Аз сега да кажа

Мерси много,че се включвате по моя "казус".
Нищо не знам какво ще стане и дали нещо изобщо ще стане.
Момчето е дева,аз съм риби.На "младини" съм имала 3 деви.Не издържали във времето,въпреки привличането,което знаете е логично при опозицията.Тогава не съм разбирала и грам от синастрии :blink:И така.....това е.
За този случай. Аз го видях,аз го харесах/той също ме е харесал ми каза снощи/,когато съм ходила в аптеката.
Той е млад,дева/предпазлив/.Обади се на третия ден,но оттам насетне,започнахме все да се чуваме,да си пишем по интернет,смените му били такива,онакива....и така,от писане,обаждания по телефона и смс-и,снощи се осъществи запознанството :blink:На първата седмица още,на мен вече ми беше минала тръпката.Защо?Защото мина много време и когато не виждам един човек,губя интерес.Не го виждам и въображението ми увяхва.Но казах си, е добре,така и така съм се хванала на хорото,дай поне да се запозная с него,в крайна сметка......и така вчера имахме уговорка.Ако щете вярвайте,толкова се колебаех,сякаш съм зодия везни ;DДа отида ли на срещата-да не отида ли на срещата.Ама навън духа,ама студено е,ама искам ли да го видя.....май не.Или пък да?
Зададох въпрос и на тарото вчера

И най-накрая му се обадих и казах"Айде да го оставим за другата седмица?" той добре няма проблем.
Но деня напредваше и на мен ми се измени мнението,и му писах смс,пък да вземем да се видим...........
И така,снощи се видяхме.
Прекарахме много приятно,в кръчма,приказки за какво ли не.Той е възпитан,нежен и галантен.Весело и приятно мога да опиша вечерта,като между двама приятели.Нищо не залагам.Напротив.
Той ме изпрати,каза че иска пак да се видим.Аз казах добре....и това е.
Сутринта поглеждам,писал ми снощи смс.Колко се радва че сме се запознали,че съм силна жена,че много малко жени са такива.
Това е.
Нищо не залагам.Нямам страх от нищо,нито от болка/защото тя е част от мен/нито от провал,нито от любовта :blink: