03:53 pm »
Марая, вертекс мой на к8 на партньора, а неговия вертекс......съвпад IC, ЮЛВ и меркурий мои. Кой кого?

*

Нова

• 3491
« Отговор #3949 -: Март 18, 2013, 04:27:12 pm »
Ини, сори, той теб.  ;)

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #3950 -: Март 18, 2013, 04:35:46 pm »
Ини, сори, той теб.  ;)
Даааа, разказа ми играта, даже още ми държи влагичка....  ;)

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #3951 -: Март 18, 2013, 05:11:00 pm »
Ини, сори, той теб.  ;)
А по моят въпрос какво ще кажеш, близначке по ник ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #3952 -: Март 18, 2013, 05:18:39 pm »

От опит:

Нищо добро...моя вертекс съвпада с ЮЛВ и венера на партньора.... ;D Трудно мърдане..,няма мърдане.

В близнаци.Има свързаност, но защо да е лошо на всяка цена?!Аз пък не мисля, че съвпадите с ЮЛВ са лоши, както им се носи славата  :blink:

Защото е връзка от която не можеш да тръгнеш.... :blink:

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #3953 -: Март 18, 2013, 05:22:41 pm »
В моя случай аз бях тази, която иска връзка,но ...  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #3954 -: Март 18, 2013, 05:29:04 pm »
В моя случай аз бях тази, която иска връзка,но ...  ;)

Какво?

Кой беше Вертекс..кой беше ЮЛВ? :blink:

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #3955 -: Март 18, 2013, 05:30:05 pm »
Марая, вертекс мой на к8 на партньора, а неговия вертекс......съвпад IC, ЮЛВ и меркурий мои. Кой кого?

*

Марая

• 28287
« Отговор #3956 -: Март 18, 2013, 06:17:09 pm »

От опит:

В близнаци.Има свързаност, но защо да е лошо на всяка цена?!Аз пък не мисля, че съвпадите с ЮЛВ са лоши, както им се носи славата  :blink:

Ох, ами то само това да беше в тази синастрия.Има Сатурн, Плутон, възли, съвпади с кардиналните оси.Не знам какви сме ги вършили в предишен живот, ама няма такава синастрия  ;D ;D

Качвала ли си я тук? :blink:

Дай да я видим...

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #3957 -: Март 18, 2013, 10:21:58 pm »
моля ви кажете ми неща за тази синастрия, как според вас се чувства другия човек какво е неговото дередже ...
моля ви...качвам, свалям тази синастрия.....и аз мира не мога да намеря....
 :25: :25: :25:
как я виждате работата....?
много енергия хабя там, хем се опитвам да се контролирам.......когато си намеря баланса сякаш нарочно се опитва да ме изкара от това положение....
« Последна редакция: Март 18, 2013, 10:28:29 pm от vanilla »

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #3958 -: Март 19, 2013, 10:37:23 am »
Според мен би трябвало и двамата да се чувствате добре в тези отношения - твоите мъжки планети (слънце  и марс) аспектират неговата луна благоприятно. Да не би от влизането на сатурн в скорпион - знака на вашия съвпад - твой сатурн негов марс да са започнали проблеми, транзита да е засилил усещането на този кофти аспект? Сигурно той по-силно чувства, че се опитваш да го ограничаваш?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3959 -: Март 19, 2013, 10:55:04 am »
момичета какво е мнението ви за полуквадратите в синастрията, особенно тези засягащи луните на партньорите.
Какво изражение имат според вас и опита ви в несходни знаци и различно ли е действието при секстилни.

много казват минорни аспекти, да минорни, ама са си сериозни.

Луната на един мъж е в полуквадрат с моята Луна и моята Венера, но в секстилни знаци Вода Земя- още някак си не мога да анализирам това влияние.
"Любовни антагонизми- all day, every day"