Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 877873 Прегледи
*

Grace

• 2257
Re: синастрия
« Отговор #4120 -: Май 19, 2013, 02:31:19 pm »
е, на точните аспекти се обръща особено внимание във всяка синастрия  :blink: но и другите не са за пренебрегване.

« Отговор #4121 -: Май 19, 2013, 03:01:39 pm »
е, на точните аспекти се обръща особено внимание във всяка синастрия  :blink: но и другите не са за пренебрегване.
:blink:...защото съм била Луна,точно тригонираща слънце/венера/марс/Плутон на другия..това е много силно и приятно усещане-пожелавам го на всички :wub:...не знам дали щото са много енергиите,които съм улавяла или се дължи на точния аспект,но....ами искам сега другата луна да ме усеща по същия начин и да е също толкова влюбена в мен,както бях аз тогава :blink:
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #4122 -: Май 19, 2013, 06:24:11 pm »
Ето я ,най-накрая синастрията с аптекаря ;D
Само да подчертая,той е 13 години по-малък от мен :'(

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4123 -: Май 19, 2013, 06:26:34 pm »
Време е да пробваш и с по-млад - много е хубаво. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Grace

• 2257
« Отговор #4124 -: Май 19, 2013, 06:32:42 pm »
Ето я ,най-накрая синастрията с аптекаря ;D
Само да подчертая,той е 13 години по-малък от мен :'(

супер  ;)

« Отговор #4125 -: Май 19, 2013, 06:38:12 pm »
Ти може да си по-голямата, но в отношенията ви той ще да е в ролята на по-зрелия.

« Отговор #4126 -: Май 19, 2013, 06:48:20 pm »
...олии,като ви чета и се комплексирам съвсем....аз пък с моите Венера и Сатурн в сходящ съвпад в телец /9д   не смея да направя контакт с някой с 5г по-млад от мен/приятелките ми постоянно ми мърморят за това/....явно съм много консерве...облазявам ви :-[

Ти може да си по-голямата, но в отношенията ви той ще да е в ролята на по-зрелия.

....визираш Луната му в козирог ли  и слънце в дева......много се радвам като видя хубав аспект между луните в синастрия....а и секстила на Венера с Плутон-ммм..има и кармичност ,съвпад на Венера със СЛВ... :blink:
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #4127 -: Май 19, 2013, 07:27:58 pm »
Благодаря,нещо друго интересно виждате ли?

« Отговор #4128 -: Май 19, 2013, 07:55:13 pm »

Само да подчертая,той е 13 години по-малък от мен 

Де такъв късмет всекиму...
А ти вчера се оплакваше нещо ... !
« Последна редакция: Май 19, 2013, 08:04:24 pm от Калоян Иванов »
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #4129 -: Май 19, 2013, 08:27:53 pm »

Само да подчертая,той е 13 години по-малък от мен 

Де такъв късмет всекиму...
А ти вчера се оплакваше нещо ... !
Мерси,че се включи " по същество" :blink:

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #4130 -: Май 25, 2013, 06:08:38 am »
марсин, неговата Луна е СЪВПАД с твоя Асц / една от най-желаните синастрични комбинации /

И моята настояща синастрия е с негова Луна в близост до АСЦ ми. Още не съм уточнила часът, но може ли да й хвърлите едно око?
 Искаш да кажеш, че това е голяма любов от негова страна?
Точен тригон между негов Плутон и моето Слънце, ще я бъде ли тая либоф?
Нещата много бавно стават и той ми се струва много объркан, пуска някакви разнопосочни сигнали. Трудно го разбирам :( В натала има съвпад на Марс и Сатурн, явно от там идва тая забавеност в действията.

« Отговор #4131 -: Май 25, 2013, 08:48:06 am »
Милкиуей бягай от този аптекар. Синастрията е коварна.

Марсин, синастрията ,която си пуснала е супер. Има там някой и друг напрегнат аспект, но хрмонията и силата са великолепни. Дръж го.

*

Uran

• 6041
« Отговор #4132 -: Май 25, 2013, 08:52:29 am »
Милки, и за мен синастрията ти с господина е проблематична. Негов Плутон в/у твоя Лилит, СЛВ- Венера, а и мъжко Слънце в дева..
Не си ли личеше тази разлика във възрастта? :unsure:

п.п.Сънят с асансьора да не вземе да се реализира?!

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #4133 -: Май 25, 2013, 09:01:16 am »
Приятно беше на първата среща.
Кое е неприятното и от кое да бягам,по-точно.Коварно? В какъв смисъл?
Какво ще ми причини?

Разликата във възраста не си личи.Изглежда умен за годините си.

Казвате го така,все едно ще ме убие....не ви разбирам :'(
« Последна редакция: Май 25, 2013, 09:06:03 am от Milkyway »

« Отговор #4134 -: Май 25, 2013, 09:23:36 am »
Миличка Милки, мързеше ме да пиша, но щом се налага да обяснявам... Имате Сатурн  -Слънце, Сатурн -Луна в квадрати - това е потискане, ограничения, порицания, критика, изобщо уроци по трудния начин, коварното е, че хората с такъв аспект обикновено с изпитват желание да са си лоялни един към друг, но това не прави отношенията им по-малко ограничаващи и задушаващи. Това няма да се промени. Марс - Сатурн опозиция - конфликт, непримиримост, може да се стигне и до омраза даже. Марс квадрат Луна, Марс квадрат Венера : сексуално привличане, но в същото време сексуална  и физическа дисхармония, възможна по-късна изневяра. Слънце квадрат Нептун - два пъти, Нептун квадрат Плутон : измами и илюзии, нараняващи измами.  Има ли нужда от още? Разбира се има и  приятни аспекти, но те са колкото да се хванете на въдицата. Затова казах - коварна синастрия.

Да поясня тук, че друго - знам не знам, но синастрията ми е силната страна.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #4135 -: Май 25, 2013, 09:26:30 am »
Благодаря,че превъзмогна мързела и ми написа това ,което мислиш :blink:
Защото чаках.

« Отговор #4136 -: Май 25, 2013, 09:28:31 am »
Сигурна съм в това, което написах. Добре си дошла, пак заповядай.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #4137 -: Май 25, 2013, 10:32:14 am »
Аз сега да кажа ;D

Мерси много,че се включвате по моя "казус".
Нищо не знам какво ще стане и дали нещо изобщо ще стане.
Момчето е дева,аз съм риби.На "младини" съм имала 3 деви.Не издържали във времето,въпреки привличането,което знаете е логично при опозицията.Тогава не съм разбирала и грам от синастрии :blink:И така.....това е.
За този случай. Аз го видях,аз го харесах/той също ме е харесал ми каза снощи/,когато съм ходила в аптеката.
Той е млад,дева/предпазлив/.Обади се на третия ден,но оттам насетне,започнахме все да се чуваме,да си пишем по интернет,смените му били такива,онакива....и така,от писане,обаждания по телефона и смс-и,снощи се осъществи запознанството :blink:На първата седмица още,на мен вече ми беше минала тръпката.Защо?Защото мина много време и когато не виждам един човек,губя интерес.Не го виждам и въображението ми увяхва.Но казах си, е добре,така и така съм се хванала на хорото,дай поне да се запозная с него,в крайна сметка......и така вчера имахме уговорка.Ако щете вярвайте,толкова се колебаех,сякаш съм зодия везни ;DДа отида ли на срещата-да не отида ли на срещата.Ама навън духа,ама студено е,ама искам ли да го видя.....май не.Или пък да?
Зададох въпрос и на тарото вчера ;D
И най-накрая му се обадих и казах"Айде да го оставим за другата седмица?" той добре няма проблем.
Но деня напредваше и на мен ми се измени мнението,и му писах смс,пък да вземем да се видим...........
И така,снощи се видяхме.
Прекарахме много приятно,в кръчма,приказки за какво ли не.Той е възпитан,нежен и галантен.Весело и приятно мога да опиша вечерта,като между двама приятели.Нищо не залагам.Напротив.
Той ме изпрати,каза че иска пак да се видим.Аз казах добре....и това е.
Сутринта поглеждам,писал ми снощи смс.Колко се радва че сме се запознали,че съм силна жена,че много малко жени са такива.

Това е.
Нищо не залагам.Нямам страх от нищо,нито от болка/защото тя е част от мен/нито от провал,нито от любовта :blink:

« Отговор #4138 -: Май 25, 2013, 10:35:39 am »
Хе, тук е мястото на свободната воля, но все пак, ако не беше дадено да получим предупреждение, нямаше да получим изобщо. Щом сме получили, значи ни е разрешено да избираме.

Аз лично не желая повече драми, имала съм достатъчно за един живот. Искам за себе си хармонични отношения и връзки. От тях учим също. Не е необходимо уроците да се все с шамарите. Ако обаче, те са неизбежни, нищо не може да ни предупреди и предпази.

Нали все пак смисълът на астрологията е да ни предпази и улесни. Иначе защо се интересуваме от нея?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #4139 -: Май 25, 2013, 10:42:02 am »
Ами да,аз много се радвам,че двама се включихте/най-накрая/ ;D по тази синастрия.
Разбира се,че ви вярвам.Най-вече подплатено с доказателства/сатурн луна,марс.....еди какво си/.

Честно да ви кажа,чувството ми е на празнота.
Не мога да кажа Ооооо влюбена съм!
Не. Просто прекарах 2 часа с нов човек,което е нещо ободряващо в живота ми.Човек който аз съм избрала и желала да се запозная.А не,някой мен да ме избере.Факт е че аз съм постигнала дза себе си това.Да провокирам срещата